- 13 Mart 2023
- 2.381
- 972
- 25
- Konu Sahibi cornflakess
adet oncesimi yaptiniz test pozitif bu arada eger 10 dakika icinde ciktiysaKızlar lütfen bakın bu test pozitif mi nolur pozitif olsun sağlıcakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet oncesimi yaptiniz test pozitif bu arada eger 10 dakika icinde ciktiysaKızlar lütfen bakın bu test pozitif mi nolur pozitif olsun sağlıcakla
Merhaba ben kan verdim bhcg den hamileliğim doğrulandı ama iki günde bir biraz fazla artmış ondan korkuyorum şimdiadet oncesimi yaptiniz test pozitif bu arada eger 10 dakika icinde ciktiysa
aynen cnm sonradan farkettim hamile oldugunu ikiz gebelik olabilirmi acabaMerhaba ben kan verdim bhcg den hamileliğim doğrulandı ama iki günde bir biraz fazla artmış ondan korkuyorum şimdi
AilemiDe hiç yok ikiz gebelik forumda okuyorum bu durumu yaşayıp sağlıklı gebe olanlarda var lütfen dua edin sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok yıprandimaynen cnm sonradan farkettim hamile oldugunu ikiz gebelik olabilirmi acaba
ilk gebeliginizmiAilemiDe hiç yok ikiz gebelik forumda okuyorum bu durumu yaşayıp sağlıklı gebe olanlarda var lütfen dua edin sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok yıprandim
Daha önce bir kimyasal geçirdimilk gebeliginizmi
anladim cnm sag saglim kucagina alirsin insallah banada dua et olurmu benimde 5 yildir sorun yokken olmiyo yaaDaha önce bir kimyasal geçirdim
İkiz olabilirMerhaba Cuma günü kan verdim 414 çıktı pazartesi tekrar verdim 1800 çıktı biraz fazla artmış dedi doktor böyle birşey yaşayan var öı acaba
Rabbim en kısa sürede hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sizin için em içten duamdıranladim cnm sag saglim kucagina alirsin insallah banada dua et olurmu benimde 5 yildir sorun yokken olmiyo yaa
Doktor da öyle söyledi ama iki tarafın ailesinde de hiç yok ikizİkiz olabilir
Korkma artması çok iyi benim adetten 2 gün önce 187 438 1316 4538 şeklinde 2 gün arayla arttı 4 gün sonra da 15000 ustuydu ikiz değil saglikliAilemiDe hiç yok ikiz gebelik forumda okuyorum bu durumu yaşayıp sağlıklı gebe olanlarda var lütfen dua edin sağlıcakla hayırlısıyla nasip etsin Rabbim çok yıprandim
Allah razı olsun içime su serptiniz inşallah sağlıklıdırKorkma artması çok iyi benim adetten 2 gün önce 187 438 1316 4538 şeklinde 2 gün arayla arttı 4 gün sonra da 15000 ustuydu ikiz değil saglikli
Sakin ol canım artması her zaman iyidir o artıkça kese ve bebek büyüyorAllah razı olsun içime su serptiniz inşallah sağlıklıdır
Sağlıcakla hayırlısıyla olurinşallah ilk gebeliğim endişeleniyorum ister istemez nasıl davranacağımı bilemiyorum
Perşembe kese için gidicem 4+4 olacak o zaman kese görünür mü acab daha önce kimyasal geçirdim psikolojimi bozdu resmenSakin ol canım artması her zaman iyidir o artıkça kese ve bebek büyüyor
Binde bir gelir bizim iki tarafta da var benim de ikiz kardeşim carDoktor da öyle söyledi ama iki tarafın ailesinde de hiç yok ikiz
Öyle psikolojini bozma ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim sonra geçen ay kimyasal geçirdim bu ay hamileyim 5+4 de kese de kalp atışı da göründü iyi düşün kötüyü çağırmaPerşembe kese için gidicem 5+4 olacak o zaman kese görünür mü acab daha önce kimyasal geçirdim psikolojimi bozdu resmen
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin içimdekileri kimseye anlatamayınca sizinle konuşmak iyi geldi Allah razı olsunÖyle psikolojini bozma ben 12 haftalık bebeğimi kaybettim sonra geçen ay kimyasal geçirdim bu ay hamileyim 5+4 de kese de kalp atışı da göründü iyi düşün kötüyü çağırma
Sağlıklı olsun da ikiz olur tek olurBinde bir gelir bizim iki tarafta da var benim de ikiz kardeşim car
Senden de ama kendini eskiye sartlama eski kötü tecrübeler benimde aklımı kurcalıyor ama yine de şükrediyorum ya kaybettiğimi 2 evladımı vermeseydi daha mi iyi olurdu diye sonra hayır diyorum büyük bir acı ama varlıklarını öğrendiğimdeki o sevinç paha bicilemezRabbim sağsalim kucağınıza almayı hayırlı evlat yetiştirebilmeyi nasip etsin içimdekileri kimseye anlatamayınca sizinle konuşmak iyi geldi Allah razı olsun
Haklısın ne güzel düşünüyorsun tam da olması gerektiği gibi aslında bu açıdan hiç bakmamıştım benSenden de ama kendini eskiye sartlama eski kötü tecrübeler benimde aklımı kurcalıyor ama yine de şükrediyorum ya kaybettiğimi 2 evladımı vermeseydi daha mi iyi olurdu diye sonra hayır diyorum büyük bir acı ama varlıklarını öğrendiğimdeki o sevinç paha bicilemez