How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Hayırdır rror yok baslamak felan bıraz uzaklastım motıven dusmus hemen canımız falan cekmıyor zorla bılıncımıze sokmaya calıssalarda dur ve düşün istedigin sey omı esaret mi yoksa gelıp gecıcı 2 dk lık ıstek mi
Teşekkürler

kizlar bi kaçgün ictim ben maalesef ama pazartesi den itibaren tekrar icmemeye basladim

kızlarrr, 2,5 kilo aldım. acaba bu böyle artmaya devam mı edecek? O kadarda dikkat ediyorum ama alıyorum. Çok zayıftım şimdilik çok belli olmuyor ama ben çok rahatsızım. Ama istediğim sigara değil, yani sigara isteğini bastırmak için yemiyorum. asla canım içmek istemiyor. ama iştah kontrolünde zorlanıyorum.

içer içmez boynum tutuldu sebebini anlamadim günlerce migdem bulandı tiksinerek ictim sigaranin ne kadar gereksiz bisey olduğunu anladım

Özlettin kendini, evet o gün çok kötü geçti. O günün ertesinden itibaren ise çok daha kararlı hissederek devam ediyorum. Sigara içilen bir ortamda bir akşam geçirdim ve inanılmaz rahatsız oldum. Ertesi güne baş ağrısıyla uyandım. Saçlarımda unuttuğum o pis koku midemi kaldırdı. Sonra düşündüm sigara kullanırken neredeyse haftada bir başım ağrırdı aylardır başım bile ağrımıyor. O gün ne oldu bilmiyorum ama o günü atlattıktan sonra çok daha rahatım. Bu arada lütfen bu kadar uzun kaybolma. Bir ara YOKSA??? Dedim. Çok şükür yolumuzda devam ediyormuşuz. Sevgiler
Sahol canım bende aslında burayı ozluyorum cok sık gırmeme nedenım sureklı aklımda sıgara olmasın
Buraya yazdım yazalı 2 gece üst üstde ruyamda sıgara ıctım 1 taneden hısey olmuyor dıye dunde aynı b.. yıyecekken ruyamda kendıme kızdım sıgarayı yavasca yere bıraktım yakmadan cunku 1 tanesı dıgerını tetıkler. Gerıye bakıp dusunuyorumda ben kendıme ne ezıyet etmıişim suan bana ozenen onkadar cok insan varkı cevremde gururla dıyorum bıraktım uzun zaman gectı. Sen sen ol 1 seneden az zaman soyleme sorduklarında kendılerı basaramadıgı ıcın baslarsın dıye bırde olumsuz konusuyorlar.
Bırde tamam arada aklımıza krız seklınde degılde ufakdan sıgara gelıyor oda bılınc altımız hala temızlendmedı o bızim aklımıza getırıyor ya neyse aoyle bı dusun bunca zaman ıcmedık ve krız yok o strese gırılırmı o pıs camura bulasılır mı krızımızde yok ohh mıs temız hava . Bırde canım sen soyleyınce farkettım benımde basım cok sık agrırdı sıgarayı bıraktım bırakalı toplasan 1 kere agrıdı oda sınüzit kaybaklı.
Ayrıca sana söz olurda bı gun olmayacak ama dusersem o pis tuzaga soz ılk ısım bu sayfaya gırıp yazmak olacak senden rıcam yolumuzdan donmeyelım yoldasım

