Beni ramazan etkiledi galiba ramazanda iftarlarda çok zorlandım ve bu durum hala devam ediyor sanki 6 ay olmamışta ilk gün krizler yeni sigarayı bırakmışım gibi..
dayan canım içince çok pişman olacaksın emin ol o kadar zamanı heba etmeyelimben ramazan hiç anlamadım bile eşim de bıraktı ya mis gibi geçti ne oldu ise bayram da oldu deli gibi istiyorum dün gece yine atak geldi hadi iç içme iç içme zor dayandimmm
Sigaranın seni yenmesine izin mi vereceksin ???? Tertemiz kokmak, misler gibi nefes almak varken neden sigara kokasın kiben ramazan hiç anlamadım bile eşim de bıraktı ya mis gibi geçti ne oldu ise bayram da oldu deli gibi istiyorum dün gece yine atak geldi hadi iç içme iç içme zor dayandimmm
Ben de geçenlerde öyle oldum inan resmen başıma ağrılar girdi ama asla pes etmedim sakın pes etmeeeeKızlar durumlar nasıl benim bugün canım inanılmaz sigara çekiyor
Pes etmedim ama içmemek ramak kalmıştı müthiş bir kriz geçirdimBen de geçenlerde öyle oldum inan resmen başıma ağrılar girdi ama asla pes etmedim sakın pes etmeeee
İlk zamanlar bu kadar olmadı bende son zamanlarda nedense aşırı bir istek vuruyor Valla zor tutuyorum kendimiPes etmedim ama içmemek ramak kalmıştı müthiş bir kriz geçirdim
Al bendende okadarİlk zamanlar bu kadar olmadı bende son zamanlarda nedense aşırı bir istek vuruyor Valla zor tutuyorum kendimi
Ben şu an sakiza cereze vurdum kendimi
Sigara boşluğunu başka bir şey ile doldurma su soda tüket ve canın istediği an kendine ben sigara kullanmıyorum kelimesini kullan bende çok etkili olmuştuBen şu an sakiza cereze vurdum kendimi
Allen carr izledin mi?Ben şu an sakiza cereze vurdum kendimi
Şu an uyuyamıyorum bile çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorumAllen carr izledin mi?bence kesinlikle izlenmesi gereken bir video
Şu an uyuyamıyorum bile çok kötü hissediyorum ağlamak istiyorum
Benim de ikinci günün olcak yarın ama ben delirmek uzereyimBende bıraktım bugün 2. Günüm . Arada canım istiyor ama dayanıyorum .daha çok başındayım gerçi
Yok çok kötüyüm şu an bir sigara yakmamak için tutuyorum kendimi
Dişlerini fircala ve bol su iç istek azalıyor ozmn ben bunu yaparak epey yol katettim ama bazı şeyler yolunda gitmedi basladimYok çok kötüyüm şu an bir sigara yakmamak için tutuyorum kendimi