• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara çık hayatımdan artık

acaba sana nasıl bıraktırsak ki :44::44::44::44::44::44:
bende ilk günler o eksikliği yaşadım elim kolum bağlı gibi hissettim hep ama inan şu an aklıma bile gelmiyo
yanımda içtikleri zaman kokusu çok piss geliyo
eşine hiçç katılmıyorum iki sene nedirki benim komşum tam 20 yıllık içiciydi torunu babanne çok pis kokuyosun diyince bıraktı kadın
bende kendimi onu örnek aldım
sigara bırakırken kendine örnek aldığının birilerinin olması çok iyi oluyo

erca abla dicem gerçek adını bilmiyorum çnkü:d erce ablacım denemeye deger buluyorum senin söylediklerinin karşısında gece bu saatlerde karar veriyorum hep sabah kalktıgımda gidiyor.yardım olarak sadece seninle konuşmak ve telkinlerin iyi gelecek bence:D gün içinde bende sana yazıcam buradan her canım istediginde o yüzden birden çok mesaj okuyabilirsin açtıgın anlarda:D buna hazır mısın:D:D deneme sürecim yarın başlıyor.6 adet sigaram var şuan o şekilde bırakıyorum.hadi bakalım:Dyapamassam tekrar deneyecegim zaman yine destek vermeyi ihmal etme ama:ÇD

erca abla dicem gerçek adını bilmiyorum çnkü:d erce ablacım denemeye deger buluyorum senin söylediklerinin karşısında gece bu saatlerde karar veriyorum hep sabah kalktıgımda gidiyor.yardım olarak sadece seninle konuşmak ve telkinlerin iyi gelecek bence:D gün içinde bende sana yazıcam buradan her canım istediginde o yüzden birden çok mesaj okuyabilirsin açtıgın anlarda:D buna hazır mısın:D:D deneme sürecim yarın başlıyor.6 adet sigaram var şuan o şekilde bırakıyorum.hadi bakalım:Dyapamassam tekrar deneyecegim zaman yine destek vermeyi ihmal etme ama:ÇD

istediğin kadar mesaj yazabilirsin seve seve okurum elimden geldiğince yardım ederim yeterki bir kişi daha kurtulsun sigaradan
birden bırakmak zor geliyosa eğer bir müddet azlatarak dene canım vucüdun az sigaraya alışsın sonra tamamen bırakırsın buda bi seçenek olabilir senin için
mesala bende azaltmak hiç işe yaramadı ben hep eskiye döndüm bir paket içtim bende ya hep ya hiç oluyodu sigara
kaç kere denersen ben sana yine destek olurum canım sen yeterki sigarayı bırakmayı iste
:34::34::34::34::34:

bugün ikinci haftam yani tam 14 gündür sigara içmiyorum çok şükür :64::64::64::64

artık günün ilk çayını içerken kavaltı sonrası sigara isteğim olmuyo
gün içinde başkasının kokusunu duymazsam aklıma bile gelmiyo
geceleri bebek gibi uyuyorum ve sabah mutlu ve dinlenmiş kalkıyorum yataktan
bir tek ağzımda çok kötü bir tat oluyo zehir gibi acılık oluyo sanki dün çok sigara içmişimde yatmışım gibi
diğer topikteki arkadaşta ağız acısından çok bahsediyordu gerçekten ağzımın içi hala sigaranın verdiği acılığı hissediyo

evet ilk hafta gerçekten zor geçiyo ama geçiyo yani insan istedikten sonra atlatabilir hewrşeyi
stresiz insanların sigarayı kolay bıraktığına inanmıyorum ben şahsen
ben senelerce depresyon ve panik atak tedavisi gördüm hala arada ilaç alırım
ayrıca hipertroit hastasıyım ki bu hastalık çok sinir ve stres yapıyo insanda
eşim işi gereği genellikle evde olmaz yani kızımla yılın yarısından fazla zamanı yalnızız evde
tüm bunlara rağmen ben bırakıyorum allahın izniyle
15 sene içtim bu zıkkımı iki günden fazla dayanamadım hiç
ama artık yeter dedim ve ilk hafta geçince gerçekten canım hiçç istemedi benim
destek konusuna gelince çevremdeki herkes tam destek veriyo
kızımın eşimin annemin ve arkadaşlarımın sevincini görseniz herşeye değer benim için

evet katılıyorum fakat sen yinede farkında olmadan destek almışsın..anideprasanlar sakinleştiriyor insanı tedavi sürecinde bırakmak daha mantıklı olmuş.ben bir dr a sordum pskoloktan destek alabılırsın dedi girsem büyük ihtimal bana da bu bağımlılıktan kurtulmak için ilaç verecektir.inşallah dua et bizlerde bizlerde bırakalım :14:

evet katılıyorum fakat sen yinede farkında olmadan destek almışsın..anideprasanlar sakinleştiriyor insanı tedavi sürecinde bırakmak daha mantıklı olmuş.ben bir dr a sordum pskoloktan destek alabılırsın dedi girsem büyük ihtimal bana da bu bağımlılıktan kurtulmak için ilaç verecektir.inşallah dua et bizlerde bizlerde bırakalım :14:

yok şu an hiç ilaç almıyorum yanlış ifade ettim sanırım
geçmiş senelerde antidepresan kullandım hemde senelerce ama atlattım çok şükür sadece tek bir ilacım var onuda 6 ayda bir yada senede bir kez çok daralırsam alıyorum o kadar
inşallah herkes kurtulsun sigaradan
yanlış anlama ama avatarında hamile kadın var hamilemisin

