Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Gelelim kilo bildirimine. Bugün foto çekemedim. Kocam evdeydi tartılıp tartıyı gizledim. Sonuç +300 maalesef
Şişkinliktenmi ne bilemedim 1 tane tarçınlı kurabiye mi dokundu. Bilemedim. 75.7olmuşum
Bozma moralini sakın olur arada böyle şey hem +300 nedir ki sudur o su
Haftaya daha iyi olacak inşallah

Bozma moralini sakın olur arada böyle şey hem +300 nedir ki sudur o su
Haftaya daha iyi olacak inşallah

Renna7 canımm spirali deseydin ya baştan çok normal kanamanın olması. çok geçmiş olsun.
bence de +300 bişi diil, bu aşamada normal bile sayılır. Takipteyiz seni.. kaçamak yapmazsan yeter

Gelelim kilo bildirimine. Bugün foto çekemedim. Kocam evdeydi tartılıp tartıyı gizledim. Sonuç +300 maalesef
Şişkinliktenmi ne bilemedim 1 tane tarçınlı kurabiye mi dokundu. Bilemedim. 75.7olmuşum
Bence de şişkinlik falandır hormonları etkiliyor malesef o yüzden çok üzülme. Ah bari eşine söylesen anlayışlı olmaz mı yardımı da olur. Ben kayınvalidemlerle yerken çaktırmadan ekmekleri ona veriyorum yogurt kasesini ona aktarıyorum:)) aslında sana çok yararı olurdu ama tepkisi ne olur onu bilemem

Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 4 zeytin 1 ceviz yeşilçay yeşillik 2 bardak ıhlamur
Öğle 5 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı sut 1 kivi
Aksam 5 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 3 kaşık yoğurt 3 hurma 1 fincan turk kahvesi şekersiz
Spor 3 mil leslie 15 dk kondisyon bisikleti su ana kadar 2 litre su içtim 2.5 olur yatana kadar

Menu su spor bence cokk guzel.

Menum bugun boyle

. MENUM...
SABAH (07.30)
1h.yumurta
5zeytin
1kkb.peynir
1dlm k. Ekmegi
1salatalik

OGLE (13.30)
2dlm. K. Ekmegi
Yogurt
Ton baligi (yagi suzulmus)

ARA (15.30)
Orta sekerli t.kahvesi

AKSAM (19.00)
2yk tavuk sote
3yk b. Pilavi
Cacik
Salata

SU 2 YI gecer

Menu su spor bence cokk guzel.
Çok teşekkür ederim diyetisyen listesi işe yarıyor bende sadece her yolu denedim en fazla 2 kilo verebiliyorum o da büyük ihtimalle ödem oluyor inşallah bu kez olacak sizin de desteğiniz oldukça devam edeceğim inşallah

EMELinEMELi canım menun de ufak tefek hata demeyeyim de olmaması gerekenler var gibi nacizane söylemek istedim kahveyi şekersiz iç ki yağ yakımına yardımcı olsun ara öğünlerde süt de tercih edebilirsin protein ağırlıklı mi besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi

Emelciğim ben senin listeni de çok beğendim. Gayet de güzel canım, sadece öğlen balık tüketiyorsan ve eğer uygunsan muhakkak salata ile tüket.

Evet desek olalım birbirimize bu kez başaralım 10 yildir kiloyla uğraşıyorum versemde geri alıyorum bu kez son olur hepimiz için inşallah

BEN DEEE benim de 6 yıl oldu, kızım 6 yaşında, ikinci doğum kilom 84'dü doğumdan sonra yedim pastaları saçma sapan şeyleri 84 de aynen kaldım. Suya ve yeşilçaya başladım 74 oldum. C.tesi -pazar 1 saat yürüyüşe başladım dikkat ettim 69 a düştüm. Bir ara spor denedim geçen yıl muhteşem birşey! Ter atmak, kaslarını çalıştırmak.. ama iki çocukla ve daima çalışan bir kadın olunca iyi gitmedi, çamaşırlar birikti, ödevleri kaldı çocukların.. Sporla 67'yi zorladım açıkçası daha inemedim.

39'um ve 40'a girmeden evvel normal kiloya inmeyi istiyorum.

Maşallah Can'ım azmin muhteşem inşallah bu son olur demek ki insan isteyince verebiliyormuş

Süpersin ya 84 den düşmek bence çok iyi demek ki yapabiliyorsun yinebolucak inşallah ama bu kez son olur umarım Ben ilk hamilelikte 23 kilo aldım sonra birazı gitti 55 oldum ama sütün yetmiyo ye baskısıyla midem bulana bulana yemek yedim kilo oldu 68 hastalandım 62 oldum bari zayıflayayım dedim 61 e kadar zor indim diyetisyene gittim 57 oldum ama bırakmak zorunda kaldım diyetisyeni o zaman da kilolar geri gelmeye başladı ikinci bebiş 71 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım 75 e kadar düştüm sonrası gitmedi kendim uğraş 2 kilo gitti şimdide diyetisyenle 55 olur inşalla ay ne çok yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…