- 20 Aralık 2016
- 272
- 123
- 53
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu günlük bana müsaade iyi geceler diliyorum.Aynen aslinda seminer olsa iyi olurdu
İyi gecelerBu günlük bana müsaade iyi geceler diliyorum.
Snymhmmt, nasıl gidiyor. Umarım bu günüde güzel atlatmışsındır.Galiba hiçbir zaman aklımızdan tam olarak çıkmayacak bu illet
Bana 49 gün olmuş yani 2 aya yaklaşmişımsiğarasiz çok şükür darisi size.Birakan fazla kisi yok bence az kisiyiz![]()
Tebrikler inşallah daim olur. İlaç kullandınız mı?Bana 49 gün olmuş yani 2 aya yaklaşmişımsiğarasiz çok şükür darisi size.
evet ilaçlabiraktim rahat bi süreçti bu ay son paketimi kullanıyorum ilaçta.Tebrikler inşallah daim olur. İlaç kullandınız mı?
İlacı bırakana kadar kafanızdada bitirin yoksa ilaçtan sonra geri dönülebiliyor. Ben ilaçla 1.5 aydan sonra ilacı bırakıp bir süre sonra da sigaraya başlamıştım. Umarım sizin ki daim olur.evet ilaçlabiraktim rahat bi süreçti bu ay son paketimi kullanıyorum ilaçta.
geçen yilda ben o şekilde 1.5 ay biraktim ilaca zamanindan once biraktiğım için geri dondüm siğaraya şimdiilaci3 ay dolmadan bıramamaya kararlıyim.İlacı bırakana kadar kafanızdada bitirin yoksa ilaçtan sonra geri dönülebiliyor. Ben ilaçla 1.5 aydan sonra ilacı bırakıp bir süre sonra da sigaraya başlamıştım. Umarım sizin ki daim olur.
Benim de oyleydi inanilmaz birsey duzeldi yuzum biraz.İdare ediyorum bugün kuaföre gittim bakım yaptım sigara yüzünden çok çirkin olmuşum bütün yüzüm morarmış resmen iğrenç durum dayim