Sil Baştan Başlamak İsteyenler

EMELinEMELi EMELinEMELi canım menun de ufak tefek hata demeyeyim de olmaması gerekenler var gibi nacizane söylemek istedim kahveyi şekersiz iç ki yağ yakımına yardımcı olsun ara öğünlerde süt de tercih edebilirsin protein ağırlıklı mi besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi

Emelciğim ben senin listeni de çok beğendim. Gayet de güzel canım, sadece öğlen balık tüketiyorsan ve eğer uygunsan muhakkak salata ile tüket.

Yorum icin tsk ederim. Kahveyi sekersiz icemiyorum maalesef.

Ara ogun yaoarim normalde sut meyve ceviz yada iste uygub olan seylerdeb yapiyorum. Dun okulda ara yapmayinca oglen hemen hazir olanlardan koydum. Daha cok sebze salata yogurt veya et salata yogurt oluyo ogun ogun bakiyirum degistiriyirum kafama gore :)

Slm kızlar meni mu paylaşayım dedim
Sabah 1 dilim ekmek ve peynir 1 ceviz 4 zeytin yeşillik 1 haşlanmış yumurta yeşilçay
Ara 1 sade kahve
Öğle 5 kaşık ıspanak 1 dilim ekmek 1kase salata
Ara 1cay bardağı sut 1 kivi 1 hurma
Aksam 5 kaşık ıspanak:) 1 dilim ekmek 1 kase salata
Ara 3 kaşık yoğurt 1 meyve (belli değil hangisini yersem)
Spor 3 mil leslie 15 dk kondisyon bisikleti
Su 3 litre olur 2 litresi bitti bile

Iyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz

Iyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz
Hepimiz icin motive onemli bende yeniyim bu grupta bencede gel birakma

Hoşgeldin aramıza beraber başarabiliriz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz bu kez son olsun istedik al ver al ver nereye kadar2 gün yapıp 3.gün bırakmak yok... goldenheart goldenheart seni ekler listeye tekrar hosgeldin

Hoşgeldin aramıza beraber başarabiliriz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz bu kez son olsun istedik al ver al ver nereye kadar2 gün yapıp 3.gün bırakmak yok... goldenheart goldenheart seni ekler listeye tekrar hosgeldin
Teşekkür ederim inşallah bu al vermeler çok daha yorucu oluyor dört elle sarılmak lazım senin menüler e baktım çok güzel

Meraba, ben de kendime bir günlük açtım ama yine de bir grup dinamiği her zaman hem motivasyon hem de kikir kikir olup belki de kahkaha attırıp kalori yaktırabiliyor bazı gruplar onbinmilyon sayfaya ulaşmış çok yorucu.eğer aranıza beni de alırsanız çok sevinirim :)
Aramıza hoşgeldin sen devamlılık gösterdiğin sürece bizde destek olmaya devam ederiz acıkçası benim bir günlüğüm bile yok burası bana yetiyo motive olmak için hemen bakıyoyorum kızlar ne yapmış ne yemiş diye gördükçe daha da gaza geliyor insan umarım hepimiz hedefimize ulaşırız hatta koruma döneminde bile beraber oluruz

Teşekkür ederim inşallah bu al vermeler çok daha yorucu oluyor dört elle sarılmak lazım senin menüler e baktım çok güzel
Teşekkür ederim liste dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez çok kararlıyım hep beraber sağlıklı kilomuza kavuşuruz inşallah

S
Meraba, ben de kendime bir günlük açtım ama yine de bir grup dinamiği her zaman hem motivasyon hem de kikir kikir olup belki de kahkaha attırıp kalori yaktırabiliyor bazı gruplar onbinmilyon sayfaya ulaşmış çok yorucu.eğer aranıza beni de alırsanız çok sevinirim :)
Sen de hoşgeldin Can'ım ben de yeniyim

X