Sigarayi birakanlarin topigi !!!!!

çok bıraktım hep geri başladım
eşimin hiç niyeti yok bırakmaya
en kötüsü bebeğimiz yok ve
tüp bebek tedavileriyle uğraşıyoruz
sigarada çok etkiliyor diye tedavi olacağım zaman bırakıyorum
bütün motivemle bebeğim olacak diye
ama maalesefki şimdiye kadar hiç pozitifimiz olmadı
her negatif bana sigara içmek için yeni bir sebep
çok zayıfım iradesizim

Tüp bebek tedavisi görüyormus sunuz. Sadece 1 hafta öncesi degil , daha uzun bir süre birakmaniz gerek. Yani tedavi görmeden en az iki ay. Tedavinin ne kadar sikintili bir dönem oldugunu tahmin edebilirim. Sigarayla daha da morelinizi ve sagliginizi kaybediyorsunuz. Esiniz de bebeginiz olmasini istiyorsa , sigarayi birakmasi sart. Bu da bir etken sonucta..

Tüp bebek tedavisi görüyormus sunuz. Sadece 1 hafta öncesi degil , daha uzun bir süre birakmaniz gerek. Yani tedavi görmeden en az iki ay. Tedavinin ne kadar sikintili bir dönem oldugunu tahmin edebilirim. Sigarayla daha da morelinizi ve sagliginizi kaybediyorsunuz. Esiniz de bebeginiz olmasini istiyorsa , sigarayi birakmasi sart. Bu da bir etken sonucta..

eşimin herhangi bir sorunu yok
sorun benim tüplerimde ,ikiside kapalı ne ameliyat ne bitkisel tedaviler ne filmler etki etmedi
hatta ameliyatımdan sonra yumurta azlığıda yaşıyorum
İnşallah kurtuluruz bu sigara denenden :KK37::KK37:

kızlar sizin ilk bırakışınız mı? yoksa hüsranla sonuçlanan denemeleriniz oldu mu benim gibi?

bir günlüğüne çok bırakttım.:KK1::KK1::KK1::KK1:

2 ay önce 15 gün içmedim,geri başlşadım

gğya ben ptesi bırakacaktım gittim yine paket aldım yaaa. üfffff nasıl bırakacam ben bu laneti. hedeflerim var oysaki. kilo almam lazım, yüzüm gözüm kendine gelsin istiyom ama hala devam ediyom. ben deliyim sanırım... kızlar bıraktınız mı siz.

gğya ben ptesi bırakacaktım gittim yine paket aldım yaaa. üfffff nasıl bırakacam ben bu laneti. hedeflerim var oysaki. kilo almam lazım, yüzüm gözüm kendine gelsin istiyom ama hala devam ediyom. ben deliyim sanırım... kızlar bıraktınız mı siz.

bıraktık canım. benim 5 gün oldu :) sen de katıl gel.

Ben daha bugün bıraktım,katıl bize
bıraktık canım. benim 5 gün oldu :) sen de katıl gel.

İyi gidiyorsunuz:21:

valla bende onun için destek arıyom , bırakacamda nasıl yapcam bunu çok denedim aylarca bıraktım başladım. şimdi istek var harekey yok, inşalah bırakacam. sen tam gaz devam. sakın içmeee

valla benim zaten şöyle bi durumum vardı, sigara görene kadar içmek aklıma gelmezdi bazen. mesela evde oturuyorum iki saat aklıma bile gelmiyo sonra tv de sigara içen birini görüyorum o zaman cnım istiyo. o yüzden ben bağımlı değil dudak tiryakisi gibi bişeydim sanırım. şuanda da evden çıkmadığım için kolay benim için ama sürekli içen insanların içinde olsam hayatta bırakamam. onun için işe başlayana kadar halletem lazım bu konuyu.

