amaan bende çok denedim ama anca azaltabiliyrm.olmuyo.en iisi doktora gitmk galba
devlet hastaneleri sigarayı bırakmaya yardımcı oluyo diye biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amaan bende çok denedim ama anca azaltabiliyrm.olmuyo.en iisi doktora gitmk galba
acaba sana nasıl bıraktırsak ki :44::44::44::44::44::44:
bende ilk günler o eksikliği yaşadım elim kolum bağlı gibi hissettim hep ama inan şu an aklıma bile gelmiyo
yanımda içtikleri zaman kokusu çok piss geliyo
eşine hiçç katılmıyorum iki sene nedirki benim komşum tam 20 yıllık içiciydi torunu babanne çok pis kokuyosun diyince bıraktı kadın
bende kendimi onu örnek aldım
sigara bırakırken kendine örnek aldığının birilerinin olması çok iyi oluyo
erca abla dicem gerçek adını bilmiyorum çnkü:d erce ablacım denemeye deger buluyorum senin söylediklerinin karşısında gece bu saatlerde karar veriyorum hep sabah kalktıgımda gidiyor.yardım olarak sadece seninle konuşmak ve telkinlerin iyi gelecek bence gün içinde bende sana yazıcam buradan her canım istediginde o yüzden birden çok mesaj okuyabilirsin açtıgın anlarda buna hazır mısın deneme sürecim yarın başlıyor.6 adet sigaram var şuan o şekilde bırakıyorum.hadi bakalımyapamassam tekrar deneyecegim zaman yine destek vermeyi ihmal etme ama:ÇD
evet ilk hafta gerçekten zor geçiyo ama geçiyo yani insan istedikten sonra atlatabilir hewrşeyi
stresiz insanların sigarayı kolay bıraktığına inanmıyorum ben şahsen
ben senelerce depresyon ve panik atak tedavisi gördüm hala arada ilaç alırım
ayrıca hipertroit hastasıyım ki bu hastalık çok sinir ve stres yapıyo insanda
eşim işi gereği genellikle evde olmaz yani kızımla yılın yarısından fazla zamanı yalnızız evde
tüm bunlara rağmen ben bırakıyorum allahın izniyle
15 sene içtim bu zıkkımı iki günden fazla dayanamadım hiç
ama artık yeter dedim ve ilk hafta geçince gerçekten canım hiçç istemedi benim
destek konusuna gelince çevremdeki herkes tam destek veriyo
kızımın eşimin annemin ve arkadaşlarımın sevincini görseniz herşeye değer benim için
evet katılıyorum fakat sen yinede farkında olmadan destek almışsın..anideprasanlar sakinleştiriyor insanı tedavi sürecinde bırakmak daha mantıklı olmuş.ben bir dr a sordum pskoloktan destek alabılırsın dedi girsem büyük ihtimal bana da bu bağımlılıktan kurtulmak için ilaç verecektir.inşallah dua et bizlerde bizlerde bırakalım
Erce, son durumlar nasıl, umarım başlamadan devam halindesindir.
merhaba arkadaşlar bende 26 yaşındayım 4-5 belki daha fazla siğarayı bırakma maceram oldu ama bırakamamıştım ama sürekli bırakmak istiyodum eşim siğara içmiyor ve çok rahatsız oluyor .annemler bana yakın oturuyor oraya gitiğimde annem ben kardeşim bide kardeşimin eşi ne kadar siğara içtiğimin farkında olmuyordum.ama 7 gün oldu şuanda bırakmış durumdayım.
bide başıma gelen olayı anlatayım sizlere ben biraz pinpiriğimdir,aşırı bir gribe yakalandım geceleri öksürmekten uyuyamaz hale geldim normal olarakta öksürürken bogazlarım tahriş oldu ve biraz kan geldi bogazımdan çok korktum ,alt komşumda koah hastalıgından yakın zamanda vefat etti o zamana kadar koah nasıl bir hastalık onuda bilmiyodum tabi gerçekten bu öksürük kan gelmesi bu korku bana yetti artık elimi sürmem siğaraya da paketinede .babamda internetten bi toz almış siğara aklına geldikte diline döküyor 2 haftadır inşallah oda kurtulur bu illetten allah herkesi kurtarsın. kızlar bide cfelya capral thomas yazın google hemen çıkıyor zaten siğara bırakma terapisi cdleri var ücretsiz indirile biliyor 1 haftada 3 kez dimnlemek gerekiyomuş.
Ben bırakamıyorum aslaa !! ssz
Benim tam 1 yıl oldu 4 Nisan'da sigarayı bırakalı
Ve hayatımda hiç sigara içmemiş gibi hissediyorum kendimi.
bende birgün hç sigara içmemş gibi hissetmek istiyorum
ne nalet bişeymiş kurtulmak zaman alıyo
başlamadım çok şükür bugün 26 ncı günüm
sen nasılsın
Böyle devam inşallah canım:) Benim zorlamalı maalesef... 2,5 aydan sonra bu ne istek böyle anlamadım, havadanmıdır nedir Ne yalan söyleyim balkonda soluklanmayı özlüyorum(
merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede