• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Kızlar bugün benim sigarayı bırakmamim ilk günü şu saatte kadar çok iyi gidiyordu kendimi boşlukta hissediyorum çünkü akşamları çok icerdim
Naneli Sakız, bitki çayları ve limon soda seni oyalayabilir. Sabret işin en zoru ilk üç gün sonra herşey yoluna girecek. Kolaylıklar dilerim.

Sigara içmeyince herşey çok sıkıcı geliyor sizdede öyle oldumu
Tabiki olur yılların alışkanlığı bıraktım dediğin anda yok olamaz ki. Sadece biraz sabır. Hayatımızın her anında sigara vardı. İyi kötü mutlu mutsuz. Ve bir anda onsuz ne yapacağını bilemiyorsun. İsteksiztiryakinin dediği gibi allen carr videolarını izle yada en iyisi bu günlük yat. Ama videoları ihmal etme.

Aynen dediğiniz gibi sigara her anımda vardı öyuzden çok zorlanıyorum

Merak etme herkes bu durumları yaşadı. Hatta yaşamaya devam ettiğimiz farklı durumları da forumdan koymuşsunuzdur. Rahatlayın hepsi geçicek. Kendinizi sorgulamayın bir karar verdiniz ve bu doğru karar. Sadece kendinizi bu karar doğrultusunda yüreklendirin. Yarın daha rahat olacak. Her geçen gün iyiki ilk günlere katlanmışım diyeceksin. Ayrıca forumda tecrübeleri okumakta iyi geliyor insanlara. Bir nevi terapi gibi. Yarın ilk işiniz ilk sayfalarda paylaştığım videoları izlemek olsun. Bakış açınızı inanılmaz bir şekilde değiştiriyor. Çok faydalı buluyor ve sizede tavsiye ediyorum.

Evet herkes ayni seyleri yasiyor emin olun ama benden neyiniz eksik birakmak icin zaten zehiri bile bile iciyorsaniz sigara icenlerin hepsi iradeli icmeyenler iradesiz asil.
Ben ilk gun sigara ne zaman istersem iccem kriz yasarsam iccem dedim bosluklari unutmaya calistim yaparim dedim denedim ki oylede gecti hele gece sigarasiz uyumam saniyirdum hee gec yattim galiba hatirlamiyorum suan ama uykum gelene kadar oturdum galiba o gün ertesi gun pertiniz cikiyor daha iyi bi sonraki gece rahat uyuyor insan

Birde rror un dedigi gibi iui ki diyorsunuz bunu bana ilk gun deselerdi iyiki dermiyim diye dusunebilirdim inandirici gelmezdi.
Simdi iyi ki iyiki diyorum.sigara icip geleblerin gercekten uzerinde les gibi kulluk kokusu var.ve bugun icenler zorla beni yanlarina cagirdi o kadar kotu geliyor ki anlatamam hatta cekindim acaba dumandana etkilenirmiyim o kriz gunlerine donermiyim yine diye kokusu kotu gelince dedim yok canim cekmiyor sadece bosluklar var onlarda zamanla dolacak sigarasiz kosmaya yorulmamaya baslayacagim cigerlerim acilcak ve kna muhtac olmayacagim su gune kadar en az enaz 80tl kardayim yarin pantalon alicam o parayla

Arkadas biriyle tartisdi direk sigara yakti disari cikinca sinirim gecsin dedi ve ictikden sonra sordum sinirin gecti mi yok dedi paikolojik gercekten hic faydasi yok

Kotu yan mi desem bilemedim ama yuzumude sivilce basti :deli:
Canım o ilaç kullanımı sırasında bende de olmuştu. Yüzüme renk gelmiş güzelleşmiş ama sırtımda ve yüzümde (tam sivilce gibi de değil aslında) sivilceler çıkmıştı. Ben kabızlığa başlamıştım. Vücut zararlı toksinleri atamadığından oluyor sanmıştım. Ama şimdi sende kabızlık yok demek ki ilacın içeriğiyle ilgili olabilir.

Çok etkileyici konuşuyorsunuz teşekkür ederim
Umarım faydası olur. Ne zaman konuşmak istersen burdayız. Bak çok güzel bir sabah olmuş kaldı 2 günün. Çalışıyorsan öğle arası çalışmıyorsan hemen şimdi çık dışarı temiz havanın tadını çıkart. İlk günler yürüyüşler de çık iyi geliyor. Biz sana destek olmakla kalmıyor aynı zamanda kendimizde motıve oluyoruz. İnşallah sende şu bir kaç günü atlat sende başka insanlara destek olacaksın. Kolaylıklar dilerim

KÖLESİ OLAYALIM

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 21

TAM OLARAKDA YAŞADIKLARIMIZ VE YENİ NESİLE DE YAŞATMAK İSTEDİKLERİ BU :kızgın::kızgın::kızgın:

YENİ YASAYA GÖRE
* MEKANLARIN AÇILABİLİR ALANLARINDA DA SİGARA İÇİLEMEYECEK. Bu hali hazırda içenler için engel olmayacaktır ancak yeni içicilerin oranını azaltacağını düşünüyorum. Umarım bir gün komple yasaklanır.

Back