valla benim zaten şöyle bi durumum vardı, sigara görene kadar içmek aklıma gelmezdi bazen. mesela evde oturuyorum iki saat aklıma bile gelmiyo sonra tv de sigara içen birini görüyorum o zaman cnım istiyo. o yüzden ben bağımlı değil dudak tiryakisi gibi bişeydim sanırım. şuanda da evden çıkmadığım için kolay benim için ama sürekli içen insanların içinde olsam hayatta bırakamam. onun için işe başlayana kadar halletem lazım bu konuyu.

mona günde kaç tane içiyorsun

kizlaaaar kolay gelsin
bende 15-12-2009 da biraktim sigarayi nasil biraktigimi ozetlersem belki sizede yardimci olurum
tanik bir ogretmen elimde sigarayla gormustu beni kendide 2.seferde birakmisti sigarayi bayagi konustuk uzerine sonra dediki;onlarin okulda kantinde calisan kiz (30 yadinda) meme kanseri olmus sigaradan ve tedavi goruyormus ama gogusleri alinabilirmis....
sonra kendi kendime dedimki; 5 sene sonra dr.kansersin dese nasil donebilirim elimden ne gelir...o gun ictigim son sigara oldu
basta biraz zorlandim hetgun sigaraya verdigim parayla kendime meyve falan aldim biraz istahim acilmisti da :-))) zehire para verecegime sagliga vereyim dedim 1ayda 5kilo aldim ama :-)))) olsun degdi

kizlaaaar kolay gelsin
bende 15-12-2009 da biraktim sigarayi nasil biraktigimi ozetlersem belki sizede yardimci olurum
tanik bir ogretmen elimde sigarayla gormustu beni kendide 2.seferde birakmisti sigarayi bayagi konustuk uzerine sonra dediki;onlarin okulda kantinde calisan kiz (30 yadinda) meme kanseri olmus sigaradan ve tedavi goruyormus ama gogusleri alinabilirmis....
sonra kendi kendime dedimki; 5 sene sonra dr.kansersin dese nasil donebilirim elimden ne gelir...o gun ictigim son sigara oldu
basta biraz zorlandim hetgun sigaraya verdigim parayla kendime meyve falan aldim biraz istahim acilmisti da :-))) zehire para verecegime sagliga vereyim dedim 1ayda 5kilo aldim ama :-)))) olsun degdi

ben de en çok gırtlak kanserinden korkuyorum. aslında canım istediğinde aklıma savaş ay ı getirsem daha kolay bırakırım galiba.

şimdi içtim geldim bırakmıyor beni bu lanet. sinirlendikçe yak, boş kaldıkça yak. nereye kadar ya

bende yıllardır bunu söylüyorum ama artık yeter.hem sağlığımıza ,hem paramıza yazık.
değişirdi duruma göre, meşgulsem ya da sakıncalı kişilerin yanındaysam 1-2 belki hiç, evde boş boş oturuyosam 10-15..
Ben bir paketi bile geçebiliyordum bazen.
kizlaaaar kolay gelsin

Tebrik ederim,darısı başımıza.

bende gelebilir miyim aranıza? :) sigara kullanmıyorum ama olsun,isterseniz başlayıp bırakabilirim sizin için :)

Parkon nasılsın,bugün daha iyisin dimi? bu arada dün msj atacaktm sana ama msj kutun doluymuş..

bende yıllardır bunu söylüyorum ama artık yeter.hem sağlığımıza ,hem paramıza yazık.

Ben bir paketi bile geçebiliyordum bazen.

Tebrik ederim,darısı başımıza.
isrerseniz sizde yaparsiniz yeterki kararli olun, sizleri bilmiyorum ama ben 10 yil sigara ictikten sonra biraktim hemde oyle boyle degil resmen yiyordum sigarayi, sigara icmek icin hep bir bahanem vardi uzuldum, sevindim, kizdim, sohbet guzel, yemek yedim vs.
hadi kizlar sizde yapabilrsiniz

X