Benim..
Aslında bunlar iyi günlerin bunu sende biliyosun iyi dediklerinin gerçek yüzlerini görüyorsun gerçekten ama gerçekten sevgi böyle bişey değil sen kendi hayatını hiçe sayıp bi iki ay sonra hamile kalıp cocuk pışpışlamaya evet diceksin hayatını hiçe saymaya evet diceksin ömrünü bi adamla geçirmek cok zor bunu iyi düşüneceksin ama hayatını kendin kurup kendi paranı kazanıp o güce sahip olunca geriye baktığında ben napmışım diyeceksin gerçekten aşk sevgi cook güzel evet ama bu aşk değil cok geç değil cok zaman kaybetmeden hayatına dön
İkinci üyeliği değil ben onun arkadaşıyım konusamıyoruz bile o yüzden burdan onunla konusabiliyorum
2. Üyeliğin mi?
Kendime nasihat tarzı bir yaklaşım mı?
canım benim yazmak istemiş sanırım.
2. Üyeliğin mi?
Kendime nasihat tarzı bir yaklaşım mı?
İkinci üyeliği değil ben onun arkadaşıyım konusamıyoruz bile o yüzden burdan onunla konusabiliyorum
Evet? Seni geren ne yorumunu yap geç
Arkadaşın?
Normalde konuşamayıp Kk da mı yorumlaşıyorsunuz?
canım benim yazmak istemiş sanırım.
Ya Allah aşkına şizofren mi ikinci üyelik açsın elim kolum bağlı arkadaşımla görüşemiyorum bile
Sanmıyorum pray.
Arkadaş çıktılar bak hele.
Nick falan da durumsal.
2. Üyelik bence.
Evet? Seni geren ne yorumunu yap geç
Sen baya akıllı cıktın yaa :)) ikinci üyelik acsam adımı da kendime benzer yapıcak kadar salak degilim. Suan arkadasımla telefondan knusamıyoruz buraya yaz dedim .ok?
Sanmıyorum pray.
Arkadaş çıktılar bak hele.
Nick falan da durumsal.
2. Üyelik bence.
Aynen katılıyorum yorum yazma zahmetinden kurtardınız gerçekten.Son birşey daha yazıp çekileceğim çünkü sinir oluyorum böyle düşünen genç kızlara. Senden bir yaş küçük kızım var.ben koca buldum ama evlenmeyecegim şimdilik birlikte yaşıyoruz ve çok kıskanç olduğu için (çünkü beni çok seviyor )))okulu da bırakacağım. Ha bu arada balkona bile çıkmama müsadere etmiyor yaaa çünkü beni cokkkk seviyor"dese buyuk konuşmayayım gerekirse elini ayağını bağlar yine gorusturmem o erkek müsveddesi ile.okula gidecek o kadar.O okul bitecek meslek sahibi olunacak!
Nasıl bir ailen var senin?Göz göre göre uçuruma yuvaeliyorlar seni PARA için. Sen çocuksun kanmissin hadi..bir anne buna nasıl izin verir??
Bırak bu sevgili mi kocamı erkek arkadaşmı nisanli mi herneyse onu ve okulunu bitir.yoksa ilerde köpek gibi pişman olacaksın..
Sen çıldırmışsın valla
Sakin ol şampiyon :)
Kocacığın kızar sonra bak telefonunu elinden almasın. :)
Seninle uğraşmicam evet senin dediklerinin hepsi doğru ayrıntı bilmeden yorum yapmak sizin için en mutlu edici şey olmalı senin gibiler cok fazla çünküYahu yemeyin bizi :) araftadeğil az önce üye olmuş :) bu konudan sonra :) arkadaş dahi olsanız görüşmüyoruz demeyin :) görüşmeden mi üye adını, konuyu bileceksiniz. :)
Yahu yemeyin bizi :) araftadeğil az önce üye olmuş :) bu konudan sonra :) arkadaş dahi olsanız görüşmüyoruz demeyin :) görüşmeden mi üye adını, konuyu bileceksiniz. :)
Mesaj attım söyledim oraya geç dedim . Adminde baksın araştırsın aynı üyelik mi diye. Şimdi seni ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmayı bırak.Neyse.. :)