• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara çık hayatımdan artık

şahane bi sabaha uyandım
deliksiz uyudum bu gece ve sabah hiç biyerim ağrımadan mutlu bi şekilde yataktan kalktım
sabahları çok zor uyanırdım ve heryerim ağrırdı yataktan dinlenmiş kalkamazdım bu sabah harikayım
:21::21::21::21:

sekizinci günümde bitiyor çok şükür
bugün çok rahat bir gündü sigara isteğim hiç olmadı
gözlerimin altı herzaman mor ve yorgun olurdu bugün farkettimki artık eskisi gibi mor değiller

sekizinci günümde bitiyor çok şükür
bugün çok rahat bir gündü sigara isteğim hiç olmadı
gözlerimin altı herzaman mor ve yorgun olurdu bugün farkettimki artık eskisi gibi mor değiller

:nazar::nazar::nazar: Süpersin. Peki kilo durumu nasıl? bende ilk haftada 2kg falan ödem olmuştu, tabi kiloda. Ama 1 aydır yaptığım sporun verimini almaya başladım çok şükür:)

:nazar::nazar::nazar: Süpersin. Peki kilo durumu nasıl? bende ilk haftada 2kg falan ödem olmuştu, tabi kiloda. Ama 1 aydır yaptığım sporun verimini almaya başladım çok şükür:)

henüz kilomda bi değişiklk yok aynıyım
bakalım önümüzdeki hafta nasıl olcak
ama kilo almaktan hiç korkmuyorum yeterki şu sigaradan kurtulayım bi kaç kilo alırsamda veririm zaten
sen ne durumdasın içiyomusun sigara yoksa yola devam mı :ssz::ssz:

dokuzuncu günümdeyim sanki günler eskisi kadar hızlı geçmeye başladı
bugünde canım hiçç sigara istemedi
bronşit olduğum için sigaradan vazgeçtim iyikide hasta olmuşum diyorum bazen şerden hayır çıkarmış benimkide öyle oldu biraz
bugün ciğerlerim çok ağrıyo 14 tane iğne vuruldum ama hala tam anlamıyla iyileşemedim
azcık bi bronşit beni bu hale getirdiyse allah korusun diğer hastalık napar adını bile anmak istemiyorum

cildimde değişiklikler başladı eskiden sarımsı lekeli olan cildim hafif pembemsi olmaya başladı gözlerim herzaman mor halkalı olurdu onlarda büyük ölçüde kayboldu
bu süreçte kendimi takip etmek sigarayı bırakmanın bana yaptığı güzel etkileri görebilekmek çok güzel

benimde saçlarım şampuan kokuyomuş bunu farkettim eskiden saçlarımı açıp savurunca yada ellerimle düzeltirken şampuan kokusunu hiç alamazdım çok hoşuma gitti

merhaba arkadaşlar
15 senedir sigara içiyordum daha önce defalarca kez denedim bırakmayı ama yok bırakamadım .en fazla iki gün içmemişimdir sonra devam
bugün üçüncü günüm .eskiden elimde sigara bir gün bende bırakıcam diye okuduğum sayfalara şimdi konu açıyorum hergün neler hissettiğimi yazıcam başka topikleri okudum gerçekten yazmanın çok faydası olduğuna inanıyorum
benimle yol arkadaşı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum daha çok motive oluruz bu sayede

senin yazdıklarını okudum resmen gaza geldim bırakıcam herşeyden geçtim çok para dedim:D:D ama gel görki bırakamadım iki buçuk yıldır içiyorum ve nasıl bişiyse bırakamıyorum..her bırakma çabasının kötü sonuçlaması kendime olan güvenimide kaybettiriyor..nasıl olacak bu iş.birde yalnız olmam da bir etken sizinle burada konuşursak yararı olurmu bilmiyorum..

senin yazdıklarını okudum resmen gaza geldim bırakıcam herşeyden geçtim çok para dedim:D:D ama gel görki bırakamadım iki buçuk yıldır içiyorum ve nasıl bişiyse bırakamıyorum..her bırakma çabasının kötü sonuçlaması kendime olan güvenimide kaybettiriyor..nasıl olacak bu iş.birde yalnız olmam da bir etken sizinle burada konuşursak yararı olurmu bilmiyorum..

