Sigarayi birakanlarin topigi !!!!!

sumuzz ben 10 yıldır falan içiyorum malesef, aslında önceleri öyle çok içmezdim yemeklerden sonra falan yakardım, bir de kahveyle, geçtiğimiz ay rahatsızlandığım için bıraktım hiç de aramadım sigarayı, şimdide eşim içtikçe içiyorum keşke hiç almasaydım elime, okadar da büyük konuşmuştum, gerçi paket almadım henüz 1-2 taneyle geçiştiriyorum inşallah eylül de hiç içmem diyorum spora da başlamayı düşünüyorum bakalım neler olacak...

Zaten bunun önemli olan sayisi degil ona olan aliskanligin. Söyle bir seyde var ben 8 yildir iciyorum bunun son 4 yili günde yarim paket ve üstüne cikti.. Bazen kendime kiziyordum ama yinede iciyordum. Cigerlerimin tamamen temizlenmesi icin en az 5 yil sigara icmemem lazim. Genc yasta yaptigimiz hatalari yaslaninca ödemek gercekten zor. Birde son dönemde rahatsiz oldugum sey koku... Dislerimi en az günde 2 defa fircalayan biriyim.Her sabah o sigarali cigerle agiz kokusuyla uyanmaktan biktim...
Ayrica pasif icilik diye bir sey de var.. Esin yaninda icerse pasif ici olursunuz. Bununda sigara icmekten farki yok...Bugün ilk gündü tansiyonum cok düsüktü , 90/70 gibi bol bol su ictim ama yerine gelmedi. Birde bugün bütün gün uykulu gezdim..

tekrar bırak canım.

bende 3 ay önce bırakmıştım.15 gün hiç içmedim.

günde 1-2 tane birşey yapmaz diye tekrar başladım,şuan 1 pakete çıkarttım.

merhaba kızlar bende bırakmak ist,yorum bana da destek olun. zaman zaman bırakıp tekrar başlayanlardanım.ama ben daimi olsun istiyorum.irademe yenek düşüyorum. artık şu illetten kesinlikle kurtulmak istiyorum. hem cildim bozuldu hem kilo alamıyorum. hadi bakalım tam destek bekliyorum. pazartesi bırakıyorum bende...

sumuz Mona kaçtı galiba.

dün akşam çok ağlamaklıydı zaten.:2:

ay bugün bittim resmen.. sabah ankaradan yola çıktım, istanbula geldim. hem de benim sıpayla birlikte. yol resmen eziyetti. akşam da kocacım tutturdu taksime gidelim diye. gittik istiklalde bi tur attık geldik. bi saattir geçmişleri okuyorum. birazdan yatıcam.
bu arada son kalan iki taneyi de sabah yola çıkmadan halledip vedalaştım. inşallah bu sefer son olur. birlikte halledicez, birlikten kuvvet doğar. :13:

canlar

sigarayı bırakmaya karar vermekle çok iyi yapmışsınız

hele içmeyenlere kokusu çok kötü geliyor :26:

hem o parayla bana birşeyler alırsınız

canım o maglum ilaç dedigin hangisi ???

Durucum bekleriz.BEnde salı bırakıcağım.

Bende dedim bu Mona yapmaz böyle şeyler ,bizi yanlız bırakmaz.
Geçmişleri okumakla bitiremezsin canım.
Sumuzda sende iyi gidiyorsunuz,devam

canlar

sigarayı bırakmaya karar vermekle çok iyi yapmışsınız

hele içmeyenlere kokusu çok kötü geliyor :26:

hem o parayla bana birşeyler alırsınız

Sana hediye almak için bıraktık cankuş
.,
Desteğinizi herzaman bekliyoruz.

tatilim bitti.. 2 günlük gittim.. Simdi rahat rahat girerim.. bluetoothla telefon üzerinden notebook ta nete giriliyor. Bir türlü beceremiyorum. olsa daha rahat...

biz bu ban konusunu burda konuşalım en iyisi,burda kimse bizi bulamaz.

ben 8,5 ay önce bıraktım..çokda mutluyum çokda iyiyim..herseyden önce sağlıklıyım..
elbet birgün bırakmak zorunda kalacaksınız..o gün neden bugun olmasın kızlar

ben 8,5 ay önce bıraktım..çokda mutluyum çokda iyiyim..herseyden önce sağlıklıyım..

Umarım 8 ay sonra bende böyle bir mesaj yazarım buraya

Hamilesiniz saniyorum , insallah bebeginizi saglikli bir sekilde elinize alirsiniz. Umarim böyle devam edersiniz. Saglik tarafida var tabi...

Ben de bırakmak istiyorum aslında hem de fazlasıyla..Ha bugun ha yarın derken de sürekli erteliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…