Mesleğinize göz dikti yani.
Ben sizden çok şey biliyorum demedimi?
AMa söyledigi her lafi üzerime aldim.. Cünkü verdigi kriterler hepsi bana isledi.Hatta niye geldin dedi.. Madem orada okudun iyi bir egitim aldin orda kalsaydin dedi.. Tartismanin dozunu bilmiyor.. Hic bilmiyor..
Baya kavgalısınız siz yani.
Benim hiç polemiğimde ,muhabbetimde olmadı,ama üslubu rahatsız ediyor beni,çok ısrarcı insanlardan nefret ederim.
Öyle sac basa giremedik , sadece tartistikEvet o olayli msn gecesinden sonra israrci biri oldugunu anladim.. Ben aranizda degildim ama daha sonraki yazilanlardan anladim..
Bende msn e girmedim canım.Konuyu da bilmiyorum.Sevmem öyle şeyleri.Her gelenin girdiği bir ortamda kendimi deşifre edemem.Gerekirse sevdiğim insanlarla görüşürüm.
Demek saçsaç girmediniz
Msnin öyle bitecegi belliydi.. o gece birbirlerine adresleri verirken anladigim öyle olacagini.. Girseydik saca saca biz yenerdik ama elimizi kana bulamk istemedikzaten yeterince kanli
Diymi ama.
gerek yoktu boşver.daha az insan olsa belki ama,sevmediğim insanların bile olduğu bir ortama girmek istemem.
Saniyorum komsu topigi kizdiranlardan biri oydu,hatta konu sahibi de söyledi ama gelme etme diyemedi...60:insallah kisa sürede döner ... Ne zaman geliyor haberin var mi ?
kızlar siz kimden bahsettiniz öyle yaa, çok merak ettim. sumuz sen kimle kavgalısın canım?
Evet kızlar dün gece saat 2.40 itibarı ile jübilemi yaptım.
Şuan canımsigara istemiyor ama inanılmaz bir boşlukta gibiyim.Sanki sigarayla domuşum.Çok acayip bir duygu.
kızlar siz kimden bahsettiniz öyle yaa, çok merak ettim. sumuz sen kimle kavgalısın canım?
Yanlız sen de Mona da iyi atlattınız ilk günleri.Sakın şeytana uyup içme evdeki sigarayı.Zaten çöpe at onu.
Günde kaç sigara içiyordun sen canım.ben 1 paket içiyordum.
Günde 10- 15 tane 1 paket olmuyordu hic. Ben aslinda kolay atlatmadim... SIgara icmessem bagirsaklarim alismiyordu.. Ikinci gün karin agrim vardi o yüzden.. Daha sonra gecti.. Birde sinir tabi.. Kimse yaklasamadi yanima
iyi burda farkettirmedin o siniri.
bende çok uğraşıyorum ama olmuyor bırakamıyorum
çok ta içmiyorum ama olmuyor yine de
günde 5 yada 6 anca içiyorum
eşim işe giderken 2 tane bırakıyor
geldikten sonrada onunla 3 -4 tane içiyorum
mahsus paket almıyorum ki içmeyeyim
Esiniz birakmasin sizde bir gün deneyin.. Hatta esinizle birakmayi deneseniz.. Birisi icerken digerinin birakmasi daha zor oluyor.. Birde cocuklariniz varsa cok zararli...