- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bırakabilirsem çok iyi olacak hem kesemize zarar hemde sağlığımıza...
nasıl bir illet ise başka şey oldumu para bulamıosun ay sonu falan ama konu sigara olunca kredi kartı bılmem ne gene alıosun
bırakmak istiyorum....bırakanlar tamamen mi kesti,
yoksa azaltarak mı :S
ben pzrtsi katılıyorum aranıza elimdeki paket pzrtsiye kdr gider...ayh inş başarırım.. ercin bn snden çok etkilendim şuana kadr hep bırakmayı denedim ..ama 2 günün sonunda kendimi yerden yere atsım geliyo...titreme sinir ağlama basıyo ..ona dayanamıyorum...
ben daha önce azaltarak bırakmayı denedim ama başaramadım .ilk günler az içtim daha sonraki günler tekrar günde bir pakete çıkardım malesef .ve sigarayı tamamen bıraktım
umarım başabilirim bende
bende pazartesi başlımmmmm.. annemde çok üzülüo hem :26:
başarırsın tabiki umutsuzluk yook
bırakanlar nasıl bırakmış ,demekki bu zıkkımı sonsuza kadar içen yok bi yerde yeter diyebiliriz
hem insanlar nelerden vazgeçiyo sigarada neymiş
benim annemde sigara içerken ağlardı yeter içme şunu diye .annemin yanında sigara içmezdim üzülmesin diye .şimdi o kadar mutluki .
benimki de eminim çok mutlu olacak yarın itibari ile başlıyorum içmiyorum, kilo sorunum da var diyetle zayıflama artı sigarayı bırakırsam süper olacak..
maşallahh canımm sana başınız sağ olsunn birde.
benimm bu aralar ders çalışmamm lazımm (yine bahane bırakırsamm çalışamam)yardıma ihtiyacımm varr kendime de söz vermiştim 2013 e sigarasız gireceğimm diye aslında toplamda okadar içmiyorumm ama (günde 5-6 adet en fazla ama yine de zorlanıyorum) ne yapamma gerektiğini bilmiyorum bıraksamm ders çalışamam kilo alıcamm sorular sorunlar bahaneler ha birde bırakınca acaip sinirli oluyorumm var mı bunlara bi önerin canım
tebrik ediyorum sizi:')bende yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum sıkıntılarım var kendimce bırakmak istemiyorum yani tamamen irade meselesi olduğuna inanıyorum bi kaç kere bırakma girişimim oldu tabi yaklaşık 1 ay içmedim yalnız sıkıntılı olduğum zamanlarda arıyorum ya işte o yüzden bırakamadım ancak sizin gibi hamile kaldığımda bırakırım bebeğime göz göre göre bu zararı veremem sonra devamı gelir mi bilemiyorum gelmez inşallah!:))
teşekkür ederim .ama ben hamile değilim inşallah size ALLAH söletmiş olsun çok isterimm bi bebeğimin olmasını
sizinde dediğiniz gibi tamamen irade meselesi .umarım zor günlerinizi bi an önce atlatırsınız ve şu illetten kurtulursunuz