- 10 Ocak 2017
- 279
- 383
- 36
-
- Konu Sahibi goldenheart
Teşekkür ederim canım. Konuştum doktorla normal dedi. Spiral taktırdım daBen de yaşamadım canım, eğer kötü hissediyorsan hiç beklemedenRenna7 dr a git ama iyiysen şişkinlik veya ağrı vs yoksa bence bir ay daha sabret bekle.. düzene girip girmediğine bak, hamilelik olamaz değil mi canım?
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim canım. Konuştum doktorla normal dedi. Spiral taktırdım da
Bozma moralini sakın olur arada böyle şey hem +300 nedir ki sudur o suGelelim kilo bildirimine. Bugün foto çekemedim. Kocam evdeydi tartılıp tartıyı gizledim. Sonuç +300 maalesef
Şişkinliktenmi ne bilemedim 1 tane tarçınlı kurabiye mi dokundu. Bilemedim. 75.7olmuşum
Bozma moralini sakın olur arada böyle şey hem +300 nedir ki sudur o su
Haftaya daha iyi olacak inşallah
Bence de şişkinlik falandır hormonları etkiliyor malesef o yüzden çok üzülme. Ah bari eşine söylesen anlayışlı olmaz mı yardımı da olur. Ben kayınvalidemlerle yerken çaktırmadan ekmekleri ona veriyorum yogurt kasesini ona aktarıyorum:)) aslında sana çok yararı olurdu ama tepkisi ne olur onu bilememGelelim kilo bildirimine. Bugün foto çekemedim. Kocam evdeydi tartılıp tartıyı gizledim. Sonuç +300 maalesef
Şişkinliktenmi ne bilemedim 1 tane tarçınlı kurabiye mi dokundu. Bilemedim. 75.7olmuşum
Bence de sıkınti yapma belki vucudun direniyordur.Gelelim kilo bildirimine. Bugün foto çekemedim. Kocam evdeydi tartılıp tartıyı gizledim. Sonuç +300 maalesef
Menu su spor bence cokk guzel.Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 4 zeytin 1 ceviz yeşilçay yeşillik 2 bardak ıhlamur
Öğle 5 kaşık taze fasulye 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 1 cay bardağı sut 1 kivi
Aksam 5 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 3 kaşık yoğurt 3 hurma 1 fincan turk kahvesi şekersiz
Spor 3 mil leslie 15 dk kondisyon bisikleti su ana kadar 2 litre su içtim 2.5 olur yatana kadar
Çok teşekkür ederim diyetisyen listesi işe yarıyor bende sadece her yolu denedim en fazla 2 kilo verebiliyorum o da büyük ihtimalle ödem oluyor inşallah bu kez olacak sizin de desteğiniz oldukça devam edeceğim inşallahMenu su spor bence cokk guzel.
Birakmayalim bu sefer son olsun yaÇok teşekkür ederim diyetisyen listesi işe yarıyor bende sadece her yolu denedim en fazla 2 kilo verebiliyorum o da büyük ihtimalle ödem oluyor inşallah bu kez olacak sizin de desteğiniz oldukça devam edeceğim inşallah
Evet desek olalım birbirimize bu kez başaralım 10 yildir kiloyla uğraşıyorum versemde geri alıyorum bu kez son olur hepimiz için inşallahBirakmayalim bu sefer son olsun ya
Aynen 30 verdim 19 geri aldimEvet desek olalım birbirimize bu kez başaralım 10 yildir kiloyla uğraşıyorum versemde geri alıyorum bu kez son olur hepimiz için inşallah
Menum bugun boyle
. MENUM...
SABAH (07.30)
1h.yumurta
5zeytin
1kkb.peynir
1dlm k. Ekmegi
1salatalik
OGLE (13.30)
2dlm. K. Ekmegi
Yogurt
Ton baligi (yagi suzulmus)
ARA (15.30)
Orta sekerli t.kahvesi
AKSAM (19.00)
2yk tavuk sote
3yk b. Pilavi
Cacik
Salata
SU 2 YI gecer
Evet desek olalım birbirimize bu kez başaralım 10 yildir kiloyla uğraşıyorum versemde geri alıyorum bu kez son olur hepimiz için inşallah
Maşallah Can'ım azmin muhteşem inşallah bu son olur demek ki insan isteyince verebiliyormuşBEN DEEE benim de 6 yıl oldu, kızım 6 yaşında, ikinci doğum kilom 84'dü doğumdan sonra yedim pastaları saçma sapan şeyleri 84 de aynen kaldım. Suya ve yeşilçaya başladım 74 oldum. C.tesi -pazar 1 saat yürüyüşe başladım dikkat ettim 69 a düştüm. Bir ara spor denedim geçen yıl muhteşem birşey! Ter atmak, kaslarını çalıştırmak.. ama iki çocukla ve daima çalışan bir kadın olunca iyi gitmedi, çamaşırlar birikti, ödevleri kaldı çocukların.. Sporla 67'yi zorladım açıkçası daha inemedim.
39'um ve 40'a girmeden evvel normal kiloya inmeyi istiyorum.
Süpersin ya 84 den düşmek bence çok iyi demek ki yapabiliyorsun yinebolucak inşallah ama bu kez son olur umarım Ben ilk hamilelikte 23 kilo aldım sonra birazı gitti 55 oldum ama sütün yetmiyo ye baskısıyla midem bulana bulana yemek yedim kilo oldu 68 hastalandım 62 oldum bari zayıflayayım dedim 61 e kadar zor indim diyetisyene gittim 57 oldum ama bırakmak zorunda kaldım diyetisyeni o zaman da kilolar geri gelmeye başladı ikinci bebiş 71 le hamile kaldım 82 ile doğum yaptım 75 e kadar düştüm sonrası gitmedi kendim uğraş 2 kilo gitti şimdide diyetisyenle 55 olur inşalla ay ne çok yazdım kusura bakmayın hakkınızı helal edin:)BEN DEEE benim de 6 yıl oldu, kızım 6 yaşında, ikinci doğum kilom 84'dü doğumdan sonra yedim pastaları saçma sapan şeyleri 84 de aynen kaldım. Suya ve yeşilçaya başladım 74 oldum. C.tesi -pazar 1 saat yürüyüşe başladım dikkat ettim 69 a düştüm. Bir ara spor denedim geçen yıl muhteşem birşey! Ter atmak, kaslarını çalıştırmak.. ama iki çocukla ve daima çalışan bir kadın olunca iyi gitmedi, çamaşırlar birikti, ödevleri kaldı çocukların.. Sporla 67'yi zorladım açıkçası daha inemedim.
39'um ve 40'a girmeden evvel normal kiloya inmeyi istiyorum.