• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara çık hayatımdan artık

ben pzrtsi katılıyorum aranıza elimdeki paket pzrtsiye kdr gider...ayh inş başarırım.. ercin bn snden çok etkilendim şuana kadr hep bırakmayı denedim ..ama 2 günün sonunda kendimi yerden yere atsım geliyo...titreme sinir ağlama basıyo ..ona dayanamıyorum...

ben de bırakabilirsem çok iyi olacak hem kesemize zarar hemde sağlığımıza... :50:

nasıl bir illet ise başka şey oldumu para bulamıosun ay sonu falan ama konu sigara olunca kredi kartı bılmem ne gene alıosun :(

bırakmak istiyorum....bırakanlar tamamen mi kesti,
yoksa azaltarak mı :S

ben daha önce azaltarak bırakmayı denedim ama başaramadım .ilk günler az içtim daha sonraki günler tekrar günde bir pakete çıkardım malesef .ve sigarayı tamamen bıraktım

bn bu sefer nikotin sakızı denemeye çalışırım belki afakanlar bastığında çiğnerim diye düşünürüm ....ama başarılı olurmuyumki acaba ...işe yarıyomudur bi bileniniz var mı

ben pzrtsi katılıyorum aranıza elimdeki paket pzrtsiye kdr gider...ayh inş başarırım.. ercin bn snden çok etkilendim şuana kadr hep bırakmayı denedim ..ama 2 günün sonunda kendimi yerden yere atsım geliyo...titreme sinir ağlama basıyo ..ona dayanamıyorum...

hadi bekliyorum o zaman seni
içinden ağlamak geliyosa ağla kasma kendini sonra o sıkıntıların hepsi geçiyo nasılsa .çık dışarıya yürüyüş yap çok iyi geliyo .bol bol su iç .
yeterki sigara yakma bütün sıkıntıların hepsi geçiyo .ben de çok zorlandım kolaymı 15 sene sigara içmişim bi anda bırakmışım vucüt istiyo tabiki ama sonra isteğinde azalarak son buluyo .şu an zorla verseler dahi içmem

umarım başabilirim bende :(

bende pazartesi başlımmmmm.. annemde çok üzülüo hem :( :26:

başarırsın tabiki umutsuzluk yook
bırakanlar nasıl bırakmış ,demekki bu zıkkımı sonsuza kadar içen yok bi yerde yeter diyebiliriz
hem insanlar nelerden vazgeçiyo sigarada neymiş
benim annemde sigara içerken ağlardı yeter içme şunu diye .annemin yanında sigara içmezdim üzülmesin diye .şimdi o kadar mutluki .

başarırsın tabiki umutsuzluk yook
bırakanlar nasıl bırakmış ,demekki bu zıkkımı sonsuza kadar içen yok bi yerde yeter diyebiliriz
hem insanlar nelerden vazgeçiyo sigarada neymiş
benim annemde sigara içerken ağlardı yeter içme şunu diye .annemin yanında sigara içmezdim üzülmesin diye .şimdi o kadar mutluki .

benimki de eminim çok mutlu olacak yarın itibari ile başlıyorum içmiyorum, kilo sorunum da var diyetle zayıflama artı sigarayı bırakırsam süper olacak..
:16:

bugün sabah kahvaltı için sahile gittik
tam sofrayı kurmaya başladık,tüpü yakıcaz çay demlicez kimsede çakmak yok :1::1::1:yanımıza almak ta aklımıza gelmemiş
çok güzel bi andı herkes birbirine baktı vayyy be dedik harika bi duyguydu anlatamam
sonra yan masadan çakmak istedik sorun çözüldü

Bir zamanlar sigarayı içmeyen tabiri caizse resmen yiyen biri olarak tüm bırakmak isteyen arkadaşlara biraz moralolsun diye yazıyorum.

Sigara hayatımda 18_30 yaşlarım arasında vardı..Ama vardı ne demek her şey gideceğim restaurant,yol molaları, o şu bu herşey sigaraya göre ayarlanırdı neredeyse.
Üniversitede gece biten sigaramın ardından akıl almaz zulalarımı boşaltmış ev arkadaşlarıma bin bir küfür sayıp 7/24 market yoluna az düşmedim ya da çöpümde bitmişten hallice izmarit aradım çokça kez.

