SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Selam kızlar, sigarayı çok şükür bıraktık ancak ciğerlerimizi daha hızlı nasıl sigara etkilerinden arındırabiliriz?
Spor elbette olacak zaten işim spor. Onun dışında bilgisi olan var mı?

evet ilaçlabiraktim rahat bi süreçti bu ay son paketimi kullanıyorum ilaçta.
İlacı bırakana kadar kafanızdada bitirin yoksa ilaçtan sonra geri dönülebiliyor. Ben ilaçla 1.5 aydan sonra ilacı bırakıp bir süre sonra da sigaraya başlamıştım. Umarım sizin ki daim olur.

İlacı bırakana kadar kafanızdada bitirin yoksa ilaçtan sonra geri dönülebiliyor. Ben ilaçla 1.5 aydan sonra ilacı bırakıp bir süre sonra da sigaraya başlamıştım. Umarım sizin ki daim olur.
geçen yilda ben o şekilde 1.5 ay biraktim ilaca zamanindan once biraktiğım için geri dondüm siğaraya şimdiilaci3 ay dolmadan bıramamaya kararlıyim.

Süper, ben bu sefer sadece ilk üç günü atlatana kadar kullanıp bıraktım. Önce ki sefer kabızlık sigaraya dönmemin en büyük nedeniydi. O ilaç bırakmak için mükemmel bir şey ama bir de kabızlık olmasaymış. Benim için şu anda herşey yolunda 22 gün geçti ama ilaçla bile bu kadar rahat değildim.

İdare ediyorum bugün kuaföre gittim bakım yaptım sigara yüzünden çok çirkin olmuşum bütün yüzüm morarmış resmen iğrenç durum dayim

İdare ediyorum bugün kuaföre gittim bakım yaptım sigara yüzünden çok çirkin olmuşum bütün yüzüm morarmış resmen iğrenç durum dayim
Benim de oyleydi inanilmaz birsey duzeldi yuzum biraz.
Yuzumun yani sivilce izleri vardi koyu kirmizi kahverengi lekeler seklinde hafifledi nerdeyse gitmek uzere ve cildim tenim tazelendi

Haklısınız kızlar, insanın yüzü pembeleşiyor açık bir ton oluyor. Hele dil pespembiş oluyor. Daha ki ne kadar oldu demek ki bir kaç ay sonra harika olacak.
Snymhmmt, hala vazgeçmediğin çok sevindim. Sanki kararsız bir ruh halin vardı.

Google play'den şu anda indirilebiliyor. Adı Yeşil dedektör. Şu anda İstanbul'da, bu ay içinde tüm TÜRKİYE'deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…