tam 15 sene günde bir paket sigara içtim
ağladım içtim sevindim içtim depresyondaydım içtim çare oldu mu hayırr
insanlar nelerden vazgeçiyo sigaradan mı vazgeçemicez bizim irademiz sigaradan çok daha fazla inan sende bırakabilirsin
bırakma çabalarının kötü olmasına üzülme bende defalarca denedim bırakamadım herdefasında kendime kızdım ne iradesizim diye
ama her denediğimde bişeyler öğrendim onlarda bi tecrübe oldu bana

ben hergün buraya geliyorum yaşadıklarımı yazıyorum sende gel beraber bırakalım şu illeti

sadece ilk günler zor geçiyo onuda atlatabiliyor insan yeterki istersin bırakıcağına inancı olsun
benim canım sigara içmek istediğinde yani krızlerim geldiğinde kendime şöle diyordum
hayır ben sigara içmicem artık hayatımda olmıcak yaşlanmak ve torunlarımla hamburger yemeğe sinamaya gitmek istiyorum deyip motive ettim bide netten kanserli ciğerli baktım gerçekten bende işe yaradı çünki hasta olmaktan ciddi anlamda korkuyorum

kendim için yaptığım en güzel şey sigarayı bırakmak
hadi sende kararını ver gel bekliyorum seni beraber daha kolay yol alırız :34::34:

gün umarım bu yolda hepimiz başarılı oluruz. yılmak yok, tam gaz devam...benim 75 gün oldu. herşey çok farklı ve çok güzel....

11 nci günüm
dün kurstaydım bütün kızlar molalarda sigara içti gerçektewn canım hiç istemedi
bana hayret ve hayranlıkla baktılar çok güzel anlardı benim için

ya deli gibi öksürüyorum 28 yaşındayım ve iki sneedir içtigim meret beni mahvetti ciddi anlamda..ya cnaımın istemesi yada dayanamamk degil mesela bir yere gideyim içilmiosa içmem orada yada yanımda birileri varken zaman geçerken içmedigimi farkediyorum sonra yalnızken elim gidio içerken hoşlanmıyorum ama içiyorum özentilik bunun bir sebebi birasd kendimi eleştirmem gerekirse anneden özeniyor insan ben yanımda içmesini istemems nefes alamazdım 26 yaşımda aynı onun gibi içmeye başladım işte bu özentilik sanırım beni ona çeken..

ya deli gibi öksürüyorum 28 yaşındayım ve iki sneedir içtigim meret beni mahvetti ciddi anlamda..ya cnaımın istemesi yada dayanamamk degil mesela bir yere gideyim içilmiosa içmem orada yada yanımda birileri varken zaman geçerken içmedigimi farkediyorum sonra yalnızken elim gidio içerken hoşlanmıyorum ama içiyorum özentilik bunun bir sebebi birasd kendimi eleştirmem gerekirse anneden özeniyor insan ben yanımda içmesini istemems nefes alamazdım 26 yaşımda aynı onun gibi içmeye başladım işte bu özentilik sanırım beni ona çeken..

tam zamanı o zaman sigarayı bırakmanın
bende ökrürken ve bronşit olduğum için bırakmaya karar verdim korktum yani açıkçası
annen hala içiyomu kaç yaşında
benim annem hiç sigara içmedi hatta fazla kendine bakar maşallah çok sağlıklıdır bende annemin o yönüne özeniyorum şimdi
tek dileğim kızımın sigara içmemesi şu anda 16 yaşında her zaman sölüyorum kızım lütfen sakın sakın annem bu illete bulaşma eee söylerken örnek te olmak lazım dimi

tam zamanı o zaman sigarayı bırakmanın
bende ökrürken ve bronşit olduğum için bırakmaya karar verdim korktum yani açıkçası
annen hala içiyomu kaç yaşında
benim annem hiç sigara içmedi hatta fazla kendine bakar maşallah çok sağlıklıdır bende annemin o yönüne özeniyorum şimdi
tek dileğim kızımın sigara içmemesi şu anda 16 yaşında her zaman sölüyorum kızım lütfen sakın sakın annem bu illete bulaşma eee söylerken örnek te olmak lazım dimi