kızlarrr, 2,5 kilo aldım. acaba bu böyle artmaya devam mı edecek? O kadarda dikkat ediyorum ama alıyorum. Çok zayıftım şimdilik çok belli olmuyor ama ben çok rahatsızım. Ama istediğim sigara değil, yani sigara isteğini bastırmak için yemiyorum. asla canım içmek istemiyor. ama iştah kontrolünde zorlanıyorum.
Bende kilo almıştım malum spor yapmaya vaktım de olmadı sıgaranın yerıne bısey koymadık tabıkı ama ıstah arttı yemekler leziz
Saglıklı beslen canım fazlan yoksa fast food haftada bır yap baktın alıyorsun ayda bır e dusur tuz (ıyotsuz sodyumu azaltılmısdan az kullan) sekerı sıl hayatından (dıyete basladım baslayalı bakıyırum seker yasak herseyde ama herseyde beyaz seker var salcada bıle Hatta acı sos baktım seker var ıcerıgınde bunlar bıze kılo aldırmaya nıyetlenmış obez olalım dıye)
Ben dukan yapıyorum canım vermek ıcın suana kadar 6.5 kılo verdım nıyetım 50 olmak o yuzden yapıyorum ben ama agırlık ızgara ye aycıcek yagı kullanma sızma zeytın yagı kullan bırde. Bunlar bıle kılo vermene yardımcı bırde canım mutlaka ama mutlaka kılonu 0.03 ıle carp cıkan rakam ıcmen gereken su mıktarı her bunye farklı benım kı suan 2 lıtre mısal

içer içmez boynum tutuldu sebebini anlamadim günlerce migdem bulandı tiksinerek ictim sigaranin ne kadar gereksiz bisey olduğunu anladım
Canım hayırlı olsun senın ıcınde ben senı bayadır goruyorum hala neden kendıne ezıyet edıyorsun bırak su ılletı ıcme bıtane ıcmen senı en basa dondurur guclusun bız kadınlar gucluyuz senın benden neyin eksık bırakamayacaksın kı hıc bısey basaracaksın zorlandıgın yerde rrorr un paylastıgı vıdeoşarı tekrar tekrar ızle hedefınden sasmamak adına basaracaksın aslında ama kendıne sıgara ıcme ezıyetı yapıp ustune tekrar cırpınıyorsun bırak kurtul bak bız ne rahatız sıgara alma zorunluluğumuz kalmadı ki ben bıraktıysam haylı haylı bırakırsın 5-6 sene gunde 2 pkt ıcıcıydım ve ıcmeden uyumaz ıcmeden uaynmazdım tun hayayım aıgara olmus her boslukda en fazla 1 saat bosluk bıraktım ıcmedım oda zorla ben bıtırdıysem bıtırırsınız

snymhmmt, merak ettim içebildin mi? yani zevk alarak içebildin mi?
Tabıkı de zevk alarak ıcmedı cunku agız ıcı uyusuklugu gecti ve ılk gunku ıctıgı tıksındıgı sıgara tadı vardı aklına her sıgara geldıgınde o pis camur tadı hatırla zihin oyunlarına gelme sakın :)

Bırsey daha eklemek ıstıyorum benım aklıma artık sıgara gelmıyor aslında yankmda ıcenler olunca ıctıgım gelıyor ama yank cıkolata yeseler cıkolata yedıgımde aklıma gelıyor ıstek arzu yok ve rahatsız oluyorum belkı uzun aralıkla bır aklıma gelsede 1 dk da gecen gıden ve bırdaha aklıma gelmeyeb bısey bırde sıgaranıcmeyen arkadaslar edının ınan faydalı ıcmıyor ıyı takılıyoruz :D

Selam,
Bırsey daha eklemek ıstıyorum benım aklıma artık sıgara gelmıyor aslında yankmda ıcenler olunca ıctıgım gelıyor ama yank cıkolata yeseler cıkolata yedıgımde aklıma gelıyor ıstek arzu yok ve rahatsız oluyorum belkı uzun aralıkla bır aklıma gelsede 1 dk da gecen gıden ve bırdaha aklıma gelmeyeb bısey bırde sıgaranıcmeyen arkadaslar edının ınan faydalı ıcmıyor ıyı takılıyoruz :KK70:

Selam, görüşmeyeli kiloyu dengede tutmaya çalışmayla geçti. Sigara artık sadece keşke yıllar önce bıraksaydım demenin dışında hayatımda yok. (böyle bırakabileceğimi bilseydim kesinlikle bırakırdım). 125 gün olmuş ve nasıl rahatım anlatmam. Sevgiler.