bugün 15nci günüm veee kendime hediye aldım
Eki Görüntüle 376776
10 günlük sigara paramı zevkle harcadım bugün hatta üstünede bissürü kurumeyva aldım
şu illete ne çok para vermişiz şimdi anlıyorum

merhaba arkadaşlar bende 26 yaşındayım 4-5 belki daha fazla siğarayı bırakma maceram oldu ama bırakamamıştım ama sürekli bırakmak istiyodum eşim siğara içmiyor ve çok rahatsız oluyor .annemler bana yakın oturuyor oraya gitiğimde annem ben kardeşim bide kardeşimin eşi ne kadar siğara içtiğimin farkında olmuyordum.ama 7 gün oldu şuanda bırakmış durumdayım.
bide başıma gelen olayı anlatayım sizlere ben biraz pinpiriğimdir,aşırı bir gribe yakalandım geceleri öksürmekten uyuyamaz hale geldim normal olarakta öksürürken bogazlarım tahriş oldu ve biraz kan geldi bogazımdan çok korktum ,alt komşumda koah hastalıgından yakın zamanda vefat etti o zamana kadar koah nasıl bir hastalık onuda bilmiyodum tabi gerçekten bu öksürük kan gelmesi bu korku bana yetti artık elimi sürmem siğaraya da paketinede .babamda internetten bi toz almış siğara aklına geldikte diline döküyor 2 haftadır inşallah oda kurtulur bu illetten allah herkesi kurtarsın. kızlar bide cfelya capral thomas yazın google hemen çıkıyor zaten siğara bırakma terapisi cdleri var ücretsiz indirile biliyor 1 haftada 3 kez dimnlemek gerekiyomuş.

merhaba arkadaşlar bende 26 yaşındayım 4-5 belki daha fazla siğarayı bırakma maceram oldu ama bırakamamıştım ama sürekli bırakmak istiyodum eşim siğara içmiyor ve çok rahatsız oluyor .annemler bana yakın oturuyor oraya gitiğimde annem ben kardeşim bide kardeşimin eşi ne kadar siğara içtiğimin farkında olmuyordum.ama 7 gün oldu şuanda bırakmış durumdayım.
bide başıma gelen olayı anlatayım sizlere ben biraz pinpiriğimdir,aşırı bir gribe yakalandım geceleri öksürmekten uyuyamaz hale geldim normal olarakta öksürürken bogazlarım tahriş oldu ve biraz kan geldi bogazımdan çok korktum ,alt komşumda koah hastalıgından yakın zamanda vefat etti o zamana kadar koah nasıl bir hastalık onuda bilmiyodum tabi gerçekten bu öksürük kan gelmesi bu korku bana yetti artık elimi sürmem siğaraya da paketinede .babamda internetten bi toz almış siğara aklına geldikte diline döküyor 2 haftadır inşallah oda kurtulur bu illetten allah herkesi kurtarsın. kızlar bide cfelya capral thomas yazın google hemen çıkıyor zaten siğara bırakma terapisi cdleri var ücretsiz indirile biliyor 1 haftada 3 kez dimnlemek gerekiyomuş.

benimde sigarayı bırakmam bronşit sayesinde oldu
aynen seninde dediğin gibi geceleri uyuyamadım nefes alamadım yatamadım ciğerlerim çok ağrıdı ve bende çok korktum hasta olmaktan
şimdi rabbime şükrediyorum iyik, bronşit olmuşum da o zıkkımdan kurtulmama vesile oldu
benim eşim sigara içiyo ve o içerken zorlanıyorum sen daha şanslısın evde hiç sigara kokusu olmaması daha iyi oluyo
seni de tebrik ediyorum ve bu yolda başarılar diliyorum

bende birgün hç sigara içmemş gibi hissetmek istiyorum
ne nalet bişeymiş kurtulmak zaman alıyo

İnşallah canım sende öyle olursun. Gerçekten çok güzel bir duygu.

başlamadım çok şükür bugün 26 ncı günüm
sen nasılsın

:nazar::nazar: Böyle devam inşallah canım:) Benim zorlamalı maalesef... 2,5 aydan sonra bu ne istek böyle anlamadım, havadanmıdır nedir :47: Ne yalan söyleyim balkonda soluklanmayı özlüyorum:((

:nazar::nazar: Böyle devam inşallah canım:) Benim zorlamalı maalesef... 2,5 aydan sonra bu ne istek böyle anlamadım, havadanmıdır nedir :47: Ne yalan söyleyim balkonda soluklanmayı özlüyorum:((

bende bazen zorlanıyorum gerçekten
nerdeyse bir ay olucak hala aklıma geliyo ama kriz gibi değilde mesala türk kahvesi içerken bir tanecik içsem nolur ki gibisinden
ama devamının gelceğinden korkuyorum o kadar yol almışken başa dönmek istemiyorum

merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede

6 senedir içiyorum hiç bırakma isteğim olmadı çünkü seviyorum bu meredi.ancak ilk yıllar 1 günde 1 paket ya da 2 günde 1 paket içerken şimdi bi tane kutu aldım kendime içine 5 tane koyuyorum bugünkü sigaram bu diyorum başka içmiyorum içmemi sağlayacak alkol kahve gibi şeylerden kaçınıyorum o 5 taneyi de kahveyle filan tüketiyorum zaten .. doktorum bana 3ü geçmezsen sorun yok madem bırakamıyorsun demişti..havalar da güzelleşti sporu daha çok yapıp aldığım toksinleri de atarsam harika olacak :) kendine içmeyeceğim diye yaklaşınca daha çok düşüyor aklına ...

Son düzenleme:
tam 3 aydır içmiyorum. artık canım da hiç istemiyor. ama havaların ısınmasından korkmuyor değilim.

Back