Sıkı, incecik bir karın için Slim & Six Pack yapanlar

2gündür yapamadım bugün yeniden start veriyorum. :KK70: Kuzenin ve ablamın işe yarıyor demesiyle takviye olarak kullanacağım. :KK70:
Karını iyi çalıştırıyor hem.. Hem de dediğin gibi zbende zorlanmadığımdan ikisini birden hallederim yanı sıra sopa çevirme düşünüyorum ve bacak hareketleri var 8 dklık hafif birşey.. Bugün ayarlayıp hepsine bir başlayacağım.

Hadi bakalım ben de start veriyorum tekrardan .
Senin göbek ve alt bel ölçün nedir ?
Birlikte takip ederiz sonucu :KK31:

Hadi bakalım ben de start veriyorum tekrardan .
Senin göbek ve alt bel ölçün nedir ?
Birlikte takip ederiz sonucu :KK31:

Hadi bakalım kuzenle Jillian anne ile Slim yapıyoruz.. xD
Alt bel heralde benim göbek olarak ölçtüğüm yer oluyor.. :KK70:
Evet beraber güzel olur.. ^^

Bel: 76
Göbek: 85

+Birde oturarak sopa çevirme ekliyorum o da hafif olduğu için yeterli bu kadar bacak hareketlerini de belki sonra ekleyeceğim.. ^^

Yani gün içinde Jilli,Slim,sopa çevirme artı bunu yapıyorsun değil mi :)

Ben de Julli ,call (her an çıkartabilirim),twist ,sopa çevirme ve de buna bugun başlıyorum.

Son düzenleme:
Yani gün içinde Jilli,Slim,sopa çevirme artı bunu yapıyorsun değil mi :)

Ben de Julli ,call (her an çıkartabilirim),twist ,sopa çevirme ve de buna bugun başlıyorum.

Evet öyle.. Slim'in kendisini yapmıyorum ama bu karın hareketlerini yapıyorum. Şimdi tek Jill kaldı gidip onu da yapayım. :KK70:
Call çok sıkıcı geliyor ya bana.. =/ Aslında işe yarıyor -özellikle bacaklarda- ama devamlılık getiremedim hiç onda.

Ah bir de Tibetin Gençlik Pınarının 5 hareketini yapıyorum o zinde tutuyor.. ^^

Son düzenleme:
sırtımla ilgili problemim olduğu için mekik korkutuyor beni. bu hareketleri denemek istiyorum bakalım.. yaza 7 ay kaldı ancak toparlarız :)))

sırtımla ilgili problemim olduğu için mekik korkutuyor beni. bu hareketleri denemek istiyorum bakalım.. yaza 7 ay kaldı ancak toparlarız :)))

ben yaza değilde yeni yıla hazırlanıyorum ilk hedef olarak bugün yapacagım slim and 6 pack
bugün itibariyle 1/30
inşallah başarırım ya çok istiyorum

bende yeni başlayacagım ne kadar yapmıştın?sonuç almışmıydın

Tam düzenli olarak yapmadım ama düzenli olarak yapıldığında 10 günde başlıyor etkileri.. ^^

Bende uyarın itabariyle 30a başlıyorum..
Ripped'in yanı sıra bunu da yapıp bitireceğim. :KK70:

az önce ilk kez denedim süresinin kısa olması ve evde yapılabiliyor olması süper. Her gün yapmaya çalışacağım bakalım etkileri nasıl olacak

kilom fazla değil ama sıkılaşmak istiyorum.3 gündür fitnes plates ve zumba yapıyorum.aynı zaman da yediklerimden kısıyorum inşallah sımsıkı bir vicıdım olcak :KK53:

Kızlar birşey sorucam.Hergün mü yapıyorsunuz bu videodakileri yoksa haftanın bikaç günü mü?
Hepinize kolay gelsin :):KK9:

Kızlar birşey daha bugün deniyim dedim şu an boynum çok ağrıyor.Zorladım galiba.bunun var mı bir püf noktası.yoksa hepinizde oluyormu?

kızlar bende sizin kervana katıldım.bir haftadır Jilian 30 day sherd yapıyorum ayrıca hergün 2 defa zenci bir amcayla 10 dakka mekik çekiyoduk(bknz you tube 8 dak karın eritme hareketi)..... bu daha komplike hoşuma gitti inş hep beraber müvaffak olucaz.... ben bel ölçümü 1 hafta önce aldım ay sonunda değişimi sizlerle paylaşırım...ha gayret kızlar başarıcaz

Kızlar birşey sorucam.Hergün mü yapıyorsunuz bu videodakileri yoksa haftanın bikaç günü mü?
Hepinize kolay gelsin :):KK9:

hergün yapıcaksın ilk zamanlar günde birkez sonraki günler alıştıra alıştıra gün içinde 2-3 tekrar...ilk zamanlar çok ağrır okadar süre dayanamazsın ....1 hafta sonunda alıştığını daha kolay yaptığını farkedersin ....bide her 3-4 dakikada bir 30 sn ara verebilirsin zenci amca öyle yapıyodu:))bide karnını gergin ve sıkı tutarsan daha etkili oluyo...... yağ yakımı için yatışta burundan nefes alıp kalkışta nefes vericeksin... ellerini boynunda kavuşturma fıtığına sebebiyet verir..bildiklerim bunlar canım....

Tam düzenli olarak yapmadım ama düzenli olarak yapıldığında 10 günde başlıyor etkileri.. ^^

Bende uyarın itabariyle 30a başlıyorum..
Ripped'in yanı sıra bunu da yapıp bitireceğim. :KK70:

misguart bende jilian 30 day shert yapıyorum....bu hareketlerede başladım inş yaza kadar eritiriz

şimdi yaptım bu hareketleri öncesinde jillian yaptım peşine slim yaptım iyi oldu bayayordu beni hadi bakalım artık böyle olacak inşallah sonrada gitsin göbiş :) alacan senin sayende gördüm bunu teşekkürler :KK66:

BENDE jıllen days ın 3/8 deyım eger dayanablırsem halım kalırsa ustune bıde bunu yapmayı dusunuyorum gobek ve mıde sorunum hala var cunku 20 kılo vermeme ragmen :KK47:

X