kesinlikle:D annem 48 yaşında:D bize de hep senin söyledigini söylerdi benimde aklımın ucundan geçmezdi başlayacagım..iki sene önce iş ve arkadaş ortamından ee meyilimde varmış başladım..bende de astım bronsit var. ya okuyanlar dicek eger içmiolarsa bu ne biçim iş içme işte saglıgından daha mı önemli diye her gece bırakıcam die kalkıp sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yine:Dnasıl yapalım şimdi pazar günü itibariyle bırakıcam en azından yine çalışıcam..iki üç gün içmesem ona bile bi başarı dicem bir gün sürmüyor yaa..

kesinlikle:D annem 48 yaşında:D bize de hep senin söyledigini söylerdi benimde aklımın ucundan geçmezdi başlayacagım..iki sene önce iş ve arkadaş ortamından ee meyilimde varmış başladım..bende de astım bronsit var. ya okuyanlar dicek eger içmiolarsa bu ne biçim iş içme işte saglıgından daha mı önemli diye her gece bırakıcam die kalkıp sabah kahvaltıdan sonra içiyorum yine:Dnasıl yapalım şimdi pazar günü itibariyle bırakıcam en azından yine çalışıcam..iki üç gün içmesem ona bile bi başarı dicem bir gün sürmüyor yaa..

ben senin sigarayı bırakacağına inanıyorum
niyemi bende yaklaşık bir senedir hep bırakmayı istiyodum artık içtiğim sigara keyf vermiyodu bana sürekli sigara içtiğim için kendimi yargılıyodum
sende şimdi o durumdasın
aslında bırakmayı istiyosun ama başaramamaktan korkuyosun
ama bu sefer başaracaksın tek yolu kendine inan bende sigarayı bırakma iradesi var ben sigaradan çok daha güçlüyüm de yani kendine gaz ver gerçekten çok işe yarıyo
bide iki üç gün sonra sigara içerim bi deniyim diye beynini şartlandırma hayır bu sefer yeter artık sigara bitti de yani nacizane bunlar bende işe yaradı
inşallah sende bırakıcaksın bu illeti

şu an çevremde bazı gıcıklar benim tekrar sigaraya başlamamı bekliyolar bugün 12 nci günüm çok şükür başarıyorum allahın izniyle
ama bazıları biz seni görcez dur bakalım daha bırakmış sayılmazsın başlarsın sen yine içmeye diyo
ama bu söledikleri bile beni gaza getiriyo biliyomusun canım

bugün sahildeydim arkadaşlarla
herkes pöfür pöfür sigara içti
bugün ilk defa içemediğim için eziklik üzüntü ve eksiklik hissetmedim aksine içmeyen mutlu azınlakta olanlardanım
canım hiç istemiyo gerçekten eşim de evde olmadığından sigara kokusu yok evde sadece dışarda insanların sigara kokusunu duyuyorum ve gerçekten çok kötü kokuyomuş içerken ne kadar da severdim o kokuyu
cildimde harika görünüyo eskisi gibi yorgun ve soluk değilim
merdivenleri daha rahat çıkıyorum
eskiden yorulduğum zaman kalbimde çarpıntı olduğu zaman troitimi suçlardım hepsi sigaranın eseriymiş :50:

ben senin sigarayı bırakacağına inanıyorum
niyemi bende yaklaşık bir senedir hep bırakmayı istiyodum artık içtiğim sigara keyf vermiyodu bana sürekli sigara içtiğim için kendimi yargılıyodum
sende şimdi o durumdasın
aslında bırakmayı istiyosun ama başaramamaktan korkuyosun
ama bu sefer başaracaksın tek yolu kendine inan bende sigarayı bırakma iradesi var ben sigaradan çok daha güçlüyüm de yani kendine gaz ver gerçekten çok işe yarıyo
bide iki üç gün sonra sigara içerim bi deniyim diye beynini şartlandırma hayır bu sefer yeter artık sigara bitti de yani nacizane bunlar bende işe yaradı
inşallah sende bırakıcaksın bu illeti

