Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sekizinci günümde bitiyor çok şükür
bugün çok rahat bir gündü sigara isteğim hiç olmadı
gözlerimin altı herzaman mor ve yorgun olurdu bugün farkettimki artık eskisi gibi mor değiller
Süpersin. Peki kilo durumu nasıl? bende ilk haftada 2kg falan ödem olmuştu, tabi kiloda. Ama 1 aydır yaptığım sporun verimini almaya başladım çok şükür:)
merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede
senin yazdıklarını okudum resmen gaza geldim bırakıcam herşeyden geçtim çok para dedim ama gel görki bırakamadım iki buçuk yıldır içiyorum ve nasıl bişiyse bırakamıyorum..her bırakma çabasının kötü sonuçlaması kendime olan güvenimide kaybettiriyor..nasıl olacak bu iş.birde yalnız olmam da bir etken sizinle burada konuşursak yararı olurmu bilmiyorum..
ya deli gibi öksürüyorum 28 yaşındayım ve iki sneedir içtigim meret beni mahvetti ciddi anlamda..ya cnaımın istemesi yada dayanamamk degil mesela bir yere gideyim içilmiosa içmem orada yada yanımda birileri varken zaman geçerken içmedigimi farkediyorum sonra yalnızken elim gidio içerken hoşlanmıyorum ama içiyorum özentilik bunun bir sebebi birasd kendimi eleştirmem gerekirse anneden özeniyor insan ben yanımda içmesini istemems nefes alamazdım 26 yaşımda aynı onun gibi içmeye başladım işte bu özentilik sanırım beni ona çeken..
tam zamanı o zaman sigarayı bırakmanın
bende ökrürken ve bronşit olduğum için bırakmaya karar verdim korktum yani açıkçası
annen hala içiyomu kaç yaşında
benim annem hiç sigara içmedi hatta fazla kendine bakar maşallah çok sağlıklıdır bende annemin o yönüne özeniyorum şimdi
tek dileğim kızımın sigara içmemesi şu anda 16 yaşında her zaman sölüyorum kızım lütfen sakın sakın annem bu illete bulaşma eee söylerken örnek te olmak lazım dimi
kesinlikle annem 48 yaşında bize de hep senin söyledigini söylerdi benimde aklımın ucundan geçmezdi başlayacagım..iki sene önce iş ve arkadaş ortamından ee meyilimde varmış başladım..bende de astım bronsit var. ya okuyanlar dicek eger içmiolarsa bu ne biçim iş içme işte saglıgından daha mı önemli diye her gece bırakıcam die kalkıp sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yinenasıl yapalım şimdi pazar günü itibariyle bırakıcam en azından yine çalışıcam..iki üç gün içmesem ona bile bi başarı dicem bir gün sürmüyor yaa..
ben senin sigarayı bırakacağına inanıyorum
niyemi bende yaklaşık bir senedir hep bırakmayı istiyodum artık içtiğim sigara keyf vermiyodu bana sürekli sigara içtiğim için kendimi yargılıyodum
sende şimdi o durumdasın
aslında bırakmayı istiyosun ama başaramamaktan korkuyosun
ama bu sefer başaracaksın tek yolu kendine inan bende sigarayı bırakma iradesi var ben sigaradan çok daha güçlüyüm de yani kendine gaz ver gerçekten çok işe yarıyo
bide iki üç gün sonra sigara içerim bi deniyim diye beynini şartlandırma hayır bu sefer yeter artık sigara bitti de yani nacizane bunlar bende işe yaradı
inşallah sende bırakıcaksın bu illeti
sigarayı bırakmanın ilk 1 haftası gerçekten çok zor irade istiyor.ben her seferinde o kadar acıyı çekip 1 ay sonra başladım emeklerim hep boşa gitti anlayacağınız..bu defa destek alıp bırakmayı düşünüyorum.yalnız şunu söyleyebilirim stresli bir hayatı olmayan çabuk sinirlenmeyen birileri için bence çok basit birşey sigara bırakmak.vede mutlaka evde destek vereniniz olmalı yoksa işiniz zor.
bende kendime gaz veerme olayı pek işe yaramadı ya yazdıklarını okyunca gaza geliyorum ben.bi eksiklik hissedicem sanki garip saçma bi düşünce benimkisi biliyorum.sen daha iyi anlarsın eşim sen bırakamassın diyor az zamandır içiyorsun ve tiksindirecek bişi lazım diyor.çünkü ben tırsi balıgını yemegi çok severken birgün kokusu kötü geldi ogün bugündür imkanı yemiyor cesaret bile edemiyorum yemeye.tabi böyle bir anın olmasını beklemekte saçmalık.baksana yazının başından sonuna kadar kendi kendiyle çelişen cümleler kuruyorum.sen anla artık ruh halimi