- 2 Eylül 2022
- 7.741
- 9.206
-
- Konu Sahibi cornflakess
Allah karnimizdakileri sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sevdiklerimizke afiyet hayırla büyütelimHaklısın ne güzel düşünüyorsun tam da olması gerektiği gibi aslında bu açıdan hiç bakmamıştım ben
amiin cnm saol❤Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sizin için em içten duamdır
AminnnnnAllah karnimizdakileri sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin sevdiklerimizke afiyet hayırla büyütelim
EvetSağlıklı olsun da ikiz olur tek olur
Sonuç ne oldu cnmPerşembe kese için gidicem 4+4 olacak o zaman kese görünür mü acab daha önce kimyasal geçirdim psikolojimi bozdu resmen
Adette kaç günlük bir gecikme varKızlarr sabah hemen yaptım şimdi de silik bi çizgi 5 dk da hemen çıktı ne demek oluyo silik varken de var mı demek? Dana önceki testlerimde tek çizgi kesin çıkardı silik ilk defa oldu
Çok şükür kese göründü inşallah bir dahakine kalp atımı sağlıcaklaSonuç ne oldu cnm
Gecikme yok ama geçen ki adetim üstüne görme gibiydi 2 gün kesik kesik sürdü. Kan testi verdim 1.20 çıktı anlamadım hiç bir şeyAdette kaç günlük bir gecikme var
İnşallah sonuç istediğiniz gibi olırGecikme yok ama geçen ki adetim üstüne görme gibiydi 2 gün kesik kesik sürdü. Kan testi verdim 1.20 çıktı anlamadım hiç bir şey
Bende silik bi çizgi gördüm ama son durum neay bende heryere atıyorum bikaç günde bir yapıp ben silik görüyorum ama size de soriyim dedim
Kan veremedim bugün çok fazla işim vardı yarın vereceğim inşallahBende silik bi çizgi gördüm ama son durum ne