Sigara bırakmak ta ilk adımım inşallah bidaha icmiycem bakıp görcez artıkKolay gelsin ben bırakanlardan değilim.
Daha doğrusu hiç içmedim.
Sadece adınıza sevindim demeye geldim.
Guzel bir karar .
Bu süreçte bol bol sakız cignemenizi tavsiye ediyorum.
Nasıl yaptınız benim canım iyice istemeye başladı6 Haziran'da transfer oldum o gün hastaneye yola ciktigimdan beri içmedim içmiyorum da canm da çekmedi cekiyorda öyle kriz seklim olmadı ama baya zaman önce kafama koymuştum20 haziranda test yaptircam sonrası ne olur bilmem
5 gundur hiç icmiyorum ki günde 1.5 2 paketi buluyordu benn 15 yıldır iciciym
Neler değişiyor çok merak ediyorum inşallah başarıcamÖncelikle kararınız için tebriklerinanın 1 hafta sonra nelerin değiştiğine siz bile inanamayacaksınız
Koku tat ve bunlardan bahsetmicem benı en çok şaşırtan nefes alisim oldu nefes alıp vermek ne kadar güzel ve yumuşakmiş uzun zaman görmeyen arkadaşlarım hangi cilt kremi kullandığımı sorup durdular 7. Katta oturuyorum asansör bıraktım eskiden 3.katta tikanirdim carpintilarim bitti daha kaliteli bir uykuya sahibim tırnak kirilmalarim bitti ( yıllardır sürekli olarak kırıldı )Neler değişiyor çok merak ediyorum inşallah başarıcam
İçimde 3 günlük bebek adayı vardı yapaamzdim haftalar önceden kendimi kurmuştumNasıl yaptınız benim canım iyice istemeye başladı
O kadar kotu mü yaAaaa en önemlisi sabah ağzım da o çamur iğrenç tat yok afedersiniz ama balgam hiç yok ve inanın sigara gerçekten LEŞ GİBİ KOKUYOR içen hiç bir tanıdığıma sarilamiyorumbeni şimdiye kadar idare eden katlanan tüm. Sevdiklerimden özür diledim
Sizi de tebrik ediyorumİçimde 3 günlük bebek adayı vardı yapaamzdim haftalar önceden kendimi kurmuştumöyle öyle oluyor test negatif gelirse başlayadabilriim bilmiyorum şimdilik
Cilt te ne oluyor kiKoku tat ve bunlardan bahsetmicem benı en çok şaşırtan nefes alisim oldu nefes alıp vermek ne kadar güzel ve yumuşakmiş uzun zaman görmeyen arkadaşlarım hangi cilt kremi kullandığımı sorup durdular 7. Katta oturuyorum asansör bıraktım eskiden 3.katta tikanirdim carpintilarim bitti daha kaliteli bir uykuya sahibim tırnak kirilmalarim bitti ( yıllardır sürekli olarak kırıldı )
Yüzüme kan geldi sigara kaynaklı kararmalar lekeler vardı ciddi anlamda azaldıCilt te ne oluyor ki
Hm süper o zmnYüzüme kan geldi sigara kaynaklı kararmalar lekeler vardı ciddi anlamda azaldı
Birde sigarayı bırakirken çok canınız çektiği zamanlarda naptınızYüzüme kan geldi sigara kaynaklı kararmalar lekeler vardı ciddi anlamda azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?