• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara çık hayatımdan artık

kilo gözümü korkutmuyor değil, ama öncelikli problemim kilo değil. senin yaptığın gibi ben de bıraktıktan sonra alacağım kiloları, bir süre sonra veririm. sanırım. inşallah yani...
bir kere 1,5 ay bırakmıştım da 7 kilo almıştım :D
tatlıya düşkün olmamama rağmen, bu mereti bırakınca; gözüm tatlıdan başka bir şey görmüyor. bir günde yiyeceklerimi bir öğünde tüketmeye başlıyordum. inşallah şimdi öyle olmaz. kullandığım ilacın yan etkilerinden biri iştah azalması, ama herkeste azaltmamış, bazıları kıtlıktan çıkmışcasına yemiş.

o alınan kiloların çoğu vucüt su tuttuğu için oluyo mesala ben acaip derece şiştim alyansım parmağıma olmuyodu o kadar kötüydüm yani
şimdi ise havası sönmüş balon gibi oldum rahatladım gerginliğim geçti
bende tatlı ve hamurişi manyağıyımdır şu bir ay felaket yedim çerez inanılmaz yedim
benim iştahımı ağzıma attığım karanfil dizginliyodu biraz bide çubuk tarçın ikisi çok iyi gelmişti
inaşallah çok fazla kilo almadan sigaradan kurtulsun ben bıraktım yaa artık herkes kurtulsun istiyorum bizim sandığımız kadar zor değil aslında sadece kararlı olmak başarıcaz

o alınan kiloların çoğu vucüt su tuttuğu için oluyo mesala ben acaip derece şiştim alyansım parmağıma olmuyodu o kadar kötüydüm yani
şimdi ise havası sönmüş balon gibi oldum rahatladım gerginliğim geçti
bende tatlı ve hamurişi manyağıyımdır şu bir ay felaket yedim çerez inanılmaz yedim
benim iştahımı ağzıma attığım karanfil dizginliyodu biraz bide çubuk tarçın ikisi çok iyi gelmişti
inaşallah çok fazla kilo almadan sigaradan kurtulsun ben bıraktım yaa artık herkes kurtulsun istiyorum bizim sandığımız kadar zor değil aslında sadece kararlı olmak başarıcaz

çubuk tarçın kullanamıyorum, o çayla iyi oluyor ama ben çay içmiyorum.
karanfil hemen alıcam. iştahı kontrol altına almak lazım. bırakınca zaten çok yiyoruz ayrıca metabolizma hızı da kendiliğinden bir süre için yavaşlıyormuş. ödem falan da eklenince... ohooo

ne güzel, mis, hem zıkkımı bıraktın, hem kilocukları veriyorsun. özendim.
benim bırakma günüm haftaya perşembe.
perşembe günü aranıza katılıcam. :)

çubuk tarçın kullanamıyorum, o çayla iyi oluyor ama ben çay içmiyorum.
karanfil hemen alıcam. iştahı kontrol altına almak lazım. bırakınca zaten çok yiyoruz ayrıca metabolizma hızı da kendiliğinden bir süre için yavaşlıyormuş. ödem falan da eklenince... ohooo

ne güzel, mis, hem zıkkımı bıraktın, hem kilocukları veriyorsun. özendim.
benim bırakma günüm haftaya perşembe.
perşembe günü aranıza katılıcam. :)

sen bide cüzdanındaki paraların hiç azalmadığını bi gör onun keyfi de çok başka :1::1::1:
çubuk tarçını neskafe içiyosan onun içine de atabilirsin tadı da güzel oluyo tavsiyemdir
perşembeyi bekliyorum o zaman :34::34::34::34:

bugün 36 ncı günüm
gün sayımı yazdığıma bakmayın telefonuma kayıtlı bıraktığım gün oradan sayıp yazıyorum
artık sabah olunca bugün nasıl geçicek akşam olunca da çok şükür bu günüde sigara içmeden atlattım demiyorum
ama hala türk kahvesi içemiyorum içime bi hüzün geliyo nedense bende içmemeyi tercih ediyorum

spora başladım bu arada hem aldığım iki kilomu veririm hemde sağlık için başladığım bu yolda biraz daha yol alırım
eskiden üç adımda tıkanan ben şimdi sabah akşam 45 dakika yürüyorum üstüne bissürü hareketrt yapıyorum ve hiç nefes nefese kalmıyorum

56 ncı günümdeyim artık
haftasonu ürgüp teydik turla gittik gezdik çok güzel iki gün geçirdim
orada bir tepe vardı şehre hakim bir noktada kahve yapılıyo ve bütün turlar orada gezip türk kahvesi içiyolar
bizde oraya uğradık bütün arkadaşlar kahve artı sigara içerken canım gerçekten çok istedi hatta arkadaşlar bi daha buraları ne zaman göriceksin bak manzarada harika kahveyle bi tanecik iç işte bişey olmaz dediler
ama ben irademe hakim oldum vee içmedim
sadece kahvemi ve lokumu mu yiyip sigarasızda manzara izlenebilir dedim kendime ve sigara içen arkadaşlara
laf aramızda sigara içen arkadaşlarımın bana imrenerek bakmaları çok hoşuma gidiyo bu bile benim için sigara içmememe yeterli oluyo

Gerçekten senin adına çok sevindim bir taneden bir şey olmazı kim derse desin inanmayın
ben 2 yıl bıraktım sonra 1 tane içeyim bişey olmaz dedim. Yakış o yakış inanın sigara için
şunu okuyun allen care sigara bıratrırma yöntemi.

