Sigarayı bırakanlar nasıl bıraktınız acaba?

Aynen benim eşimde içiyor Bi yandan onun kokusuna sinir oluyorum Bi yandan da canım çekiyor nikotin 48 saatte vücuttan gidiyormuş ama hadi inşallah
3gun atlattiktan sonra gerisi geliyor yani bende öyle olmuştu ilk 3gun aşırı zorladı sonrası misss gibi geçip gidiyor Du taki arkadaşlarla bi araya gelene kadar amann yak gitsin nasılsa istesem bırakıyorum dedim demez olaydın 22 gün çöp oldu sakın 1kere de olsa içmeyin başa dönersiniz

Kaldı son gün diyeyim o zaman sabrediyorum içmiyorum ama çok zor çook

Tebrik ediyorum sizi de kaç gündür zaten buzdolabının içinde yaşıyorum resmen 100 kilo olmadan bırakırım inşallah

Kaldı son gün diyeyim o zaman sabrediyorum içmiyorum ama çok zor çook
Hayır çok kolay ve eğlenceli o küçük canavarı beslemeyin bırakın gebersin ama eminim siz basaracaksiniz maşallah iyi gidiyorsunuz ben başlarım siz baslamazsiniz

Hayır çok kolay ve eğlenceli o küçük canavarı beslemeyin bırakın gebersin ama eminim siz basaracaksiniz maşallah iyi gidiyorsunuz ben başlarım siz baslamazsiniz
İnanın hamilelik düşüncem olmasa bu kadar bırakmayı istemezdim o kadar düşkündüm sigraya aslında kendime şaşırıyorum da ama hamile kalırsam ben bu bebeği zehirli Bi vücutta büyütmek istemiyorum diyorum kendi kendime sizde başlamazsınız bence kendi iradenizle daha öncede bıraktığınız olmuş çünkü

Keşke birakabilsem milletin eşi bırak diye teşvik eder benim ki başla diye az önce adam diyor ki kahve yap balkonda kahve sigara keyfi yapalım

Ben elektronik sigarayla bıraktım
Ama şimdi de onun bağımlısı oldum asdfjshjk

Hamile olduğumu öğrendim günde 1 e düşürdüm elimden gelen oydu, sonra bir gün tamamen bıraktım biraz geç oldu ama hatanın neresinden dönsen kardır. Hala canım çok istiyor ama bebeğime bunu yapamam, içsem de vicdan azabı duyuyorum en iyisi içmeyerek savaşmak.

Aynen hatanın neresinden dönersek kar gerçekten çok zor bir durum içmeyen anlayamaz kesinlikle. Ben anlıyorum sizi şuan bende o durumdayım sanki acıkmak gibi susamak gibi Bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…