Naneli Sakız, bitki çayları ve limon soda seni oyalayabilir. Sabret işin en zoru ilk üç gün sonra herşey yoluna girecek. Kolaylıklar dilerim.Kızlar bugün benim sigarayı bırakmamim ilk günü şu saatte kadar çok iyi gidiyordu kendimi boşlukta hissediyorum çünkü akşamları çok icerdim
Tabiki olur yılların alışkanlığı bıraktım dediğin anda yok olamaz ki. Sadece biraz sabır. Hayatımızın her anında sigara vardı. İyi kötü mutlu mutsuz. Ve bir anda onsuz ne yapacağını bilemiyorsun. İsteksiztiryakinin dediği gibi allen carr videolarını izle yada en iyisi bu günlük yat. Ama videoları ihmal etme.Sigara içmeyince herşey çok sıkıcı geliyor sizdede öyle oldumu
İlaçsız bırakıyorsun değil mi?Sigara içmeyince herşey çok sıkıcı geliyor sizdede öyle oldumu
Canım o ilaç kullanımı sırasında bende de olmuştu. Yüzüme renk gelmiş güzelleşmiş ama sırtımda ve yüzümde (tam sivilce gibi de değil aslında) sivilceler çıkmıştı. Ben kabızlığa başlamıştım. Vücut zararlı toksinleri atamadığından oluyor sanmıştım. Ama şimdi sende kabızlık yok demek ki ilacın içeriğiyle ilgili olabilir.Kotu yan mi desem bilemedim ama yuzumude sivilce basti
Umarım faydası olur. Ne zaman konuşmak istersen burdayız. Bak çok güzel bir sabah olmuş kaldı 2 günün. Çalışıyorsan öğle arası çalışmıyorsan hemen şimdi çık dışarı temiz havanın tadını çıkart. İlk günler yürüyüşler de çık iyi geliyor. Biz sana destek olmakla kalmıyor aynı zamanda kendimizde motıve oluyoruz. İnşallah sende şu bir kaç günü atlat sende başka insanlara destek olacaksın. Kolaylıklar dilerimÇok etkileyici konuşuyorsunuz teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?