• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hala erken mi test için

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tulay96

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
13
2
16
28
Kızlar merhaba 🙋👋😊 Bat'a 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı hatta kurumadır diye umursamadım. Peşinden konuları okudum biraz yıkayınca çizgi kayboluyor falan diye onuda yaptım çizgi olduğu gibi kaldı. Neyse bugün ve dün kaset test yaptım artık 3-4 gün kaldı silikte olsa çıkar diye yok 🤦‍♀️ negatif. İki farklı test yaptım hatta artimed güvenilir değil diye kuruma bile çıkarmadı testler artimed bile yani. Kan vermeye gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim. Testler yok elimde attım çünkü bildiğiniz negatif 🤣

Kızlar merhaba 🙋👋😊 Bat'a 6 gün kala erken gebelik testi yaptım ilk 10 dk çok silik belli belirsiz bir çizgi çıktı hatta kurumadır diye umursamadım. Peşinden konuları okudum biraz yıkayınca çizgi kayboluyor falan diye onuda yaptım çizgi olduğu gibi kaldı. Neyse bugün ve dün kaset test yaptım artık 3-4 gün kaldı silikte olsa çıkar diye yok 🤦‍♀️ negatif. İki farklı test yaptım hatta artimed güvenilir değil diye kuruma bile çıkarmadı testler artimed bile yani. Kan vermeye gitsem mi yoksa adeti beklesem mi bilemedim. Testler yok elimde attım çünkü bildiğiniz negatif 🤣
Bence adeti bekleyin. Ve stres etmeyin yoksa zaman geçmez

Merhaba. O şu testi işe yaramıyor bana yalancı pozitif çıktığında denedim çizgi gitmedi kan verdim yoktu ama insan böyle zamanda herşeye inanmak istiyor işte 😂
Daha erken bende ilk hamileliğimde 7 gün kala silik gördüm gittim kan verdim negatifti ama ama bir his olmuştu bebek planı yoktu bir kere denemiştik eşimin gönlü olsun diye bende bir kereden olmaz demiştim kafayi tanımadığım için süreç daha kolaydı o zamanlar tabi 😂 ama içimde bir his gidicem tekrar dedim eşim yok işte daha gitme falan dedi tekrar 1 hafta sonra regle 1 gün falan vardı herhalde gittim ve hamileydim. Yani ki reglin gecikmesinin ilk gününde gidiyorlar çıkmıyor bir kaç gün sonra gidiyorlar çıkıyor böyle örneklerde var sen en sağlıklısı gecikme bekle direk net sonuç alırsın

Benim de bat 9 nisan bugün 5 gün kaldı. Daha bekle canım. Ben iki gündür çizgi görcem diye kör oldum😂😂dün ve bugün yaptığım testler, dünkü softec bugünkü laboquick, predictor lerime henüz kıyıp da yapamadım😂

Eklentiler

• IMG_1446.webp
    IMG_1446.webp
    74,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1458.webp
    IMG_1458.webp
    84,5 KB · Görüntüleme: 5
Back
X