Evlendim,hemde sigaradan nefret eden biri ile ama bana mısın demedim?
3 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim.
Tamam dedim 9 ay içmem ama doğum biter bitmez hastane odasında yakarım sigaramı.
Emzirme dönemi bitsin diye bekledim sonra.
Sonra...sonra...sonra...derken çıktı gitti hayatımdan tam 3,5 yıldan fazladır.

Tabiii herkes hamile kalsın,sigarayı bıraksın demiyorum:34:
Bu benim hikayem.
Hepinize kolay gelsin.

bugün tam 7 ay bitti sigara çık hayatımdan artık diyeli :nazar::nazar::nazar:
bana bir ay sonra başlarsın ,yok 6 ay sonra başarsın diyenlere rağmen ,senenin yarısını sigarasız geçirdim muhteşem bir duyguu
artık sigara kokusu miğdemi bulandırmaya başladı .eskiden kokusunu duyunca canım isterdi :50::50:
kilom sigarayı bıraktığım günki kadar
merak etmeyin arkadaşlar sigarayı bırakınca çok çok aşırı kilolar alınmıyo tabiki dikkat etmek gerekiyo birazda spor tamamdır .biz sigaradan kurtulmuşuz kilomuzu mu koruyamıcaz diyip kendimizi koyvermicez :34::34::34:

dikkatimi çeken bu yemekler ne kadar zevkli yeniliyomuş öle hele çikolata daha mı tatlı olmuş yada benim ağzımın tadımı gelmiş bilemedim :1::1::1:

unutmadan
bizim evimizde artık hiç sigara kokusu yok ,malum eşimde bıraktı .evimize gelenlerde içmiyo
ve benim tüllerim koltuklarım artık hiççç kirlenmiyo ve kokmuyo
dışardan eve geldiğimde evde bi koku olurdu artık miss gibi kokuyo

epey olmuş buraya yazmayalı
ilk sigarayı bıraktığım aylarda karşı komşumun akciğer kanseri olduğunu öğrenmiştik .zorlu bi tedaviden geçiyordu ve bizim bahçeler yan yana olduğundan ve komşumuz rahatsızlığından dolayı hep bahçede otururdu ve koca yazı onların bahçede güle oynaya sohbet çay geçirdik
vee o komşum artık yok .üç gün oldu uğurlayalı .daha 52 yaşındaydı .belkide sigara tek etken değildi hastalığına yaşanmışlıklarıda vardı zor bi hayat yaşadı ama keşke sigarası olmasaydı ...

babam da sigarayı bırakamadı ....
onun arkasından bende babam diye ağlamak istemiyorum ,en azından sigara yüzünden olmamalı ...
herkesin bırakmasını diliyorum ama gerçekten canı gönülden bunu diliyorum .
sigara içenler bırakmayı isteyenler hadi atın artık elinizden o zıkkmları inanın sigarasız yaşam o kadar güzel ki nefes almak miss gibi kokmak ..
sevdiklerinizi sizsiz bırakmayın yaşam o kadar güzel ve değerliki sigara yüzünden vazgeçmek değermi ......

maşallahh canımm sana başınız sağ olsunn birde.
benimm bu aralar ders çalışmamm lazımm (yine bahane bırakırsamm çalışamam)yardıma ihtiyacımm varr kendime de söz vermiştim 2013 e sigarasız gireceğimm diye aslında toplamda okadar içmiyorumm ama (günde 5-6 adet en fazla ama yine de zorlanıyorum) ne yapamma gerektiğini bilmiyorum bıraksamm ders çalışamam kilo alıcamm sorular sorunlar bahaneler ha birde bırakınca acaip sinirli oluyorumm var mı bunlara bi önerin canım

maşallahh canımm sana başınız sağ olsunn birde.
benimm bu aralar ders çalışmamm lazımm (yine bahane bırakırsamm çalışamam)yardıma ihtiyacımm varr kendime de söz vermiştim 2013 e sigarasız gireceğimm diye aslında toplamda okadar içmiyorumm ama (günde 5-6 adet en fazla ama yine de zorlanıyorum) ne yapamma gerektiğini bilmiyorum bıraksamm ders çalışamam kilo alıcamm sorular sorunlar bahaneler ha birde bırakınca acaip sinirli oluyorumm var mı bunlara bi önerin canım

teşekkür ederim canım
hem ben hem eşim sigaradan sonra çok fazla klo almadık .sadece 3 kilo ben aldım onuda diyet ve sporla verdim .çevremde bıranlarda ortalama 5 kilo aldılar ve sonrasında geri verdiler yani kilo o kadar dert edilecek bişe değil .
konsantre bozukluğu bende de yapmıştı ama sadece bıraktıım ilh hafta sonraki zamnlarda çok rahat geçti yani oda geçici bi süreç .
sinirlilik de oluyo tabiki ama kendini yoksun değilde kurtulmuş ve başarmış olmanın tadını çıkardığını kendine telkin edersen işe yarayabilir .yada ilaçla bırakanlara bi göz at istersen belki onlar daha kolay bırakıyo olabilir .
ama unutma sigarayı bırakma gücü senin içinde var sadece biraz inat ve irade gerisi çok kolay .
kurtulmanı isterim gerçekten

tebrik ediyorum sizi:')bende yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum sıkıntılarım var kendimce bırakmak istemiyorum yani tamamen irade meselesi olduğuna inanıyorum bi kaç kere bırakma girişimim oldu tabi yaklaşık 1 ay içmedim yalnız sıkıntılı olduğum zamanlarda arıyorum ya işte o yüzden bırakamadım ancak sizin gibi hamile kaldığımda bırakırım bebeğime göz göre göre bu zararı veremem sonra devamı gelir mi bilemiyorum gelmez inşallah!:))

tebrik ediyorum sizi:')bende yaklaşık 6 yıldır kullanıyorum sıkıntılarım var kendimce bırakmak istemiyorum yani tamamen irade meselesi olduğuna inanıyorum bi kaç kere bırakma girişimim oldu tabi yaklaşık 1 ay içmedim yalnız sıkıntılı olduğum zamanlarda arıyorum ya işte o yüzden bırakamadım ancak sizin gibi hamile kaldığımda bırakırım bebeğime göz göre göre bu zararı veremem sonra devamı gelir mi bilemiyorum gelmez inşallah!:))

teşekkür ederim .ama ben hamile değilim inşallah size ALLAH söletmiş olsun çok isterimm bi bebeğimin olmasını
sizinde dediğiniz gibi tamamen irade meselesi .umarım zor günlerinizi bi an önce atlatırsınız ve şu illetten kurtulursunuz :34:

teşekkür ederim .ama ben hamile değilim inşallah size ALLAH söletmiş olsun çok isterimm bi bebeğimin olmasını
sizinde dediğiniz gibi tamamen irade meselesi .umarım zor günlerinizi bi an önce atlatırsınız ve şu illetten kurtulursunuz :34:

canım ya k.bakma ben onu ausencia arkadaşımıza hitaben yazmıştım alıntı yapmayı unutmuşum :) teşekkür ediyorum hep birlikte inşallah ve hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum..rabbim anne olmayı isteyen tüm kadınlarımıza bu mutluluğu yaşatsın.. :))

merhaba arkadaşım hikayen bana da ilham verdi yaklaşık bir aydır sigaradan kurtulmayı düşünüyorum bende amahenüz bir türlü
harakete geçemedim bende yaklaşık 10 yldan fazladır içiyorum
bir paketi bitrmesemde 10-15 arası içiyorumdur
en son bahar ayında faranjit olduğumu söyleyen doktor artık sigarayla vedalaş dedi
boğazım sürekli tahriş hissi var sürekli ağrıyor
arkadaşımın babasıda gırtlak kanseri oldu bu yüzden
bırakmak istiyorum ama bir yandanda kilolarımı vermeye uğraşıyorum
en çokta eve sigara içen birisi gelince zorlanıyorum ben arkadaş muhabbetinde içiliyor

yılbaşına kadar zaman vermiştim kendime ama şimdi bu topiği okuyunca hemen başlasammı diye düşündüüm

Back