Darısı başıma bende bırakmak istiyorumHayırlı cumalar hayırlı sabahlar bugün an itibari ile sigarayı bırakma kararı aldım hem sağlığım için hem cildimin güzelliği için sigara kokmamak için cok heyecanlıyım kaygılıyım da nasıl olacak ne olacak beni neler bekliyor bilmiyorum ama sigara bırakınca cilt güzelleşiyor Muş lekeler geçiyor Muş bu doğru mu 5 yıldır içiyorum ve bugünden sonra bidaha ağzıma almak istemiyorum karar verdim sigara bırakınca neler oluyor tecrübeleriniz nedir
Pek işe yarayacağını sanmıyorum ama katılalım bakalım ahaha
Yine de çok sıkıştığımda bir tane icmezsem gözüm dönüyorBırakanların sizden farkı yok benim 9 ay oldu siz de başarabilirsiniz..
Kız bi gün beraber içmek nasip olur belkiPek işe yarayacağını sanmıyorum ama katılalım bakalım ahaha
Gebe kalırsak bırakırız ancaKız bi gün beraber içmek nasip olur belki
Bırakamıyorum bende
Ancak o zaman akıllanırızGebe kalırsak bırakırız anca
9 mayısta bıraktım ben de, aynen söylediğin gibi sabahları uyandığımda hala o çamur tadı ara ara geliyor zaman geçtikçe azalacak umarım..Aaaa en önemlisi sabah ağzım da o çamur iğrenç tat yok afedersiniz ama balgam hiç yok ve inanın sigara gerçekten LEŞ GİBİ KOKUYOR içen hiç bir tanıdığıma sarilamiyorumbeni şimdiye kadar idare eden katlanan tüm. Sevdiklerimden özür diledim
Oncelikle verdiğiniz kararı tebrik edeeim ve Kesinlikle bitiyor şükür kurtuldum o iğrenç tattan9 mayısta bıraktım ben de, aynen söylediğin gibi sabahları uyandığımda hala o çamur tadı ara ara geliyor zaman geçtikçe azalacak umarım..
Sigara hiç içmemek içiyorsak da bir an evvel bırakmak en güzel karar.Ben sigarayı bırakınca resmen gençleştim.Saçlarım canlandı.Dıslerim cildim bile degisti...Yeniden doğuş ...Ben 16 yil.oldu bırakmalı. Allen Carr yöntemi ile bırakmıştım..Sizi de tebrik.ederim. Hayatınızda alabileceğiniz en güzel kararlardan biri