- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
Kolay gelsim başarilar :) ayni kilodayiz umarim hedefimize ulaşirizBugün öğlen doymadım gibi oldu, iş yerinde çıkan çorbayı hiç almıyorum çok unlu ve yağlı birkaç mini köfte ile üç kaşık bulgur pilavı, yoğurt ve biraz salata yedim. Kepek ekmek alsam dedim ama vazgeçtim.. şöyle bir bakınca yeterince yemişsin dedim kendime.
Şimdi yeşil çay zamanı.. :)
Bu arada arkadaşlar ben 72-73 kiloyum. Yarın sabah tartılacağım ve tartı fotoğrafı koyacağım..
Ben de israrla istiyorum. Diyet günlüklerine katılıyorum fakat yarıda kalıyor. Gerçektende birlikten kuvvet doğar. Motivasyon önemli.
kraliçem sende ben gibisin seni geçen yıllardanda tanıyorum 68 kiloydun bi ara
bende bu sefer azimle başladım sende başla ve ve bu son olsun
75.5 kilo gördüm en son.Renna7 kaç kilosun? Ne zamandır uğraşıyorsun arkadaşım? Benim 5 yıl olacak bugün başladım şimdi başladım.. derken..
Kararlı arkadaşlarla başlayıp devam etmek istiyorum. Birbirimizi takip edelim.
Çok benziyoruz. Ben hep zayıftım evlenmeye yakın kilo almaya başladım evlenip hemen çocuk olunca 70 e ikinci çocukta 84 e kadar çıktım. Şimdi 73 üm. Burada tartı fotosu ve bu cuma kilonu bildirirsen çok sevinirim. Benim İkinci çocuk 6 yaşında bu arada bende 39 yaşındayım.75.5 kilo gördüm en son.
Benimde 5-6yıllık var. İlk cocuktan alınan kiloları zar zor verdim derken ikinci cocuktan sonra gitmedi. 97 olmuştum
İki yıldır uğraş bu kiloya geldim.
Hoşgeldinmerhaba bende 90dan 64 e düşüp sonra tekrar 81 e çıkan biri olarak size katılmak istiyorum... bu sefer dahada kararlıyım kesinlikle gidecek bu kilolar. ben diyetisyene başladım ve onun kontrolünde ilerliyorum kendim tartılmıyorum o yüzden.