• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şıkkıdı Şıkkıdı Nasıl Oynanır

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar selam :(

Senin derdini seveyim diyeceğiniz bi konu açıyorum.

Şimdi bu hafta sonu yakın bi arkadaşımın düğünü var 2 hafta sonra da başka yakın bi arkadaşımın. Ben tam bi kazuletim. Ufak tefek birisiyim ama nasıl bu kadar kazuletim bilmiyorum. Hiç oynamayı bilmiyorum hatta 25 yıldır hiç oynamadım. Düğün kına hiç sevmem ama yakın arkadaşlarımın düğününde de oynamazsam çok ayıp olur. 2 günde nasıl oynamayı öğrenirim...

Valla bende öyleyimdir
Kıvıracak, kıvırdığında üç beş kişiyi devirecek toto var ama kabiliyet yok 🥴
Aç iki video izle
Bide tüketiyorsan bir kadeh alkol daha rahat oynamanı sağlar

Şıkkıdı şıkkıdı oynuycan :halay:
Sorun degil o kadar ben oynamayı severim ama hiç bi zaman kalkıp oyun oynama egitimi almadım
Zaten geç yanlarına sende dahil olursun

Ben 10 dkk içinde öğrendim en son düğünde
topuklu ayakkabılar çıkmış ben pistteyim gece sonuna kadar hâlâ da ordaydim :KK70: :KK70: :KK70:Not dip not yerin dibine not alkol vardı ondan çabuk ogrendim vee pistten inmedim :KK70: :KK70: :KK70:

Oynayanlar da gidip egitimini filan almiyor temel 2-3 hareket var zaten onlari yapsan yeter. Dugunde kimse performans sergilemiyor. 😂 Ben kafama gore oynuyorum oluyor. 👍
O 2-3 temel hareket nedir dersen youtube a "dugunde nasil oynanir" yaz 😂😂

Ben de bilmiyorum. Şahsen kendi düğünümden önce halk oyunları kursuna gideceğim. Ama senin az bi vaktin kalmış. Azıcık ellerini şıklar işte. Arada dön😁

Halay ise, başında ya da sonunda değil, ortasında olun halkanın. Kalabalık sizi sürükler zaten bir şey yapmanıza gerek yok. Halay başının götürdüğü yere gidin.

Angara oyunları ise kolay. Kolları iki yana açıp hafif diz kırsanız bile olur. Mezdeke ise ki mezdeke mi kaldı, hey gidi günler. Popo sallanacak, bir sağa bir sola. Roman havasına hiç bulaşmayın. Yoruldum deyip oturun. Riskli o, bilmeyen çok acayip oluyor. Gollum gibi şekil değiştiriyor evlerden ırak.

Pop müzik en kolayı. Olduğun yerde yaylansan bile olur. 45 yaş üstü pop müzik ile dans etmeyi bilmeyen amcalar dikkatleri yeterince üzerine toplayacak, dolayısıyla siz dikkat çekmezsiniz. İyi dans edenlerden uzak durun. Teyze ve amcaların yamacında dans edin. Ortamda en iyilerin yanında olursanız "ay şu Çekilse de izlesek ötekini" cümlesindeki şu olursunuz. Ama amca ve teyzelerin yanında iyi dans ettiğiniz bile düşünülebilir. Bunlar hep strateji.

yani aynı sizin gibi biriyim. hiç beceremem sevmem de. ablamın düğününde kalkıp el çırptım tamam. napayım yapı meselesi. halayı seviyorum ama. sonuçta birinin koluna girip gidiyorsun sağa sola daha kolay🤪😂😂

Ben pistten inmeyen kisi 😁😁 cok severim oynamayi.
Youtubeda her yorenin oyunu var ordan izleyin bence yararı olur. Az idare etse sizi yeter sonucta.

Bilmiyorsanız hiç denemeyin bence :D

Bi kaç öğretici video izle aç müziği geç ayna karşısına:halay:

Back
X