- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.749
ben bu sene iyi bir puan yaptım istedigim bölüme yarı burslu giriyordum. Ama olmadı istemedi. Acıktan okumayı istemiyorum.
Okadar para varken niye yarı burslu yazıp ihtiyacı olanın hakkını yedin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu sene iyi bir puan yaptım istedigim bölüme yarı burslu giriyordum. Ama olmadı istemedi. Acıktan okumayı istemiyorum.
Aferin, adam maşallah süper harika bir koca olur sana sen devam et nikaha da gerek yok zaten hayatiniz harika. Hayallerine adami ortak etme okuyup da napacaksin canim ihtiyacin da yokmus. Okumak nedir ki bu devirde oldukca gereksiz.Pardon tekin biri olmadıgına nerden karar verdiniz? Bende zaten diyorum çalışmak için okumicaz okumuş olmak için bişey başarmak için ama bana diyorki benim tek hayalim sensin senin istemedigin birseyi yapmam sen beni hayaline ortak etmeye calısıyorsun diyor
Özelde yüzde elli tıp kazansan ancak iyi bi puan aldım de bence. Özel puanlarına vakıfız ha konu bu değil, ya adamı ikna et ya oku ya evlen. Evlenirsen tutsak olacaksın ama kocanın parası olacak, okursan az da olsa kendi paranı kazanacaksın. Ailene me durumda nasıl yardımcı olrsun herşeyi değerlendir karar ver. Her ne kadar oku desek de hayat bazen zengin kocayı daha iyi sunabiliyo belki o hayırlıdır bilemeyizben bu sene iyi bir puan yaptım istedigim bölüme yarı burslu giriyordum. Ama olmadı istemedi. Acıktan okumayı istemiyorum.
Ama öyle deme o 18 likleri ikiye katlarmış. 36 diye düşün sen.Daha 18 yaşındasın yapma kendine yazik etme güzel kardeşim .
Şu zengin koca adaylarından bi tanesi bana denk gelmez de ayda 20 bin yiyen kıza denk gelirNerde yiyosunuz yemeği .
Önce kaşıbeyaza ordan drink almaya me dersin diyip reinaya mı gidiyosunuz hergece ?
Katlıyabileceğin tek özellik yanındaki adamın ailesinddn aldığı para olur.
Oku kızım oku ! Senin yaşındakiler üniye gidiyo niye ? Kendini geliştirsin mesleği olsun diye.
O kim oluyoda izin vermiyo giriş çıkış kartın mı senin
Daha 18 yaşındasın yapma kendine yazik etme güzel kardeşim .
Şu zengin koca adaylarından bi tanesi bana denk gelmez de ayda 20 bin yiyen kıza denk gelir
Kızı da sanki kaçırmak istemiyorlar gibi bence bu işte başka bi iş var bu ne imza için erkek kişisinin ailesi de yanıp tutuşuyo sankiValla okadar para var clup mlapta yok
Bari gidip eğlensinde geri dönüp baktığında ohh iyiki eğlenmişim der nerdeee
Kızı da sanki kaçırmak istemiyorlar gibi bence bu işte başka bi iş var bu ne imza için erkek kişisinin ailesi de yanıp tutuşuyo sanki
Değişik bi his uyandırdı kız bende ya sanırım zengin koca istiyorum şuanTabi niye kaçırsınlar dubleks ev var üstkata tık bunları
gelinlikmiş elyaymış takıymış kızı gidip isteyip babasının nazı da yok
niye kaçırsınlar
Kızı da sanki kaçırmak istemiyorlar gibi bence bu işte başka bi iş var bu ne imza için erkek kişisinin ailesi de yanıp tutuşuyo sanki
Çok çok doğru yazmışsın18 yasinda yeni liseden cikmis saf nereye çeksen gidecek bir kız var ve ailesi de zaten herseye izin veriyor. Daha evlenmeden kizlarinin onlarda kalmasina ayri evde yaşamasina izin veriyorlar. Erkek tarafi zengin olduklarinin farkinda kizin ailesinin maddi gücü olmadigi da biliyor. Birsey olsa kizlarinin ardinda duramazlar zaten o yuzden bizde kalmasina musade ediyorlar diye dusunuyor.
Okuyup okumamasina bile kiz karar veremiyor duygusal laflarla susleyip cocuk seviyorum süsü vererek kizi okuldan vazgeciriyor. Cunku kizin da bu hayattan hoslandiginin farkinda.
O yuzden istedigi kiskancligi yapip kisitlayabiliyor. Hatta artik göz boyama evresini gectikten sonra cocuk ailene sadece misafir gibi gelip gidecez diyebiliyor. Cunku kizin bu hayati parayi sevdiginin de farkinda. Daha 18 yasindaki bir kiz ne kadar mantikli dusunebilir ki. Ama bunlari duymak tabi dogal olarak kizin hoşuna gitmiyor. Erkeğin süslü hayallerine ortak etme gini laflariyla hersey inaniyor. Gercekten uzuldum ama elden ne gelir.
Canım sen yanlış anlamışsın ben tercih yaptım demedimOkadar para varken niye yarı burslu yazıp ihtiyacı olanın hakkını yedin ?