3gun atlattiktan sonra gerisi geliyor yani bende öyle olmuştu ilk 3gun aşırı zorladı sonrası misss gibi geçip gidiyor Du taki arkadaşlarla bi araya gelene kadarAynen benim eşimde içiyor Bi yandan onun kokusuna sinir oluyorum Bi yandan da canım çekiyornikotin 48 saatte vücuttan gidiyormuş ama hadi inşallah
Kaldı son gün diyeyim o zaman3gun atlattiktan sonra gerisi geliyor yani bende öyle olmuştu ilk 3gun aşırı zorladı sonrası misss gibi geçip gidiyor Du taki arkadaşlarla bi araya gelene kadaramann yak gitsin nasılsa istesem bırakıyorum dedim demez olaydın 22 gün çöp oldu sakın 1kere de olsa içmeyin başa dönersiniz
Tebrik ediyorum sizi deŞükür bende kurtuldum hastalanmıştm soğuk algınlığı icemedim bı hafta sonra da daha içmedim zaten hep bırakmak vardı aklımda ama olmuyordu vesile oldu biran önce kurtul kendini meşgul et elini oyala inşallah sende kurtulursun
Hayır çok kolay ve eğlenceli o küçük canavarı beslemeyinKaldı son gün diyeyim o zamansabrediyorum içmiyorum ama çok zor çook
İnanın hamilelik düşüncem olmasa bu kadar bırakmayı istemezdimHayır çok kolay ve eğlenceli o küçük canavarı beslemeyinbırakın gebersin ama eminim siz basaracaksiniz maşallah iyi gidiyorsunuz ben başlarım siz baslamazsiniz
Keşke birakabilsem milletin eşi bırak diye teşvik eder benim ki başla diyeİnanın hamilelik düşüncem olmasa bu kadar bırakmayı istemezdimo kadar düşkündüm sigraya aslında kendime şaşırıyorum da ama hamile kalırsam ben bu bebeği zehirli Bi vücutta büyütmek istemiyorum diyorum kendi kendime sizde başlamazsınız bence kendi iradenizle daha öncede bıraktığınız olmuş çünkü
Tesekkurler Hahah evet bende sürekli yiyorum ama okadar almadım çok şükür darısı başınaTebrik ediyorum sizi dekaç gündür zaten buzdolabının içinde yaşıyorum resmen 100 kilo olmadan bırakırım inşallah
Keşke birakabilsem milletin eşi bırak diye teşvik eder benim ki başla diyeaz önce adam diyor ki kahve yap balkonda kahve sigara keyfi yapalım
Valla ne denir bilemedimKeşke birakabilsem milletin eşi bırak diye teşvik eder benim ki başla diyeaz önce adam diyor ki kahve yap balkonda kahve sigara keyfi yapalım
Evett malesef aşırı zor oluyor ki maşallah bizde içmeyen yok eşimin ailesi de full içiyorlar velet bir de içmeyince bir kokuyorBenim eşim icmiyordu daha kolay oluyor icmeyince seninki zor
Henüz icmeiçmedim ama ben başlarım bugün olmazsa yarınValla ne denir bilemedimbenim yerime de mi için diyeyim acaba
Aah ah kendinden vazgeçirmiyor meletHenüz icmeiçmedim ama ben başlarım bugün olmazsa yarın
Yok yok maşallah sen süper gidiyorsun ha gayretAah ah kendinden vazgeçirmiyor meletvalla ortam çok önemli ya şuan mesela benim eşimde içerim diye ödü kopuyor bebek olayından dolayı
İnşallah da böyle gider ne diyeyimYok yok maşallah sen süper gidiyorsun ha gayret
Çok güldüm bu yorumaBen elektronik sigarayla bıraktım
Ama şimdi de onun bağımlısı oldum asdfjshjk
Aynen hatanın neresinden dönersek karHamile olduğumu öğrendim günde 1 e düşürdüm elimden gelen oydu, sonra bir gün tamamen bıraktım biraz geç oldu ama hatanın neresinden dönsen kardır. Hala canım çok istiyor ama bebeğime bunu yapamam, içsem de vicdan azabı duyuyorum en iyisi içmeyerek savaşmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?