Sigara bir tuzaktır başka hiç bir şey değil ondan kurtulduktan sonra size musallat olmasına asla izin vermeyin

Gerçekten senin adına çok sevindim bir taneden bir şey olmazı kim derse desin inanmayın
ben 2 yıl bıraktım sonra 1 tane içeyim bişey olmaz dedim. Yakış o yakış inanın sigara için
şunu okuyun allen care sigara bıratrırma yöntemi.

Sigara bir tuzaktır başka hiç bir şey değil ondan kurtulduktan sonra size musallat olmasına asla izin vermeyin

teşekkür ederim
sigarayı bırakmayı gerçekten o kadar çok istiyordum ama en fazla ikinci gün yakıyodum tekrar bu sefer çok azimliyim kesinlikle geri dönüş yapmak istemiyorum
hala arada kokusunu duyunca canım istesede kendime engel olabiliyorum çok şükür

bugün 60 gün oldu o zıkkımı hayatımdan çıkaralı tam 60 paket sigara ciğerime çekmedim cebimden bir sürü para gitmedi
tenimin rengi açılmaya başladı nefes alışım ve hırıltım kayboldu
geceleri çok rahat uyuyorum ve dinç kalkıyorum
arada hala canım sigara içmek istesede atlatabiliyorum çok şükür
ve buraya yazmayı çok seviyorum hem birilerinin işine yarar hemde bana iyi geliyo

arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyoruz sigara bırakıp kilo verileceğini cümle aleme duyurdun helal sana

arkadaşım seni canı gönülden tebrik ediyoruz sigara bırakıp kilo verileceğini cümle aleme duyurdun helal sana

teşekkür ederim canım beni burada da yalnız bırakmadığın için
bu topiği siz bilmiyodunuz ama diğer topikteki destekleriniz sayesinde sigaradan kurtuldum çok şükür şimdi sıra ideal kiloma düşmek :nazar::nazar:

eltimde benim sigarayı bıraktığımdan çok etkilendi ve oda 15 gündür sigara içmiyo inşallah oda kurtuluyo şu illetten

hadi arkadaşlar sizde bırakın ,atın ellerinizdeki o zehirleri ,miss gibi güzel temiz sağlıklı günler bizleri bekliyo

çocuklarımızla geçirilcek güzel günler için herşeye değmez mi

Ben işim gereği çok stres altında çalışıyorum ve dört yıldır sigara içiyordum. Sonrasında elektronik sigara ile sigarayı bırakan biriyle tanıştım başta pek inanmadım denemek istedim
onun bana tavsiyesiyle bir hafta sonu sadece onu içmeye çalıştım ve üç aydır sadece onu içiyorum ciğerlerim temizlendi rahat uyuyorum rahat uyanıyorum fiyatları da öyle eskisi gibi pahalı değil ben yabancı bir siteden aldım çünkü Türkiyede çok fazla pahalıya satılıyor. On gün içinde teslimatı yapıldı şimdi aromalarını deniyorum vanilya vb.

En azından sigaradaki kimyasalları almadığımı bilmek içimi rahatlatıyor ayrıca gazi üniversitesinde sigara bıraktırma merkezinde bir hocaya danıştım o da içebileceğimi söyledi. Chapmix denemiştik ve ben çok kötü etkilenmiştim bütün gün yoruluyordum akşam da uyuyamamak uyduğumda rüyalar görmek vb. çok etkilenmiştim. Şimdi iyiyim darısı herkesin başına.:14:

şu sıralar sigarayı bırakırken yaşadığım zorlukları kendime hatırlatmam lazım
günlüğümü tekrar okuyup kendime güç vermem gerek
nasıl bi illettir bu
ama yenilmek yok
asla tekrar başlamak yok
azıcık bi zorlukta bu kadar mı ister canım
sanırım tekrar arada yazmayalım

bence de mutlaka yaz. Ben bir ara kötüydüm canım çok istiyordu. Yazdıklarımı okudum ve hep yazdım .iyi geldi bana. Bu aralar canım hiç istemiyor. 7 ayım bitmek uzere

ne güzell kurtulmuşsunuzz bende kurtulabilecekmiyimm acaba ne güzell bırakacaktımm ramazanda yine olmadı yine olmadıı

bence de mutlaka yaz. Ben bir ara kötüydüm canım çok istiyordu. Yazdıklarımı okudum ve hep yazdım .iyi geldi bana. Bu aralar canım hiç istemiyor. 7 ayım bitmek uzere

