- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
-
- Konu Sahibi goldenheart
Hoşgeldin Can'ım Uğur getirsin hepimizeIyi akşamlar kızlar biraz baktım sayfalara zaten yeni bi konuymus ama motive bi grup gibi geldi bana bana da tam böyle bişey lazım menu yazmak kilo bildirmek kontrol sağlar bende 2 gün yap 3. Gün daha çok yiyorum kilo verdim ama şimdi çok aldım bu yuzden motive olamıyorum bende katılmak isterim kabul ederseniz
[
günaydın Can'ım sen de benim gibi erkencisin Mutlu pazarlar olsun
Benim de kızım öyle dakikasını bile geçirmez hergün aynı saatte uyandırır sağolsunEvet oglus uyutmuyo bide alismisim sanirim :)
SagolsunlarBenim de kızım öyle dakikasını bile geçirmez hergün aynı saatte uyandırır sağolsun
Hosbuldum inşallah hepimiz birbirimize ıyi gelirizHoşgeldin Can'ım Uğur getirsin hepimize
Kolay gelsin aynen bende temizlik utu var oooov cok da sirtim agriyo hadi kolaybgele hepimize grszGünaydın herkese iyi pazarlar ben kaç gündür gezmelerdeydim Evimi ihmal ettim evi supur toz al yaparım bugün konu sahibi de olumlu cevap verirse gruba gelmeme aksama menulerde görüşürüz(bol bol su Yeşilçay içmeyi unutmayalım )
Yalnız değilim demekki ama benim de çok sırtım ağrıyor ağrı kesici aldım sende al öyle başla istersen sanada kolay gelsin görüşürüzKolay gelsin aynen bende temizlik utu var oooov cok da sirtim agriyo hadi kolaybgele hepimize grsz
AminHosbuldum inşallah hepimiz birbirimize ıyi geliriz
Kolay gelsin Can'ımGünaydın herkese iyi pazarlar ben kaç gündür gezmelerdeydim Evimi ihmal ettim evi supur toz al yaparım bugün konu sahibi de olumlu cevap verirse gruba gelmeme aksama menulerde görüşürüz(bol bol su Yeşilçay içmeyi unutmayalım )
Günaydın kızlar hepimizin ufaklıklar uyumuyor galiba benim ki bugün uyanıp tekrar uyudu bende keyfini çıkardım[/QUOTEgünaydın Can'ım
Ohhh sefan olsun
Sana da kolay gelsin can can benim de var çamaşır ütü çok yormayın kendiniziKolay gelsin aynen bende temizlik utu var oooov cok da sirtim agriyo hadi kolaybgele hepimize grsz
Yalnız değilim demekki ama benim de çok sırtım ağrıyor ağrı kesici aldım sende al öyle başla istersen sanada kolay gelsin görüşürüz
Günaydın kızlar hepimizin ufaklıklar uyumuyor galiba benim ki bugün uyanıp tekrar uyudu bende keyfini çıkardım
Sana da kolay gelsin can can benim de var çamaşır ütü çok yormayın kendinizi
Spor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pertEMELinEMELi Pembe Umutlar Size kolay gelsin ben dun hallettim ev islerini bugün rahatım ama hem spor hem temizlik valla mahvetti kaslarımı parmak uçlarım bile ağrıyor
Teşekkürler. Umarım hepimizin birbirimizi gaza getirdiğimiz bir platform olur.Aramıza hoşgeldin sen devamlılık gösterdiğin sürece bizde destek olmaya devam ederiz acıkçası benim bir günlüğüm bile yok burası bana yetiyo motive olmak için hemen bakıyoyorum kızlar ne yapmış ne yemiş diye gördükçe daha da gaza geliyor insan umarım hepimiz hedefimize ulaşırız hatta koruma döneminde bile beraber oluruz
Hoşbuldum. Yeni olmanın da ürkekliği ayrı güzel sanırım :)S
Sen de hoşgeldin Can'ım ben de yeniyim
Çok gecmiş olsun canım aynı yaştayız seninle sağlık elden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor benim de kalbimde sorun çıktı düzensiz yaşam ve beslenme kilolar yüzünden ben o yüzden zayıflamaya karar verdim aslında sen bi diyetisyenle görüşsen aslında imkanın varsa. Sağlık sorunlarımızda bence hafifleyecek kilolar gittikçeSpor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pert