bende kendime gaz veerme olayı pek işe yaramadı ya yazdıklarını okyunca gaza geliyorum ben.bi eksiklik hissedicem sanki garip saçma bi düşünce benimkisi biliyorum.sen daha iyi anlarsın eşim sen bırakamassın diyor az zamandır içiyorsun ve tiksindirecek bişi lazım diyor.çünkü ben tırsi balıgını yemegi çok severken birgün kokusu kötü geldi ogün bugündür imkanı yemiyor cesaret bile edemiyorum yemeye.tabi böyle bir anın olmasını beklemekte saçmalık.baksana yazının başından sonuna kadar kendi kendiyle çelişen cümleler kuruyorum.sen anla artık ruh halimi:D

sigarayı bırakmanın ilk 1 haftası gerçekten çok zor irade istiyor.ben her seferinde o kadar acıyı çekip 1 ay sonra başladım:( emeklerim hep boşa gitti anlayacağınız..bu defa destek alıp bırakmayı düşünüyorum.yalnız şunu söyleyebilirim stresli bir hayatı olmayan çabuk sinirlenmeyen birileri için bence çok basit birşey sigara bırakmak.vede mutlaka evde destek vereniniz olmalı yoksa işiniz zor.

benim hayatı gayet sakin :D steril bir hayatım bodrumda:D ben senlerce içip bırakabilenleri gördükçe umutlanıyorum.ben diyorum ki bi kaç gün dayanırsam içmicem biliyorum.ama akşamına kaşım gözüm oynamaya başlıyor:D

sigarayı bırakmanın ilk 1 haftası gerçekten çok zor irade istiyor.ben her seferinde o kadar acıyı çekip 1 ay sonra başladım:( emeklerim hep boşa gitti anlayacağınız..bu defa destek alıp bırakmayı düşünüyorum.yalnız şunu söyleyebilirim stresli bir hayatı olmayan çabuk sinirlenmeyen birileri için bence çok basit birşey sigara bırakmak.vede mutlaka evde destek vereniniz olmalı yoksa işiniz zor.

evet ilk hafta gerçekten zor geçiyo ama geçiyo yani insan istedikten sonra atlatabilir hewrşeyi
stresiz insanların sigarayı kolay bıraktığına inanmıyorum ben şahsen
ben senelerce depresyon ve panik atak tedavisi gördüm hala arada ilaç alırım
ayrıca hipertroit hastasıyım ki bu hastalık çok sinir ve stres yapıyo insanda
eşim işi gereği genellikle evde olmaz yani kızımla yılın yarısından fazla zamanı yalnızız evde
tüm bunlara rağmen ben bırakıyorum allahın izniyle
15 sene içtim bu zıkkımı iki günden fazla dayanamadım hiç
ama artık yeter dedim ve ilk hafta geçince gerçekten canım hiçç istemedi benim
destek konusuna gelince çevremdeki herkes tam destek veriyo
kızımın eşimin annemin ve arkadaşlarımın sevincini görseniz herşeye değer benim için

bende kendime gaz veerme olayı pek işe yaramadı ya yazdıklarını okyunca gaza geliyorum ben.bi eksiklik hissedicem sanki garip saçma bi düşünce benimkisi biliyorum.sen daha iyi anlarsın eşim sen bırakamassın diyor az zamandır içiyorsun ve tiksindirecek bişi lazım diyor.çünkü ben tırsi balıgını yemegi çok severken birgün kokusu kötü geldi ogün bugündür imkanı yemiyor cesaret bile edemiyorum yemeye.tabi böyle bir anın olmasını beklemekte saçmalık.baksana yazının başından sonuna kadar kendi kendiyle çelişen cümleler kuruyorum.sen anla artık ruh halimi:D

acaba sana nasıl bıraktırsak ki :44::44::44::44::44::44:
bende ilk günler o eksikliği yaşadım elim kolum bağlı gibi hissettim hep ama inan şu an aklıma bile gelmiyo
yanımda içtikleri zaman kokusu çok piss geliyo
eşine hiçç katılmıyorum iki sene nedirki benim komşum tam 20 yıllık içiciydi torunu babanne çok pis kokuyosun diyince bıraktı kadın
bende kendimi onu örnek aldım
sigara bırakırken kendine örnek aldığının birilerinin olması çok iyi oluyo

Back