Sıkıştım kaldım.. Hayatımın en büyük kararı.

Sadece şöyle diyeyim aynısı komşumuzunn kızı yaşadı sonu hüsran ayrılık oldu.Fazla iç dışlı olmuşsunuz o kadar hızlı yaşamışsınız kii ortada yaşanacak bir şey kalmamış.Ömrünün sonuna kladar ona bağlı kalmak istemiyorsan oku okulunu bitir ve mesleğini eline al.Yoksa sadece sana onun özgördüğü hayatı yaşarsın kendi hayatın bile olmaz.

Asla böyle bir şey yok sakın böyle çirkin laflar etmeyin tamamen ben istiyorum biz biribirmizi seviyoruz diye. Onlarda şuanki bu durumdan memmun degiller.
Bunu bu kadar izin vermeden önce düşüneceklerdi bence ilk baştan bu kadar izin verilirse neden alsın ki Ada'm seni istediği herşeyi almış zaten bak yanlış anlama bende resmi nikahla evli değilim ama bu kadarı çok fazla rahatlık içeriyor

O halde evlen eşinden al ailene ver madem varlıklı yirmi bin harcama mesela 15 bin nasıl olur sinir oldum konuya

Kaynana haklı. Kız bak bana kaynana haklı dedirttin. Helal olsun sana

İhtiyacımız yok o yüzden. Onunda çalışmadan geliri var.

İhtiyacimiz derken bu adam tekin biri degil yarin seni birakip başkasina nikah kiyarsa senin de hic calismaya ihtiyacin olmayacak mi?
Hem okumak sadece para için mi?
Neyse sen hayata at gözlükleriyle bakmaya devam et. Baska da sözüm yok.

Hazıra dağ dayanmaz.
Madem 20 bin gelir var ayda gidin özel ünide okuyun ikinizde hem dizdize gözgöze olursunuz.
Sonrada açsın işini
1 ayda 20bin ne harcıyosunuz pamık şekeri lunapark okadar tutuyo mu ?
Bakın şuan çocuk muamelesi yapıyorsunuz ama ben gayet olgun bir insanım 18 yaşında olan kızları 18 e katlarım. Gittigimiz yemek yediğimiz yerler alışverişler vs faturalar bunlar buluyor.

Pardon tekin biri olmadıgına nerden karar verdiniz? Bende zaten diyorum çalışmak için okumicaz okumuş olmak için bişey başarmak için ama bana diyorki benim tek hayalim sensin senin istemedigin birseyi yapmam sen beni hayaline ortak etmeye calısıyorsun diyor

Bakın şuan çocuk muamelesi yapıyorsunuz ama ben gayet olgun bir insanım 18 yaşında olan kızları 18 e katlarım. Gittigimiz yemek yediğimiz yerler alışverişler vs faturalar bunlar buluyor.
ben sizi hiç olgun göremedim. evcilik oynayan bir çocuksunuz

sevgilinizi tek başınıza dışarı yollamıyorsunuz. size balkona çıktığınız için kızılıyor ama buna karşı çıkmak yerine kabul ediyosunuz. okuma sevdanız var ama sevgiliniz okuma dediğinde okumak için diretmiyosunuz. adamın teki nikah kıymadan size evine alıyor, onu terk etmeyi bırak ailenize bile ziyarete gidemiyosunuz

olgunluk bu mu?

Nerde yiyosunuz yemeği .
Önce kaşıbeyaza ordan drink almaya me dersin diyip reinaya mı gidiyosunuz hergece ?

Katlıyabileceğin tek özellik yanındaki adamın ailesinddn aldığı para olur.

Oku kızım oku ! Senin yaşındakiler üniye gidiyo niye ? Kendini geliştirsin mesleği olsun diye.

O kim oluyoda izin vermiyo giriş çıkış kartın mı senin

Hayır onun nikahtan kaçtıgı yokki hemen gidelim atalım imzamızı al soyadımı diyor.

Canım o zaman evlen açıktan oku zaten bu kafayla tıp kazanacak halin yok aklın derste vs değil seni kınamıyorum ama sana bakınca gördüğüm bu. Açıktan oku bi bölüm adam seni boşarsa en azından okulla avunursun

Okul konusunda diretiyorum zaten şuan ne olacagımız belli degil.

ben bu sene iyi bir puan yaptım istedigim bölüme yarı burslu giriyordum. Ama olmadı istemedi. Acıktan okumayı istemiyorum.

Hayır öyle ucuk kacık gencler degiliz clup falan yok öyle şeyler sevmiyoruz. Kendi halimizdeyiz

ben bu sene iyi bir puan yaptım istedigim bölüme yarı burslu giriyordum. Ama olmadı istemedi. Acıktan okumayı istemiyorum.
Can'ım Burda da gerçek hayatta da evliyken okuyan çok insan var bende onlardan biriyim tadından da yenmiyor açıkcası seni eve kapatır bu Adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…