benimde 4ncü ayım bitiyo bu kadar zaman sonra hala canım istiyo garip bi şekilde
galiba eşimin evde olması ve yanımda sigara içmesi beni etkiliyo çünki ilk zamanlar evde yoktu iş icabı başka bi şehirdeydi ve evde sigara kokusu olmayınca daha rahattım sanki
sanırım arada bi bu istekler bizi yoklucak ve bizde güçlü olucaz ama hala bi tane içsen nolurlar dolanıyo kafamda sonra hayırrr o kadar aydan sonra ayıp kendime yakıştıramıyorum diyorum ve vazgeçiyorum

ne güzell kurtulmuşsunuzz bende kurtulabilecekmiyimm acaba ne güzell bırakacaktımm ramazanda yine olmadı yine olmadıı

inşallah sende kurtulursun sigaradan
evet bırakmak zor ama imkansız değil
şu sıralar arada canım istesede hayatımın en sağlıklı ve özgür günlerini yaşıyorum gerçekten isteyince bırakılıyo emin ol
hadi sende tekrar bırakmayı dene belkide bu sefer başarırsın :34::34:

benimde 4ncü ayım bitiyo bu kadar zaman sonra hala canım istiyo garip bi şekilde
galiba eşimin evde olması ve yanımda sigara içmesi beni etkiliyo çünki ilk zamanlar evde yoktu iş icabı başka bi şehirdeydi ve evde sigara kokusu olmayınca daha rahattım sanki
sanırım arada bi bu istekler bizi yoklucak ve bizde güçlü olucaz ama hala bi tane içsen nolurlar dolanıyo kafamda sonra hayırrr o kadar aydan sonra ayıp kendime yakıştıramıyorum diyorum ve vazgeçiyorum

erce41 SAKINNN AMAN HAA.. SAKIN BİR TANE BİLE OLMAZ.. burada idolü olmuşsun herkesin.. inşallah bende bırakıp burada senin gibi yazmayı çok istiyorum.. inşallah becerebilirim.. bizi ve kendini motive etmeye devam et.. hepimiz senin gibi bıraktık diye yazarız umarım.. ve gerçekten bir tane bile o bir tanenin nasıl sinsi bir düşman olduğunu biliyorsun.. pusuda bekler durur.. bırak dursun beklesin orda .. çok beklersin diye gül ve geç... tebrikler , hayranım şu an sana :)

erce ve çokmuşeyistedim;

zorlandığınızı hissediyorum. kendinizi sıkıyormuşsunuz, çok mücadele ediyormuşsunuz gibi geliyor. eğer böyleyse bu işkence.
doktorunuzla konuşun, champix alın. sigara aklıma bile gelmiyor, dayanamam sanırken, düşünmüyorum bile. ilacı deneyin, zorlandığınız zamanlarda 0,5 mg lık tek doz bile sizi idare eder. kendinize bu çileyi çektirmeyin. ilaç beni çok kötü yaptı, ama belki sizi o şekilde etkilemez bile.

bazı eczanelerde kampanya oluyor, fiyatı daha düşük oluyor. bütün eczaneler kredi kartına taksit de yapıyor. doktorunuzla konuşun. sizi çok iyi anlıyorum ve bu ıstırabı yaşamanızı istemiyorum. öpüyorum çok.

erce41 SAKINNN AMAN HAA.. SAKIN BİR TANE BİLE OLMAZ.. burada idolü olmuşsun herkesin.. inşallah bende bırakıp burada senin gibi yazmayı çok istiyorum.. inşallah becerebilirim.. bizi ve kendini motive etmeye devam et.. hepimiz senin gibi bıraktık diye yazarız umarım.. ve gerçekten bir tane bile o bir tanenin nasıl sinsi bir düşman olduğunu biliyorsun.. pusuda bekler durur.. bırak dursun beklesin orda .. çok beklersin diye gül ve geç... tebrikler , hayranım şu an sana :)

çok çok teşekkür ederim .şu yazdıkların nasıl destek oldu nasıl iyi geldi bana bilemezsin
bu aralar biraz zor bi dönemden geçiyorum ,karar vermem gereken bazı konular var ve canımın da sıkkın olması ,üstünede evdeki sigara kokusu aklımı çok karıştırdı gerçekten ama asla bi daha o zıkkıma başlamak istemiyorum asla
zaten çevremdeki insanlardan ve kızımdan utanırım elime tekrar sigara alsam
kızım o kadar mutluki annesini tertemiz mis gibi kokluyo artık ,yanımda uzanırken anne sigara kokuyosun öpme lütfen demiyo artık
tüm bunlar için sabretmeye devam

inşallah sende en kısa zamanda kurtulursun sigaradan ,tabiki becerebilirsin bizim irademiz çok güçlü ama arada bir kendi gücümüzün farkına varmalıyız yoksa sigarada nedirki .
hadi bende senin iyi haberlerini bekliyorum :34::34:

Back