Selam,

Selam, görüşmeyeli kiloyu dengede tutmaya çalışmayla geçti. Sigara artık sadece keşke yıllar önce bıraksaydım demenin dışında hayatımda yok. (böyle bırakabileceğimi bilseydim kesinlikle bırakırdım). 125 gün olmuş ve nasıl rahatım anlatmam. Sevgiler.
Canım cok sevındım adımıza bıraktık artık cok şükür ınsallah ıcenlerde uyanır artık bırakır ben bıraktıysam hepınız bırakırsınız emın olun ınsanların ıstemesem ıcmem ıstıyorum ıcıuorum yada stres kaynaklı ıcıyorum demelerıne artık guluuorum bende boyle dıyordum ve yanılgı eger oyle olsaydı kımse bırakmazdı hıc bır faydası yok

4 saat oldu içmiyorum bırakmak istiyorum bazen krize giriyom içmek istiyom aşırı doktora gitmem şart mı

Canım cok sevındım adımıza bıraktık artık cok şükür ınsallah ıcenlerde uyanır artık bırakır ben bıraktıysam hepınız bırakırsınız emın olun ınsanların ıstemesem ıcmem ıstıyorum ıcıuorum yada stres kaynaklı ıcıyorum demelerıne artık guluuorum bende boyle dıyordum ve yanılgı eger oyle olsaydı kımse bırakmazdı hıc bır faydası yok
Nasıl bıraktınız banada yardımcı olun

Nasıl bıraktınız banada yardımcı olun
Krızler gecıcı aklınızda sureklı sıgarayı dusunmeyın dusunmemeyede calısmak aslında dusundururuor
Ben ılacla bıraktım ama asıl neden ılac degıldı ılac bıtınce sıgara ıstegı gerı gelıyor psıkolojık kısmı kalıyor onuda mantıkla bıtırerek ıstegı gecırıyorsunuz.
Allen carr yontemını ızleyın en azından bılıncını alırsınız en buyuk faydası olan oydu aslında :)

En azından sıgarayı neden nasıl bırakacagınızı ogrenırsınız bılınclenırsınız.
Allen carr youtube 1 saatlık ve sınema versıyonu 1.5 saatlıgı her sıgara ıcmek ısteyısınızde ara vermeden izleyın cok etkılı bı seans.
3 gunu fızyolojık
72 saatten nıkotın uyusturucusu kanınızadan atılacak
Ondan sonrada psıkolojık tamamıyle
2-3 dk lik ıstekler gelıp gecıcı
Bıraktıgıma hıc pısman degılım kurtuldum o zehırden sureklı bır donguydu sımdı ıcenlerden rahatsızım ıgrenc kokuyorlar uzerıne o pıs seyı ıcmek zorundalar ve para servet dokuyorlar :KK70:

Biz burda Allen carrre yönteminden çok yararlandık. Sonrada burada dertleşerek destek aldık. Ama her şeyden önce bırakmayı gerçekten çoooook istedik. İşin sırrı istemek ve bahane aramamak. Kolaylıklar dilerim. Bence bu sayfayı en başından okursanız faydası olur.

merhaba kızlar ben 2.5 paket içiyorum günde gözlerim simsiyah ama değil bırakmak azaltamıyoruum bile bende sigara yakma alışkanlığı var bitiyor direkt yakasım geliyor. öyle konuyu görünce bi dertleşiyim dedim sizce benim için ümit varmı :(

merhaba kızlar ben 2.5 paket içiyorum günde gözlerim simsiyah ama değil bırakmak azaltamıyoruum bile bende sigara yakma alışkanlığı var bitiyor direkt yakasım geliyor. öyle konuyu görünce bi dertleşiyim dedim sizce benim için ümit varmı :KK43:
Önce istemelisin sonra doktor desteği ve ilaçla sonuca kendin bile şaşıracaksın.

Back