- 7 Kasım 2024
- 69
- 22
- 25
Kan daha sağlıklı kan ver bence bende silikti kan verdim kanda çıktıArtimed marka hepsını bugün yaptım reglıme 1 gün var yalancı pozıtf olabılır mı hepsi de ?
Kan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesınıKan daha sağlıklı kan ver bence bende silikti kan verdim kanda çıktı
Özelde mi verdiniz özellerde ertesiKan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesını
Ben 2 gün oldu vereli özelde sisteme düşmedi gidip aldım sonucuÖzelde mi verdiniz özellerde ertesi
Gün düşüyor
Şuan benimde regle 1 gün var kanımda çıktıKan verdim sonucu da çıktı ama e nabıza dusmedı bekliyorum hala dusmesını
Devlettte verdimÖzelde mi verdiniz özellerde ertesi
Gün düşüyor
Benim de 1 gün var 4 tane yaptım 1 saat ara ıle ama yalancı çizgisimidir bilmemŞuan benimde regle 1 gün var kanımda çıktı
SonuçDevlettte verdim
Negatif tövbe daha almam o kdr net ki çizgiler 1.20 çıktıSonuç
neymiş canım
Softek alNegatif tövbe daha almam o kdr net ki çizgiler 1.20 çıktı
Softek arcz
Eczanede o vardı sadece ama iananamıyorum çok netler çizgiler 4 tanesı de mi yalancı çıktı üzgünümSoftek al
1.20 belki geç döllenmedir artabilir benim arkadaşım 1.20 cıkmıstı kanda gec döllenme olabilir diye 2 gün sknra bidaha kan verdi yükselmişti hamileydiEczanede o vardı sadece ama iananamıyorum çok netler çizgiler 4 tanesı de mi yalancı çıktı üzgünümyarın regl olmam lazım acaba kan da mı sıkıntı var anlamadım kı
Benim yumurtlamam 31 Ekim 1 Kasım çatlamam oldu adet günüm 12 -13 Kasım birinden biri aslında daha var ama testler pozitif gostermıstı işte ….1.20 belki geç döllenmedir artabilir benim arkadaşım 1.20 cıkmıstı kanda gec döllenme olabilir diye 2 gün sknra bidaha kan verdi yükselmişti hamileydi