Sigarayi birakanlarin topigi !!!!!

sumuzz

ToHtOrGiL :)
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
2.766
7
Sigarayi birakmak isteyenler , birakmis olanlar, buyrun topigime.. Hem kaynatiriz hem de sigarasiz günleri sayariz...

Son sigarami ictim... Basliyorum..

hayırlı olsun canım..
bende bugun oğlen saat 12 gbı bırakmışş durumdayım...
bu topıgı gorunce mutlu oldum kendımı cok yalnız hıssedıodum :)

ben geçtiğimiz ay bırakmıştım ne güzel şimdi de sinirden tek tek içiyorum hani içmekle içmemek arasındaki farkı da anlamış değilim ya, çoğunu içime bile çekmiyorum, sanırım benimkisi alışkanlık...

Kac yildir iciyorsun.. Bende öyle basladim arada bir fark yoktu sonra git gide fazlalasiyor.. Icine cektikce anliyorsun..

topiğimiz hayırlı olsun.

nasıl gidiyor sumuz.:2::2:

bundan sonra aksıran,mendilli smyley kullanalım diğeri yerine.

Günaydin parkon ! topigimiz hayirli olsun.. Son sigara mi aksam ictim bakalim simdi de hic istemiyorum. Normal de ilk sigara canim cekerdi. Cok sükür öyle bir sey.Birde köpisimle disari ciktim yanimizdan birisi cigara icerek gecti. KOkusu bi acayip geldi..

hosgeldin esmeralda bize katilmayi deneyebilirsin. Bende yeni biraktim parkonda haftaya birakacak bakalim..

Hayırlı olsun,

benden nacizane bir hatırlatma, uzmanlar derki şu kadar saattir içmiyorum, şukadar gün oldu v.s demeyin, zira böyle yaptıkça sigarayı bilinçaltınızdan çıkarmak daha zor olur.....
Siz deyince düşündümde bende 4 nisanda bıraktım çok şükür :):)
şimdi eşim için çabalıyoruz, şu malum ilaçtan kullandı ( ki bende o vasıtayla bırakmıştım ) bıraktı sonra tek tük derken günde 5-6 ya çıkardı hemen ilacın devamı olan 2. seriyi aldık inşallah bu sefer kesin çözüm olur.

Sizlerede kolaylıklar diliyorum, kısa sürede bırakmanız dileğiyle

10 saatte soğudum diyosun.

hadi bakalım.bende belki haftabaşı bırakabilirim.

buaralar her akşam bulunmamız gereken bir ortam var ve ordaki herkes içiyor.

o yüzden çok zorlanırım bu hafta,yoksa beraber başlardık.

belki pazartesi veya salı.

Olsun parkon pazartesi hafta basida uygun... Bir arkadasim sigara icar yanimda icti az önce bana teklif etti icmedim... Arada yaziyorum telefondan giriyorum..

Olsun parkon pazartesi hafta basida uygun... Bir arkadasim sigara icar yanimda icti az önce bana teklif etti icmedim... Arada yaziyorum telefondan giriyorum..

Ne büyük keyif diymi ikram edenlere ''ben bıraktım'^diyebilmek.

Dger ortamdakiler sigara icerken bizde buraya kacariz belki ise yarar..

kaçarız canım.

bu topıcte bırbırımız motıve edebılırız canım..
walla bende isteme falan yok su an ama cok sınırlıyım..
eşime çatıyorum devamlı...
bde yenı evlı bır olarak bazı arastırmalar yaptım..
hamılelık halınde hemen sıgarayı bıraksan bıle cocuk annenın vucudundakı nıkotınden beslenıyormus..
yanı hamle kalmadan en az bır sene once bırakılmalıymıs..
bayanlar kendınızı dusunmuyorsanız dogacak cocugunuzu dusunun nolur ya..

sumuz sende ne var ne yok canın ıstıyormu__??

Doğunal sende mi bugün bıraktın?

Allah kolaylık versin.Biraz daha çoğalsak iyi olucak.Topik boş olunca olmuyor.

Reklam mı versem diğer topiklere acaba.

Dogunal agresiflik var ... sabahtan beri bir sinir sinir... Icme hissim hic yok,.. ama cok yemek yedim... Az öncede ögle yemegimi yedim.. Kilo alacagim diye korkuyorum hemen spora da baslasam hic fena olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…