Sil Baştan Başlamak İsteyenler

Ü
üzülme Can'ım gram gram hepsi gidecek inşallah hem -200 de fena değil azimle yola devam

Ü

üzülme Can'ım gram gram hepsi gidecek inşallah hem -200 de fena değil azimle yola devam

vallahi moral verdin.. ya buhafta yürüdüm akşamları yemedim, üstelik gündüz de yediklerime dikkat ettim ondan canım sıkıldı azcık. Tabii ki canım çok haklısın.. Biriz beraberiz, bu yola baş koyduk

Kisaca kendimi tanitayim. 31 yasindayim kayseride yasiyorum ogretmenim. 2 yasinda bir oglum var. 102 kilodan 15 subat 2016 da 76.9 kiloya kadar dustum fakat dikkat etmemenin sonucu 95.5 e ciktim

Bu pazartesi kilom 95.5 ti bugun tar tildim 93,8 kiloyum. - 1.7 gitmis ve bu kez birakmicam

goldenheart kabul edersen listeye adimi eklemen beni mutlu edecek.

Muttapa7555 @AsVi1114 Pembe Umutlar canlarım tablo yapmada beceriksizim sizlerden özür diliyorum, çok uğraşıyorum ama görüntüyü düzeltemiyorum. Neyse tablonun şekli değil de ilk sayfada kilo takibini yapabilmemiz mühim ne dersiniz?
EMELinEMELi nasıl mutlu oluruz.. sen de gel buraya canım.. bize kendinden bahsedersen çok seviniriz.
carpediem435 canım nerdesin?
krizantem3 ne zaman katılacaksın bize canımmm? kilo bildiriminde bulunacak mısın?

Tabii ki, hemen ekliyorum. ben seni sorarken aynı anda sen cevaplamışsın anlık oldu çok hoş oldu

Aslinda yukarda yazdim sizi n merak ettiginiz olursa seve seve yanitlarim

Bu günlüğün en güzel yanı hakikaten motive etmesi. Eminim ki kanka olacağız yakından da tanıyacağız biribirimizi.. sonra birbirimizi düşünerek, bu günlüğe verdiğimiz emeği düşünerek, deneyimlerimizi paylaşarak istediğimiz kiloya düşeceğiz!

Dün akşam: kereviz + yeşil fasulye - ikisi de z.yağlı - ikisi de küçük birer porsiyon, 1 adet köfte, tulum peynirli kırmızı lahana salatası.
19.00 dan itibaren yatana kadar yeşil çay + 2 minik kare bitter çikolata ve biraz su içtim, akşam içtiğim suyun miktarını artırmam lazım.

Bu sabah: Her sabah ılık elma sirkeli su içiyordum işe yetişcem diye içemedim.
9.00 'da Bir kaseye yarım muz doğradım, iki cevizi parçaladım, eti lilalif koydum üç ymk kaşığı + bim'in sade kfleksi var iki yemek kaşığı da ondan koydum, sütaşın minik balları var, kahvaltılık gibi minicik. onu da üzerine ekledim.. + süt.. kraliçelere layık vallahi :) akşam aburcubur vaya ekmek veya başka atıştırmalık hiç birşey yemedim ve bu kahvaltıyı hakettiğime inanıyorum, muz lilalif ceviz ve süt zaten zararsız ama kfleksin şekerli olduğunu düşünüyorum, bala ne gerek vardı ama sabah harcarım o balın kalorisini.. hem azcık beynime şeker gitsin

10.30 da türk kahvesi + 1 adet kuru kayısı

Şu ana kadar 1 lt. su

Kraliçe boşver tabloyu takip edelim yeter bize... emel hoşgeldin aramıza ne güzel birbirimize destek oluruz acaip etkili oluyor paylaşım olunca şahsen ben gizli diyet yapıyorum sadece eşim biliyor ama sizler burda olunca kendimi yanlız hissetmiyorum... bende etiketleme yi bilmiyorum yahu

Yulaf ezmesinin 1.5 kaşığı 1 dilim ekmek yapıyor o kfleks mi ne onlar tam bomba onu çıkarıp bal koyabilirsin bi tarif var haftada 3 gün aksam öğünü olarak tuketebilecegin vereyim mi ister misin tadı biraz tuhaf ama olsun zayıflamak içinde değer bi denersin

• Hosbuldum. @yaziyosun bisluk koymadan kisinin nicini yaziyosun

Fatmacığım @ işaretine bitişik olarak isim yaz örnek: @örnekörnek @ in yanına kralicem77 yazıyosun

Emelcim ben tatillerde ve akşamları bilgisayardan çok kopuğum. evde sadece telefonla msjlara bakıyorum yazmakta zorlanıyorum. yoksa aynen sana katılıyorum. parça parça yazınca bölük pörçük oluyor. ben de işten çıkmadan yazarım sabah ara ve öğlen menüleri birarada olur hiç olmazsa

Hoşgeldin Can'ım birlikten kuvvet doğar

Muttapa7555 goldenheart
Canlarim sag olun var olun.
Ben suan sehir disindayim. Evime geçince daha guzel takip edecegimi dusunuyorum. Ama yillar sonra senin konunu gormem cok şahane oldu kraliçem

Buarada kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum. Ben 10 kilo verdikten sonra tam iki hafta durmustu ve hic kilo verememistim. Ama kiloyu bir gunde almadigimiza gore bir anda da veremeyiz.

Allahim hepimize saglikli zayiflamayi nasip etsin

Bir de o sene ramazanda ben kilo vermemistim ama mevcut kilomu korumustum. O bile onemli yani, ustune almamak mesele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…