- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
-
- Konu Sahibi goldenheart
Gelelim bu güne
Sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 4 zeytin 1 ceviz bol yeşillik
Ara yok Öğle ve aksam daha belli değil
Leslie 3 mil yapıldı
Ben hic öyle bisey yaşamadım ama bazılarını tarçın spor yapmak falan etkileyebiliyormuş ama sen yine de bi dr git ne olur ne olmaz canım başka sıkıntın olmasın... benim iştah da kabarıyor bazen su içiyorum yada kalkıp ev iş yapiyorumKızlar selam. Nasılsınız?
Bugün ben hiç gurur duymadım kendimle. İştahım çoook kabarmıştı dayanamadım tarçınlı kurabiye yedim
Akşama doğru ne göreyim. Yine regl olmuşum
Sizde oldu mu böyle hiç? Yani 1 ayda 2 defa gibi bişey oldu ya
durumum fenaÇok iyi etmişsin. O yaz kaç kiloya düşmüştün canım? şimdiki durumun nedir? bize katılsana yarın tartı günümüz
Bahsettiğin programı izliyorum bbende çok şükür o kadar değil durumumuz bence bu senin içinde gecerli daha önce yapmışsın yine başarabilirsin sabah tartı fotosunu yolla ve son kez karar ver biz sana destek oluruzdurumum fena
2015 ramazanda 79dum. Simdi 93 falanimofffff tlc kanalinda obezite cerrahisini anlatan bir program var, onu izleyip 1 gun gaza gelip sonra eskiye donuyorum. O zaman o motivasyon nereden gelmis bilmiyorum. 14 kilo almisim. O zaman ben 88.5dan 79a inmistim.
destegin icin sag ol canim. Ben sizi bir hafta takip edeyim, bakayim kendimi yoklayayim.Bahsettiğin programı izliyorum bbende çok şükür o kadar değil durumumuz bence bu senin içinde gecerli daha önce yapmışsın yine başarabilirsin sabah tartı fotosunu yolla ve son kez karar ver biz sana destek oluruz
Ufaktan hazırla kendini yavaş yavaş yediklerini kontrol et... diyete başlayacağım deme kendi kendine bünyeni korkutma :)destegin icin sag ol canim. Ben sizi bir hafta takip edeyim, bakayim kendimi yoklayayim.
Buarada hayirli cumalar kizlar, Allah dualarimizi kabul, gunahlarimizi affetsin...
Tesekkur ederim canım pes etmek yok 200 de olsa giden biseyler var... bende aksam 7.30 dan sonra yemiyordum ama diyetisyen geç yatıyorum ac kalmayayım diye 9.30 a 1 meyve 3 kaşık yoğurt verdi sanırım sende kür yapıyorsun o saatte öğleyle aksam arasında tarçınlı sut iç o da etkili oluyorEki Görüntüle 1951295
Ya ufff ben aynı mutluluğu yaşayamadım ama seni yürekten tebrik ediyorumMuttapa7555
Canlarım akşamları özellikle 7-7,30 dan sonra hiç bir şey yemediğim halde -200 gr dayım.
Ama üzülmüyorum gram gram da olsa verilecek bu kilo!
durumum fena
2015 ramazanda 79dum. Simdi 93 falanimofffff tlc kanalinda obezite cerrahisini anlatan bir program var, onu izleyip 1 gun gaza gelip sonra eskiye donuyorum. O zaman o motivasyon nereden gelmis bilmiyorum. 14 kilo almisim. O zaman ben 88.5dan 79a inmistim.
Ben hic öyle bisey yaşamadım ama bazılarını tarçın spor yapmak falan etkileyebiliyormuş ama sen yine de bi dr git ne olur ne olmaz canım başka sıkıntın olmasın... benim iştah da kabarıyor bazen su içiyorum yada kalkıp ev iş yapiyorum