- 2 Kasım 2016
- 560
- 549
-
- Konu Sahibi goldenheart
üzülme Can'ım gram gram hepsi gidecek inşallah hem -200 de fena değil azimle yola devamEki Görüntüle 1951295
Ya ufff ben aynı mutluluğu yaşayamadım ama seni yürekten tebrik ediyorumMuttapa7555
Canlarım akşamları özellikle 7-7,30 dan sonra hiç bir şey yemediğim halde -200 gr dayım.
Ama üzülmüyorum gram gram da olsa verilecek bu kilo!
Tebrik ediyorum seni maşallahEki Görüntüle 1951293
İlk foto benden gelsin bakalım ayyyyy sonunda eksilmeye başladı kızlar nasıl mutluyum anlatamam çok fena motive oldum tartı da 700 eksik gösterdi ama ben 500 olarak kabul ediyorum veee yaşasın diyorum
Ü
üzülme Can'ım gram gram hepsi gidecek inşallah hem -200 de fena değil azimle yola devam
Kisaca kendimi tanitayim. 31 yasindayim kayseride yasiyorum ogretmenim. 2 yasinda bir oglum var. 102 kilodan 15 subat 2016 da 76.9 kiloya kadar dustum fakat dikkat etmemenin sonucu 95.5 e ciktim
Bu pazartesi kilom 95.5 ti bugun tar tildim 93,8 kiloyum. - 1.7 gitmis ve bu kez birakmicam
goldenheart kabul edersen listeye adimi eklemen beni mutlu edecek.
Muttapa7555 @AsVi1114 Pembe Umutlar canlarım tablo yapmada beceriksizim sizlerden özür diliyorum, çok uğraşıyorum ama görüntüyü düzeltemiyorum. Neyse tablonun şekli değil de ilk sayfada kilo takibini yapabilmemiz mühim ne dersiniz?
EMELinEMELi nasıl mutlu oluruz.. sen de gel buraya canım.. bize kendinden bahsedersen çok seviniriz.
carpediem435 canım nerdesin?
krizantem3 ne zaman katılacaksın bize canımmm? kilo bildiriminde bulunacak mısın?
BencedeTabii ki, hemen ekliyorum. ben seni sorarken aynı anda sen cevaplamışsın anlık oldu çok hoş oldu
Hosbuldum. @yaziyosun bisluk koymadan kisinin nicini yaziyosunKraliçe boşver tabloyu takip edelim yeter bize... emel hoşgeldin aramıza ne güzel birbirimize destek oluruz acaip etkili oluyor paylaşım olunca şahsen ben gizli diyet yapıyorum sadece eşim biliyor ama sizler burda olunca kendimi yanlız hissetmiyorum... bende etiketleme yi bilmiyorum yahu
Fatmacığım @ işaretine bitişik olarak isim yaz örnek: @örnekörnek @ in yanına kralicem77 yazıyosunKraliçe boşver tabloyu takip edelim yeter bize... emel hoşgeldin aramıza ne güzel birbirimize destek oluruz acaip etkili oluyor paylaşım olunca şahsen ben gizli diyet yapıyorum sadece eşim biliyor ama sizler burda olunca kendimi yanlız hissetmiyorum... bende etiketleme yi bilmiyorum yahu
Hoşgeldin Can'ım birlikten kuvvet doğarKisaca kendimi tanitayim. 31 yasindayim kayseride yasiyorum ogretmenim. 2 yasinda bir oglum var. 102 kilodan 15 subat 2016 da 76.9 kiloya kadar dustum fakat dikkat etmemenin sonucu 95.5 e ciktim
Bu pazartesi kilom 95.5 ti bugun tar tildim 93,8 kiloyum. - 1.7 gitmis ve bu kez birakmicam
goldenheart kabul edersen listeye adimi eklemen beni mutlu edecek.
Hosbuldum. Evet cok haklisin.Hoşgeldin Can'ım birlikten kuvvet doğar