Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Hoşgeldin Can'ım Uğur getirsin hepimize

Günaydın herkese iyi pazarlar ben kaç gündür gezmelerdeydim Evimi ihmal ettim evi supur toz al yaparım bugün konu sahibi de olumlu cevap verirse gruba gelmeme aksama menulerde görüşürüz(bol bol su Yeşilçay içmeyi unutmayalım)

Kolay gelsin aynen bende temizlik utu var oooov cok da sirtim agriyo hadi kolaybgele hepimize grsz

Yalnız değilim demekki ama benim de çok sırtım ağrıyor ağrı kesici aldım sende al öyle başla istersen sanada kolay gelsin görüşürüz

Esim ben makinalayim dedi valla sagolsun bendecamasir katlicam grsz

Günaydın kızlar hepimizin ufaklıklar uyumuyor galiba benim ki bugün uyanıp tekrar uyudu bende keyfini çıkardım

Super olmus valla yarinda okul aciliyo bu uyums hayali 5gun ertelendi bende :)

Sana da kolay gelsin can can benim de var çamaşır ütü çok yormayın kendinizi

Kolay gelsinn

EMELinEMELi Pembe Umutlar Size kolay gelsin ben dun hallettim ev islerini bugün rahatım ama hem spor hem temizlik valla mahvetti kaslarımı parmak uçlarım bile ağrıyor
Spor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pert

Teşekkürler. Umarım hepimizin birbirimizi gaza getirdiğimiz bir platform olur. )
S

Sen de hoşgeldin Can'ım ben de yeniyim
Hoşbuldum. Yeni olmanın da ürkekliği ayrı güzel sanırım :)

Bu araada tartıldım ve kilom 67.2 boyumda 168 sevdiceğimi ziyarete gitmeden önce yaklaşık iki hafta düzenli beslenmeyle yine bu kilodan 62.5e düşmüştüm. benim problemim ev değil de sokağa çıkınca kendime sahip çıkamamam. amaaaaa o pantolonlar beni sıkmasın ben dişimi sıkıyım. hadi inşallahh :)

Spor yurume yasak bana dizimde yirtilma sirtimda omurilikte s sekilli yamulma bide boyunda duzlesme var 31 yasinda ben pert
Çok gecmiş olsun canım aynı yaştayız seninle sağlık elden gidince hiç bişeyin önemi kalmıyor benim de kalbimde sorun çıktı düzensiz yaşam ve beslenme kilolar yüzünden ben o yüzden zayıflamaya karar verdim aslında sen bi diyetisyenle görüşsen aslında imkanın varsa. Sağlık sorunlarımızda bence hafifleyecek kilolar gittikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…