Sigara icenlerin COPD olma riski %80 hic ismezsen daha iyi, söyle bir sey var daha ilk baslardasin, böyle böyle basliyor insan sigara icmeye ..................bende mi %80 herkeste mi? ya ama bende içme sevdası var biri yakınca hemen cnm çeker hatrlamasam aklıma gelmese içmem. dudak tiryakiliği deniyor sanırım buna. yani içmeyi seven isteyen bir yapım var. kimi zamansa son nefeste miem acayip bulanıyor. mide sorunumda var çünkü =(
Sigarayı bırakmak ıstıyorum sonra dıyorumkı gelecek ay su zaman bu zaman bırakmak ıstıyormuyum ıstemıyormuyum anlamıyorum spor yapamıyorum kesıyor konusurken kesıyor artık yuzemıyorum
Yas 35 tam 20 yıllık bağlıyim ... Paketim de 4 sigara var
Nikotin bandi, nikotin sakızı denedim gecen bi kac ay oncesi...
tabii irade sıfır en uzun sigara bırakma dönemim 37 gün o da doğumdan sonraki ilk 37 gün amac bebeğimi nikotinsiz sut ile emzirme cabası
Kızım anne sigara öldürür diyor hatta yolda sigara içenlere iyi günler siz öleceksiniz çünkü sigara iciyorsunuz diyor eminim insanlar felaket habercisi oldugunu düşünüyordur
En son sigarayı bırakma çabam sonuçsuz kalınca ondan saklı 2 hafta sigara ictim ama 5 yaşındaki cocuk bile insan annesinden bı şey saklamaz sözünü yeni bir versiyon ile önüme serdi
Anneler cocuklarından bı şey saklamaz demi? Evet saklamaz...Maalesef annen yine sigara iciyor.
1 yıl içmedim ağzıma sürmedim ama 1 taneden bişey olmaz die yine başladım ilk seferinde böle zorlanmamıştım bigün bi tıkandım korkuyla bıraktım şimdi zorlanıyorum bırakamıyorum çünkü çok hafif bi sigara içiyorum buda beni tıkamıyo tıkanmadıkçada içiyorum sert bi sigara al diyceksiniz onu da denedim ama bu seferde astık krizine giriyorum hem bırakmak istiyorum hemde keyif alıyorum nasıl yapıcam nasıl kurtulucam bilemedim
Aliskanlik baska boyutta.. Sizin aliskanliginiz sadece dudak aliskanligi.. Uzun bir bagimlilik süreniz olmadigi icin, birakmanizda o kadar kolay olacaktir. Bir de rahatsizlik belirtileriniz varmis..
Kendinize en yakin zamani verin örnek bu cuma .. En son gece sigaranizi icip uyuyun , bir daha paket almayin.. Sigara ile ictiginiz size sigaranin eksikligini hisettirecek iceceklerden uzak durun.. Örnek kahve, cay vs..
Arkadas ortaminda iciyorsaniz arkadaslarinizla bu süre görüsmeyin en azindan ilk hafta... Ilk haftadan sonra etrafta icilen sigaranin kokusu bile sizi rahatsiz edecektir..
Doktor beni çok rahatsız etmiyo aslında.
Canımhala istiyo.Eki Görüntüle 513863
Aliskanlik baska boyutta.. Sizin aliskanliginiz sadece dudak aliskanligi.. Uzun bir bagimlilik süreniz olmadigi icin, birakmanizda o kadar kolay olacaktir. Bir de rahatsizlik belirtileriniz varmis..
Kendinize en yakin zamani verin örnek bu cuma .. En son gece sigaranizi icip uyuyun , bir daha paket almayin.. Sigara ile ictiginiz size sigaranin eksikligini hisettirecek iceceklerden uzak durun.. Örnek kahve, cay vs..
Arkadas ortaminda iciyorsaniz arkadaslarinizla bu süre görüsmeyin en azindan ilk hafta... Ilk haftadan sonra etrafta icilen sigaranin kokusu bile sizi rahatsiz edecektir..
teşekkürederim cnm evt bi gün belirleyip bırakmaya çalışıcam Aslında işim çok kolay ama bide eşim içmese yanında içiyorum o işi icabı şehirdışına çıkacak o gider gitmez bırakıcamm inşallah
Bilmiyorum sumuzum,
Arada bir yakamak için çok zorlanıyorum.
Benim esim benden beter ... Kahvaltı ya gitsek sigara içilen bölümlu olanını tercih ediyoruz, restaurant ta aynı durum
İnsanları ikiye ayırmış durumdayız sigara içenler içmeyenler diye fark ediyorum ki bütün arkadaslarım sigara iciyor