Sıkıştım kaldım.. Hayatımın en büyük kararı.

O Nasıl bi olay ya bizde evli değiliz aynı evde yaşıyoruz ama benim annem ne eve kabul etti gece kalmaya nede imam nikahımız olmadan yazlığa gidip kalmaya izin vermedi annemler hala kayınvalidemlerin yazlığına gidip kalmışlığı yok. Üzerine bu kadar gelmesinin sebebi üzülerek söylüyorum ki ailenin bu kadar rahat davranmış olması

Darılmak yok, alt kültür biriyle ilişkiye girmişsin.
Hoş, ayakları üzerinde duramayan kadın kısmı gibi davranmışsın sende.
İlk günlerde ki gibi birlikteliğe dönmen , sevgili ölçüsünde devam etmen zor, çünkü bu ilişkiye maddi ve manevi yatırım yapmış , oğlan tarafı.
Umarım, kavgasız gürültüsüz bu işi çözümlersin ve dilerim ki başın ağrımaz.

Son düzenleme:
bi de ne yapacam diyosun. söylüyorum, gidip sevgiline biz kafayı mı yedik diyeceksin sonra da kendi evine geçeceksin. normal normal hayatınızı devam ettirip evcilik oynamayı bırakacaksın

O da öı işsiz ?
Vaay be bu özgüven kimde var ?
Yarın bigün batsa ne iş yapıcak asgari ücretle bi işe girip annenin evine içgüveysi gelicek .

Allahım tam bir kıro "zaten calismicaksin, öyle bir dünya yok " falan laflara gel laflara
Doğru ya okumaya ne gerek var biz de gerizekaliyiz ondan okuduk ya.

O bana diyince ben rahatsız oluyorum yok usullerine göre degilmis annesi öyle diyince bende dedimki burda da kalmak benim usulüme göre degil o zaman bende rahatsız oluyorum burda kalmicaz dedim. Tamam zaten ben seni burda kalmaya zorlamadım orda evimiz var orda kalalım dedi. Annemlere de misafir olarak gitcekmişiz. Yukarısı yapılıyor tadilat vs diye bu süreçte orda kalmamız uygunmuş. Niye boşuna ben onu trafige sokup git gel yapıcakmışım düşünmem gerekmiş annesi dedi. Biz kavga ettigimizde hep ailesine taşıyor 4 kişi çözüyoruz sonra ben oglunu mutsuz ediyomuşum.benim oglum mutsuz bilmem ne bu ne laflar ya.

18 yaşında ve bu denli bir yaşam şoktayım şu an ailen de epey rahat ne işin var elin evinde bana tuhaf geldi her şey bence git oku adam gibi bu adam sana hayatı zindan eder el üstünde tutsa okumana destek olur senle okuduğun yere gelir hatta evlenip ev bile açarsınız gittiğin yerde iyi düşün sonra üzüleceğin bir yaşam olmasın

gayrimenkul,han gibi yerlerden kira geliyor biz şuan evlendiğimizde 20bin tl gelirimiz var çalışmadan. Şuanda da ayda 20ye yakın harcıyoruz. Gerçekten varlıklılar. Bende diyorum hayat bu ne olacagı belli olmaz ama yok diyor öyle bişey olmaz.

Şuan yaşadığınız şey hiçbir usulde yok!

Deli mi dürtüyo sizi noluyo . Yarın hamilede kalırsın nikahsız diplomasız hiçbişeysiz doğurursun

Devam et böyle

Ailenin zengin damat arayışında olduğunu düşünüyorum açıkcası

Pardon nesine inanamadınız işim gücüm yokta böyle bişey mi uydurucam ben? Ayıp lütfen
valla pek işiniz gücünüz var gibi durmuyor balkona çıkmanız bile yasakmış. 18 yaşındasınız ve evcilik oynuyorsunuz başka ne işiniz var acaba?

Yavrum sen iyi misin bu neyin usulu?
Kadinin oglu gencecik bir kizi alip ev acip birlikte yasiyor. Ama kizin ailesine gitmek usullere aykiri. Sen bi once evli misin dost hayati mi yasiyorsun karar ver bence.
O kadin senin kaynanan mi yoksa dost hayati yasadigin adamin annesi mi?
Sende baya bi kavram kargasasi olmus hani resmen araftasin.

Ailenin zengin damat arayışında olduğunu düşünüyorum açıkcası
Asla böyle bir şey yok sakın böyle çirkin laflar etmeyin tamamen ben istiyorum biz biribirmizi seviyoruz diye. Onlarda şuanki bu durumdan memmun degiller.

Hazıra dağ dayanmaz.
Madem 20 bin gelir var ayda gidin özel ünide okuyun ikinizde hem dizdize gözgöze olursunuz.
Sonrada açsın işini
1 ayda 20bin ne harcıyosunuz pamık şekeri lunapark okadar tutuyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…