bende 23 günü devirdim ama işin güzel yanı foruma takıldığımda gün mevzu olunca sayıyorum . Onun dışında çok nadir aklıma gelmeye başladı. Canım istiyor mu HAYIR sadece aklıma geliyor.ben bırakalı 1 ay oldu (16 yılın ardından)
ilaç almadım ben, sadece kullandığım antidepresanın dozunu arttırdı doktorum, kafa kayık takılıyorum öyleay başını bekliyorum içmediğim sigaraların parası olarak 300 liralık alışveriş yapıcam
kesinlikle doğru hazır olmayıp ilaçla bırakanlar ( ki ilaç kullanınca içmek zaten mümkün olmuyor.) ilacı bırakınca sigaraya dönülüyor. Örnek BEN.Sigara bıraktırma polikliniklerine gidiyorsunuz, size ilaç yazıyorlar :) Doktora gitmeniz şart yani, ilacı da devlet karşılıyor zaten gidin bence.
Ben de yıllarca içtim, özellikle bir aldatılma olayım olmuştu, o dönemde birini bitirip diğerini yakıyordum, duman kafa şeklinde geziyordum. Baktım insanlar benden uzak durmaya başladılar, dedim küllük gibi kokuyorum herhalde, bir gerzek herif için değmez. İradeli olmak lazım, inat ettim içmedim. Canım istedikçe nikotin sakızlarından çiğnedim, o dönem çalışmıyordum, okulum vardı, derslerime odaklandım, sigara isteğimi düşünmemeye çalıştım. İrademe hakim olamasaydım ilaç da kullanırdım, çoğu arkadaşım ilaçla bıraktı şimdi iki nefes çekince mideleri bulanıyor. Ben de böyle böyle bastırdım, arada kahvenin yanında çekiyor canım. Onu da bir taneden fazla içemiyorum zaten. Darısı sizlerin başına olsun diyeyim, ilaç kullanmaktan çekinmeyin ve bırakmayı isterseniz emin olun bırakıyorsunuz :) Hazır olmadıkça bırakmayın, yeniden başlanıyor genelde.
Aslında HİÇ SEVMİYORSUN sadece bırakmaktan korktuğunuz için her tiryaki gibi böyle söylüyorsunuz. Lütfen paylaştığım videoları bir izleyin. İnanın sizin için çok şey değişecek.hazır değilim galiba seviyom ben sıgarayı
Çünkü çok güzel bir şey ama ben sabredip 5 saat mahrum kaldım dediniz. Oysa ki bu kadar saat onun istediğini vermemeyi başardım diyebilseydiniz bir daha ki atak daha uzun süre sonra gelecek ve 3 günün sonunda o illetten kurtulmuş olacaktınız. Sadece size kalan başarı sevinci ve bazı alışkanlıkları değiştirmek olacaktı. Hadi bir daha deneyin lütfen, paylaştığım videolar size çok yardımcı olacaktır. İyi haberlerinizi bekliyorum.Geçen gun tam 5 saat sigara icmedim ve 5 saatin sonunda hüngür hüngür ağlayarak bi tane sigara yaktim
Evet aklima geliyor artik canim cekmiyorbende 23 günü devirdim ama işin güzel yanı foruma takıldığımda gün mevzu olunca sayıyorum . Onun dışında çok nadir aklıma gelmeye başladı. Canım istiyor mu HAYIR sadece aklıma geliyor.
İlaçla birakip yilları devirmiş arkadaşlarım var kafada bıtirmek illaki onemli ama ilaçda rahat bi süreç geçirmemi sağladi inkar edilmez 2 . ayi bitirmeme az bi süre kaldi 3 ayi atlatinca biraktim diyebilcem hepimiz için hayirlisi canlarim hepimizin derdide ortak kanser çubuğundan kurtulmak inş kurtuluruz.kesinlikle doğru hazır olmayıp ilaçla bırakanlar ( ki ilaç kullanınca içmek zaten mümkün olmuyor.) ilacı bırakınca sigaraya dönülüyor. Örnek BEN.. Ancak hazırsan ha ilaçla ha ilaçsız bırak o zaman dönmeyeceğini düşünüyorum.
Siz böyle kararlı olduğunuz sürece sıkıntı yok. Zaten 3 hafta içinde el ve ortam alışkanlığı da minimuma iniyor. İlacı bırakınca, bıraktım bir taneden birşey olmaz yada bakaktım acaba diye içebilecek miyim? Denemedikten sonra bence bu il bitmiştir.İlaçla birakip yilları devirmiş arkadaşlarım var kafada bıtirmek illaki onemli ama ilaçda rahat bi süreç geçirmemi sağladi inkar edilmez 2 . ayi bitirmeme az bi süre kaldi 3 ayi atlatinca biraktim diyebilcem hepimiz için hayirlisi canlarim hepimizin derdide ortak kanser çubuğundan kurtulmak inş kurtuluruz.
Teşekkür ederiz. Siz nasıl bıraktınız?Umarım hepiniz başarırsınız. Benim iki yıl oldu. Tam bir yılı doldurmadan bırakmış sayılmıyorsunuz. Her şey kafada bitiyor
yöntemimiz aynıymış. teşekkürlerChampixle ve alen carr ile.
MaşALLAH sana canim kararlı olduğun sürece bitti de gitsin.Eveeet kızlar geldim 24. güne. Her şey yolunda Önemli bir durum oldu, dün çok yakınımla ciddi bir tartışma yaşadık. ve o tartışma sonrası şak diye sigarasını yaktı. ben hiç ihtiyaç bile duymadım. Hatta tartışma sırasında deli gibi sinirlenmedim bile. (hayatımda ilk defa). Hatta sonra yanıma geldiğinde üzeri, nefesi leş gibi kokuyordu. Buda benim için bir sınavdı, bıraktığım günden beri sinirlenince ne yapacağımı merak ediyordum. Ve inanın HİÇ canımda istemedi. Çok ilginç ama sanki daha önce günde bir paket içen ben değilim. Yaşadıklarım mucize gibi.
Teşekkürler canim hiç istemiyor ama hergün ısrarla aklıma bi kaç kez düşüyor bu ne zaman geçecek merak ediyorum onun dişında no problem.Siz böyle kararlı olduğunuz sürece sıkıntı yok. Zaten 3 hafta içinde el ve ortam alışkanlığı da minimuma iniyor. İlacı bırakınca, bıraktım bir taneden birşey olmaz yada bakaktım acaba diye içebilecek miyim? Denemedikten sonra bence bu il bitmiştir.
beni 1 hafta sonra 2 ay bitecek inş .Teşekkür ederim _ayln_ bu iş inşallah bu sefer bitti. Aklına gelme konusunda evet benimde aklıma geliyor ama istek gibi güçlü değil. Tamamen alışkanlığın getirdiği bir şey olsa gerek.
Senin ne kadar oldu?
İlk hafta aklına çok gelmesi normal ama emin ol her yeni gün daha az aklına geldiğini göreceksin. Canın isteme konusuna gelince kafanda bitirenlerden olduğunu düşünüyorum o nedenle artık canın istemiyor olsa gerek sadece aklına geliyordur.Benimde 6.günüm canım istemiyor ama aklıma sürekli geliyor icsemde zevk vermeyeceğini tadının iğrenç geleceğinden eminim ama yinede mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?