Testi yapar yapmaz çıktı hemen fotoğrafladım kuruma çizgisi için beklemesi gerekmiyor mu canım?Testi tekrarlayın bence kuruma gibi çünkü bu kadar ayrık olmaması gerek çizginin
Bu gün mü tekrarlıyım yoksa biraz daha bekliyim mi ben ilk çocuğumda gecikmeyle kaset testte öğrenmiştim bu testleri pek anlamıyorum maalesefEvet ama arasında çok boşluk var ondan dedim siz tekrarlayın inşallah vardır
Çok teşekkür ederim canım kan veriyim en iyisi düşük değerde olsa çıkar dediğin gibiBence adet gününde eğer sabrederim dersen o gün yap kan verebilirsen kanda verebilirsin bence çünkü kanda çıkar önce kan sonra idrar benim adete 6 gün kala kanda çıkmıştı
Aminnn çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahEvet bencede canım benim kanda çıktığı gün idrarda çıkmadı en iyisi kan vermek inş'ALLAH hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim kalbine göre versin
benimde böyleydi cumartesi kan verdiğimde 19.57 cıktı :) bence cıkar seninde versen. Bu aksam tekrar verip artışa bakacağım dua et sende bana yükselmiş olsun :)Çok teşekkür ederim canım kan veriyim en iyisi düşük değerde olsa çıkar dediğin gibi
İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur artışların sağlıklı ve güzel olsun inşallah canım eşim geldiğinde gidicem kan vermeye sen gecikince mi yapmıştın gecikme öncesi mi acaba ?benimde böyleydi cumartesi kan verdiğimde 19.57 cıktı :) bence cıkar seninde versen. Bu aksam tekrar verip artışa bakacağım dua et sende bana yükselmiş olsun :)
kan ver haberdar et mutlaka
Bu testleri kapağından çıkardığımızda yan tarafında zaten bir çizgi her zaman oluyor sizin dediğiniz çizgi o çizgi t tarafında olması gerekliMerhaba kızlar bat’a iki gün kala predictor marka erken gebelik testi yaptım test böyle ben mi yanlış görüyorum yoksa silik ikinci çizgi var mı ? Eki Görüntüle 3498718 Eki Görüntüle 3498719 Eki Görüntüle 3498720
canım benim düzensiz. Ama yumurta geliştirici letu ilacını kullandım doktor takibinde ilerledim yani, 16 ekimde yumurtam güzel gelişmişti değerlendirdik sonraki günleri gün aşırı değerlendirdik. Değerim biraz düşük ama bugün belli olacak bakalım önemli olan artış. Hayırlısı olsun inşallahİnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olur artışların sağlıklı ve güzel olsun inşallah canım eşim geldiğinde gidicem kan vermeye sen gecikince mi yapmıştın gecikme öncesi mi acaba ?
Evet o çizgiyle birlikte 3 çizgi var canım senin söylediğin çizgi fotoğraftakinden daha belirgin bi kırmızı o yüzden kafam karıştı zaten testi komple söktüm bile bakalım kan verince belli olur nasip kısmet diyelim:)Bu testleri kapağından çıkardığımızda yan tarafında zaten bir çizgi her zaman oluyor sizin dediğiniz çizgi o çizgi t tarafında olması gerekli
Buradan o kadar belli olmuyor canım o yüzden dedim hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin yazarsınız burayaEvet o çizgiyle birlikte 3 çizgi var canım senin söylediğin çizgi fotoğraftakinden daha belirgin bi kırmızı o yüzden kafam karıştı zaten testi komple söktüm bile bakalım kan verince belli olur nasip kısmet diyelim:)