- 29 Mart 2023
- 16
- 6
- 29
-
- Konu Sahibi cornflakess
hemenmi cikti cizgi yoksa baya bekledinizmiMerhabalar reglime 5 gün var bugün predictor erken gebelik testi yaptırdım çok silik çizgi çıktı hafif regl ağrım da var sizce hamilemiyim?
hemen çıktıhemenmi cikti cizgi yoksa baya bekledinizmi
En fazla 3 4 dk sonrahemen çıktı
o zmn hamilesiniz cnm kan verin kesinlestirinnEn fazla 3 4 dk sonra
Çok teşekkürler inşallah öyledir kan vermek için erken değil dimi?o zmn hamilesiniz cnm kan verin kesinlestirinn
Bu testte bu şekilde çıkanlar hep hamile bence sizde hamilesiniz tebriklerMerhabalar reglime 5 gün var bugün predictor erken gebelik testi yaptırdım çok silik çizgi çıktı hafif regl ağrım da var sizce hamilemiyim?
test icin erken cnm testte ciktiysa kanda kesin cikarÇok teşekkürler inşallah öyledir kan vermek için erken değil dimi?
Evett hamilesin maşallah subhanallahMerhabalar reglime 5 gün var bugün predictor erken gebelik testi yaptırdım çok silik çizgi çıktı hafif regl ağrım da var sizce hamilemiyim?
İnşallah öyledir çok teşekkürlerBu testte bu şekilde çıkanlar hep hamile bence sizde hamilesiniz tebrikler
Çok teşekkürler inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırızdarisi bana insallah
Çok teşekkürler inşallah öyledirEvett hamilesin maşallah subhanallahtebrik ederim
insallah cnmÇok teşekkürler inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız
İlk kanda yükselir beta sonra idrarda canım o yüzden kan verebilirsin darısı başımıza inşallahÇok teşekkürler inşallah öyledir
Kaset test yaptım negatif çıktıİlk kanda yükselir beta sonra idrarda canım o yüzden kan verebilirsin darısı başımıza inşallah
Erken test yaptım gene silik çift çıktı kafayı yemelik.Kaset test yaptım negatif çıktı
Aa bu testte de güven olmaz, regline kaç gün kaldıKaset test yaptım negatif çıktı
4 gün kaldı tekrar erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı silik gene ama biraz daha netAa bu testte de güven olmaz, regline kaç gün kaldı
4 gün kaldı tekrar erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı silik gene ama biraz daha net