Bir gelişme var mı?Evet ilaçsız bırakıyorum
Gelmez olur mu geliyor elbet bazen yokluyor illetBen sigaraya dusman olarak baktigim halde arada aklima geliyor hala
Sabır, kendini en çok sevdiğin şeylerle oyala. Geçecek emin ol geçecek.Bugün zor geçiyor herşeye sinirleniyorum kendime hakim olamiyorum
İnan en fazla bir haftadan sonra sadece yemek ve kahve gibi çok özdeş konularda aklına gelecek. Daha sonra günde 1-2 aklına gelecek.ama canın istemeyecek. Lütfen kendine güven ve inan. Başaracaksın son en zor 1-2 günün kaldı.Galiba hiçbir zaman aklımızdan tam olarak çıkmayacak bu illet
cok dogru katiliyorumİnan en fazla bir haftadan sonra sadece yemek ve kahve gibi çok özdeş konularda aklına gelecek. Daha sonra günde 1-2 aklına gelecek.ama canın istemeyecek. Lütfen kendine güven ve inan. Başaracaksın son en zor 1-2 günün kaldı.
geri basladigina gore kafanda bitirmemissin aslinda birakmamissinCanım ben bir ay içmediğim zamanda oldu yine unutamamistim ve tekrar basladim
Sen 1ay sigara kafanda bitirmeden içmemişsin , sigarayı kafanda bitirmeden zaten aklından hiç çıkmayacak. Bende daha önce 1.5 ay bıraktığımı sandım ama şimdi anlıyorum ki sadece içememeye direnmişim. Şimdiyse zorluk yok, direnme yok. Çünkü kafamda bitirdim.Canım ben bir ay içmediğim zamanda oldu yine unutamamistim ve tekrar basladim
Sana tavsiyem paylaştığım videolarla bakış açını değiştir yoksa uzun sürmez ilk zaafında başlarsın. Hazır içmiyorken hemen izle. İnan isteksiztiryaki de bende onun sayesinde bu kadar net ve kararlıyız.Canım ben bir ay içmediğim zamanda oldu yine unutamamistim ve tekrar basladim
Allahım bu yolu nasıl insanlara aktarabiliriz. Nasıl bir şey bu. Allen denen adamı şimdi çok iyi anlıyorum. Önce evinde anlata anlata bu düşünceyi yaymaya çalışmış. Her ne kadar sonradan ticarete dökse de eminim bunun sevabını fazlasıyla alıyordur. En azından ben adama duacıyım. Adam gibi kapı kapı gezip bırakın çok kolaymış diyesim var.Rror hakli kesinlikle bende onceki birakisimda kendimr bos yerebeziyet cektirmisim kafamda bitirmeden birakmaya calistim
Kesinlikle doğru 1 saati bile bu kadar etkiliyorsa 6 saatte ben adımı allen bile yapardım herhaldeBende duacisiyim valla.
Bence adini duyurmak icin yer acmis ee vergi de verince mecbur ticarete dokulmek zorunda kalinmis bilemeyiz ki belkide hayir isliyordur.
Zaten sigara firmalarina para veriyorduk yeterki sagligim yerinde olsun ona para verelim ki 6 saatlik seansa gitmeden 1 saatlik video ile bu kadar degistik
Adam zaten ölmüş işi şirket olarak devam ettiriyorlarmış. Ve dünyanın her ülkesine yaymaya çalışıyorlarBende duacisiyim valla.
Bence adini duyurmak icin yer acmis ee vergi de verince mecbur ticarete dokulmek zorunda kalinmis bilemeyiz ki belkide hayir isliyordur.
Zaten sigara firmalarina para veriyorduk yeterki sagligim yerinde olsun ona para verelim ki 6 saatlik seansa gitmeden 1 saatlik video ile bu kadar degistik
Bu arada inşallah bizim gibi gönüllü olarak yaymaya çalışanlarında bırakmak isteyenlere bir faydası olur. Hayatım boyunca bunu yapmaya devam edeceğim.. Devletin ilaç yerine bu seminerleri ücretsiz her yerde yaptırması lazım. Eminim bir çok kişi bırakır.Bende duacisiyim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?