bende gelebilir miyim aranıza? :) sigara kullanmıyorum ama olsun,isterseniz başlayıp bırakabilirim sizin için :)
Parkon nasılsın,bugün daha iyisin dimi? bu arada dün msj atacaktm sana ama msj kutun doluymuş..
isrerseniz sizde yaparsiniz yeterki kararli olun, sizleri bilmiyorum ama ben 10 yil sigara ictikten sonra biraktim hemde oyle boyle degil resmen yiyordum sigarayi, sigara icmek icin hep bir bahanem vardi uzuldum, sevindim, kizdim, sohbet guzel, yemek yedim vs.
hadi kizlar sizde yapabilrsiniz
Ben 15 yıldır içiyorum,hemde günde 1 paket.
Korkumdan 15 yıldır ciğer filmide çektirmiyoryum.
Bıraktıktan 6 ay sonra ilk işim bir ciğer filmi çektirmek olucak.
isrerseniz sizde yaparsiniz yeterki kararli olun, sizleri bilmiyorum ama ben 10 yil sigara ictikten sonra biraktim hemde oyle boyle degil resmen yiyordum sigarayi, sigara icmek icin hep bir bahanem vardi uzuldum, sevindim, kizdim, sohbet guzel, yemek yedim vs.
hadi kizlar sizde yapabilrsiniz
ben evlenirken çektirmiştim, temiz demişlerdi :18::18::18:
topiklerin bölünmesi çok iyi olmadı yaa, zaten yetişemiyodum, şimdi hiç yetişemiyorum :126:
bende geldim bırakalı yarım saat olduki pat diye topic karşıma çıktıı ufff artık bu streesi yaşamak istemiyorum yaa ne tuhaf bi şey içsenn stress yapıyo içmesende yapıyooo
bende geldim bırakalı yarım saat olduki pat diye topic karşıma çıktıı ufff artık bu streesi yaşamak istemiyorum yaa ne tuhaf bi şey içsenn stress yapıyo içmesende yapıyooo
yakaladım ikinizi birden.
mona küstünmü sen bana
bugün daha iyiyim sumuzcum.
ama kocamı boğabilirim heran
sürekli tüttürüyor.
küser miyim hiç, burcunda boğaymış zaten, ölümüne kankayızz
küser miyim hiç, burcunda boğaymış zaten, ölümüne kankayızz
o zaman seni bir kez daha takir ederekten önünde saygıyla eğiliyorum. şu an yanımda bir içiyor olsa saldırırdım heralde.