SİGARAYI BERABER BIRAKALIM

Cok teşekkürler payladimin icin.
Sabahlari 1 sigara mi ictin birakali 1 hafta mi olfu orayi tam anlayamadim
canım 1.5 ay hiç içmedim ve metabolizma çalışsın diye 1.5 aydan sonra sadece sabahları 1 tane içeyim demiştim. Sonuç malum. Şimdi ilaç falan da yok sadece gerçekten sigara içmek istemiyorum. 15 gündür ağzıma bile sürmedim bunun için her şeyi yapıyorum.

Nasıl bir şey bu bağımlılık. Bu kadar canımıza kast ettiğini bildiğimiz bir şeyden ayrılmak istememek yada ayrılamamak.
Herhalde icat eden cehennemdedir. Dünyada sigara diye bir şey olmasaydı ne kadar sağlıklı toplumlar olurdu.
İçerken sorunları önemsemiyormuş gibi davranıp içmeye devam etmek bırakınca savaşçısı olmak.

Bırakınca savaşçısı olmak neden biliyor musunuz?? Çünkü gerçekten bırakmak için nefret etmek gerekiyor ve nefretin sürekli olması...
Dumandan rahatsız olmalısınız. Çare aramalısınız.
Bir bucuk-iki ay oldu ben birakalı. Şimdi eşim içiyor diye eve havalandırma aleti taktırmak yada sigara içilen odaya dumanı çeken fan gibi bişey almak istiyorum. Dumani çeken küllük aldım mesela. İçme esnasında mum yaktiriyorum falan..

Bir de eşimin kullandığı sigara markasının karbon monoksiti 1 mg zifiri 0.1
Ama bana gene de iğrenç geliyor

Tebrikler. Çok haklısınız hiç bir zaman hafife almamak gerekiyor. Benim daha 18 gün olmuş olmasına rağmen gerçekten kokusu çekilmiyor. Bu kadar kötü koktuğu halde ilk başta nasıl vazgeçmediğimizi de anlamak mümkün değil.

Koku alamiyorduk benim koku duyum git gide gelismeye basladi onceden cok az aliyordum ya normal saniyormusum simdi uzerime siktigim parfumun kokusunu bi sonraki gun de duyuyorum.cok parfum sikardim az kokusu diye cevremdekiler cok derdi bende kokuya alistim herhalde ondan almiyorum saniyorum yok zaten koku alamiyormusum.nefesimde rahatladi sukur

Ayy ccok sukur cok rahatim bu kadar kisa surede bu kadar iyi olcagimi hic dusunmezdim

Ayy ccok sukur cok rahatim bu kadar kisa surede bu kadar iyi olcagimi hic dusunmezdim
Vallaha aynı şeyi geçen gün bende fark ettim. Fularımı taktım bir baktım hala yeni parfüm sıkılmış gibi miss kokuyor.
Ben sadece hala her sabah uyandığımda içten gelen o kokuyu alıyorum. Sanki içerken bile o kadar kokmuyordu. Sende de oluyor mu?

Uok bende sigara kokusu yok ama dun gece boyle gogusum daralir gibi sanki nefes alirken zorlaniyorum oldu uyudum zorla bu sabah yoktu yine basladi

İnşallah fazla zarar görmeden bıraktınız. Henüz kardiyo problemlerin oluştuğunu sanmıyorum.

Pardon ilaca devam sa eğer evet bende o ilacı alırken kalp ritminde artma ve nefes daralması gibi sıkıntılar yaşıyordum. özellikle gece yattığım zaman çok olurdu. bazen de uykumdan uyanırdım hatta duracak galiba diye korkardım.
Zaten o ilacın yan etkileri azımsanmayacak kadar çok. ancak bu iş sigaradan kurtulmak için göze almaktan başka bir şey değil. Bu nedenle bence mümkün olduğu kadar az kullanılmalı. Allah korusun.

Kızlar bugün benim sigarayı bırakmamim ilk günü şu saatte kadar çok iyi gidiyordu kendimi boşlukta hissediyorum çünkü akşamları çok icerdim

Film izleyebilirsin oyun falan oyna yada uyuyaniliyorsan yat uyu vucudum nikotinden arinana kadat sabret icmek istemiyorum o zehiri birakicam birax dayanicam diye motive et kendini ve sigarayo birakiyorum izle bayagi motive ediyor gaza geliyor insan sonra allen carr yontemi kitabini oku neden biraltigini zihnine iyice yerlestirmelisin her atak aninda kendini telkin etmen lazim

Hattta istersen ilk hafta sigara boslugu doldurmak olarak dusunme unutmaya bak baska islerle ugras ilk hafta abur cubur sifara yerine degil ama cikolata felan ye gecistir ama yerine bunu yerim diye dusunursen hic o bosluk gitmez ve unutmazsin.zaten yedillerin nikotinli olmadigi icin vucudunun alistigi nikotin karsilanmaz

Boslukta hissettiginizde sigarayi aklinizdan cikarin dusunmeyin tek cikar yol sigara degil zaten bosluk geciyor bi sekilde kriz viraz sıkı oluyor ama 3dk en fazla geciyor sonra

Sigara içmeyince herşey çok sıkıcı geliyor sizdede öyle oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…