evet kesinlikle en işe yarar zayıflama yöntemi sık sık azar azar yemek. hem açlık krizlerine girilmiyor hemde uzun süreli uygulanabiliyor
6 ögün azar azar yemek bence en saglıklısı,çünkü bunu yapıp 18.5 kiloverip zayıflayan biriyim,düşünürseniz az yiyorsunuz ve bisonra ögün gelene kadar ,bi önceki yediniz erimiş oluyo hele bide fazreket varsa hayatımızda......
aaaaaaa anlat bakalim ayolll:Roflol: müthis birsey yaaaa sirf bunu yaparakmi, yoksa baska birseyde yaptinmi yaninda???
Arkadaslar bir sorum daha olacak, simdi diyelim her 2,5 -3 saatte bir az birseyler yiyorum, ama acimadiysam gene yemelimiyim???birde tokluga bakilacakmi yoksa sirf mesela bir kücük kase bundan yiyio birakmalimi???
Madem ısrar ediyosun,cevap veriyim:yerimsenibenBu arada birsey belirtmak istiyorum Ankete katilan arkadaslar birde kisa birsey yazsalar cok iyi olacak simdi neden öyle düsündünlerini veya yasadiklarini anlatsinlarda bizde ögrenelim!!!
Madem ısrar ediyosun,cevap veriyim:yerimseniben
Evet dedim,çünkü yakın zamanda diyetisyene gittim.O da bana 6 öğünlük sık sık yemek yediren bir liste hazırladı.Ve ben bunun öncesinde sık sık mucize diyetler yaptığımdan artık çok zor kilo vermeye başlamıştım.Fakat bu diyetle hakkaten haftada 1 kilo verdiğimi gördüm.Sonra da demek ki diyetisyenlerin bi bildiği varmış dedim.. a.s
:Roflol: müthis peki baska farkettigin birsey oldumu bünyende yani sirf kilo vermek haricinde???