- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşım hikayen bana da ilham verdi yaklaşık bir aydır sigaradan kurtulmayı düşünüyorum bende amahenüz bir türlü
harakete geçemedim bende yaklaşık 10 yldan fazladır içiyorum
bir paketi bitrmesemde 10-15 arası içiyorumdur
en son bahar ayında faranjit olduğumu söyleyen doktor artık sigarayla vedalaş dedi
boğazım sürekli tahriş hissi var sürekli ağrıyor
arkadaşımın babasıda gırtlak kanseri oldu bu yüzden
bırakmak istiyorum ama bir yandanda kilolarımı vermeye uğraşıyorum
en çokta eve sigara içen birisi gelince zorlanıyorum ben arkadaş muhabbetinde içiliyor
yılbaşına kadar zaman vermiştim kendime ama şimdi bu topiği okuyunca hemen başlasammı diye düşündüüm
kayınvalidem yıllardır sigara içen biri yüzü kırış kırış
yaşı 55 olmasına rağmen yaşından daha yaşlı gözüküyor tırnakları sararmış
en önemliside sürekli öksürüyor arada tıkanıyor
ve sigara zamanla seside kalınlaştırıyor
kardeşim babam bıraktılar
ben neden yapamıyım
merhaba .
bende buradaki bi arkadaşın topiğinden çok fazla etkilenmiştim .hergün gelip okudum hemde elimde sigara önümde dolu kültabağı ile . sigarayı bırakmayı o kadar çok istedim ve dualar ettim ki ALLAH da bana yardım etti ve çok ağır bi bronşit oldum işte dönüm noktam oydu .sonrası zaten geliyo yeterki tek bir sigaraya yenilme .
kilolar o kadar da dert değil inan veriliyo istenirse
hadi ozaman bi adım at ve içtiğin son sigaran olsun ne dersin
teşekkür ederimmmTebrikler gerçekten süpersin
bende birgün aynı şeyi söylerim inşallah...... yıl oldu diyerek...
allah kahretsin ki şu sigaradan kurtulamıyorum...
uzun seneler sonra tekrar hamileyim şükürler olsun .17 yaşında bir kızım var 2. mucizemi çok seneler bekledim ve sigarayı bıraktığım birinci yıl hamile kaldım .tabii eşimde sigarayı bıraktı .etkisi ne kadar var bilemem ama sizlerle paylaşmak istedim .
herkesin bırakması dileğiyle ..........
sizin adınıza çok sevindim...çok güzel bir duygu, hele hele yıllar sonra..kızınız daha çok sevinmiştir.. gözünüzaydın..
bu çok güzel bir haber...bence sigarayı bırakmakla çok ilgisi vardır..bundan daha güzel bir mükafat olamazdı 1.yıl hediyesi..tebrikler...bebek sigarayla hiç tanışmayacak ne güzel...
tebrik ederim sizi ve tüm bırakanları bu gün daha 2.günüm benim de inşallah başarırım ve ben bir de rejimdeym 5 kilo fazlam var zaten yemek yemeyince canım sigarada istemiyor 1 taşla 2 kuş vurmaya çalışıyorum bakalım yapabilcekmiyim.