vay be buradaki konulara bakarak ne senaryo üretiyoruz değilmi bence bizde şu 500 bölümlük dizilerden yapalım
her akşamda yemeye çağırıyomuş zaten
ayy vardır böel madur kadınlar yaa yazık eğer gerçeksee:26:
vardır tabi ki..
bide bunu yapanlar muğdur durumdaymış gibi gösteriyorlar kendilerini genelde ..
yolalım
aslında böyle kadınlar gerçekten çok ikinci eş olmaya meraklılar imam nikahı deyip ev açtırıyorlar
yolalım yolalım
başta benim babamın annemi aldattığı kadın!!!
çok küçükmüş..babam kandırmış o vazgeçmek istemişte v.s v.s..
ama zamanında annem mutlu olamazsın dediğinde anneme bizim aşkımız yeter! demeyi biliyodu!
aman ben de
ee nerde kalmıştık
babamında vardı bitaneeeyolalımm toplu yolma ayinleri yapalımmm
aynen canlar galiba hepimiz bu konudan yaralıyız bize kazık atan kendi hemcinslerimiz
çok uzun hikaye daha sonra anlatırım biraz moralim bozuluyorda
evet ya
yuva yıkanın yuvası olmaz zatennasıl yapıyolarsa hiç sıkılmadan utanmadan
babamınkininde bi arkadaşı var byan oda evli bir adamla birlikte kadın adamın evini basmış ben gelcem bu eve diye yüzsüzlüğe bakarmısın imam nikahı kıydırmış falan adını duyanlar kaçıyo
ah ahh neler çektikkozamn babada bi tuhaflaşıyo dimi üvey baba oluyo resmen:18:
önemli değil canım hepimizin var işte böyle durumları sütü bozuklar çıkıyor tabi tek suç onlarda değil erkekler başrolde zaten
uçkurları düşük
neyse kıslar derinlere dalmıyalım geyiğe devam
sorma canım sorma..
geceleri eve gelmez..
annem bizim yüzümüzden dayanır..bizi evden yollamaya çalışır..annen sizi parka götürmüyo bak diye bizi doldurur bizde çocuk aklı..ağlarız..biz evden çıkarız annemle o kadın girer..kış kıyamet günleri soğuk odada yatarız..sırf bizle kavga eder o kadınla telefonda konuşmak için..ahh ahh bende çok dertliyim bu konuda:18: