- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 39
-
- Konu Sahibi goldenheart
EMELinEMELi canım menun de ufak tefek hata demeyeyim de olmaması gerekenler var gibi nacizane söylemek istedim kahveyi şekersiz iç ki yağ yakımına yardımcı olsun ara öğünlerde süt de tercih edebilirsin protein ağırlıklı mi besleniyorsun yoksa öyle mi denk geldi
Emelciğim ben senin listeni de çok beğendim. Gayet de güzel canım, sadece öğlen balık tüketiyorsan ve eğer uygunsan muhakkak salata ile tüket.
Baya toktum ya anlamdim bendeEMELinEMELi tesekkur ederim canım ay sen çok az yetmişsin canım ya nasıl dayanıyorsun bravo valla ben 1 gün boyle az yiyince ertesi gün deli gibi yiyorum iraden super
Aman maşallah diyelim nazar değmesin darısı diğer günlere inşallahBaya toktum ya anlamdim bende
Hepimiz icin motive onemli bende yeniyim bu grupta bencede gel birakmaIyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz
Hoşgeldin aramıza beraber başarabiliriz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz bu kez son olsun istedik al ver al ver nereye kadar2 gün yapıp 3.gün bırakmak yok...Iyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz
Teşekkür ederim inşallah bu al vermeler çok daha yorucu oluyor dört elle sarılmak lazım senin menüler e baktım çok güzelHoşgeldin aramıza beraber başarabiliriz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz bu kez son olsun istedik al ver al ver nereye kadar2 gün yapıp 3.gün bırakmak yok...goldenheart seni ekler listeye tekrar hosgeldin
Ayy baktım senin mesajlarina daha önce dehşet kilo vermissin yöntemini bildiğin için kolay verirsin inşallahHepimiz icin motive onemli bende yeniyim bu grupta bencede gel birakma
Insallh canim ya darisi yeniden bana ve isteyen herkeseAyy baktım senin mesajlarina daha önce dehşet kilo vermissin yöntemini bildiğin için kolay verirsin inşallah
Aramıza hoşgeldin sen devamlılık gösterdiğin sürece bizde destek olmaya devam ederiz acıkçası benim bir günlüğüm bile yok burası bana yetiyo motive olmak için hemen bakıyoyorum kızlar ne yapmış ne yemiş diye gördükçe daha da gaza geliyor insan umarım hepimiz hedefimize ulaşırız hatta koruma döneminde bile beraber oluruzMeraba, ben de kendime bir günlük açtım ama yine de bir grup dinamiği her zaman hem motivasyon hem de kikir kikir olup belki de kahkaha attırıp kalori yaktırabiliyor bazı gruplar onbinmilyon sayfaya ulaşmış çok yorucu.eğer aranıza beni de alırsanız çok sevinirim :)
Teşekkür ederim liste dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez çok kararlıyım hep beraber sağlıklı kilomuza kavuşuruz inşallahTeşekkür ederim inşallah bu al vermeler çok daha yorucu oluyor dört elle sarılmak lazım senin menüler e baktım çok güzel
günaydın Can'ım sen de benim gibi erkencisin Mutlu pazarlar olsunGunaydin.
Sen de hoşgeldin Can'ım ben de yeniyimMeraba, ben de kendime bir günlük açtım ama yine de bir grup dinamiği her zaman hem motivasyon hem de kikir kikir olup belki de kahkaha attırıp kalori yaktırabiliyor bazı gruplar onbinmilyon sayfaya ulaşmış çok yorucu.eğer aranıza beni de alırsanız çok sevinirim :)