- 18 Kasım 2007
- 743
- 74
- 41
Çook sevindim cnm hadi hayırlı olsun inşallah. Oğluna çok güzel bir doğum günü hediyesi vereceksin. Bende demiştim ya dr. ilacımı değiştirdi diye eşim sürpriz yapmış ikimiz içinde almış dün champix. Bana devam kendine de başlangıç pk. Son zamlardan sonra içilmez dedi. O da bırakıyo çok şükür. Bugün 16. gün sigarasız. Konuşalım sık sık.
bir yemin ettim içmeyeceğim diye daha da ister istemez içemiyorum unuttum gitti ...
bir yemin ettim içmeyeceğim diye daha da ister istemez içemiyorum unuttum gitti ...
evet cnm birileri içerken zor oluyor. Benim eşimde içiyo şu an ama o da bırakacak 3-4 gün sonra inşallah. Dün perdeleri falan yıkadım içemezsin izin vermiyorum dedim. o sigara kokusu sinince eve çok pis kokuyor ya.etraftaki arkadaşlar içince bırakmak mümkün olmuyor...görüşmediğimiz günlerde ya hiç içmiyorum yada 1-2 tane...
Merhabalar ben geeeldım .Dr. gıttım dedım azalttım ama bırakmadım bana ılac hıc bır etkı yapmadı .Anlattım derdımı.
Oda bana nıkotın bandı yazdı. Tbıı bunu ssk karsılamıyor. Bununla denıyelım bırde dedı.Bkalım neler olucak Bayramdan sonraya gelın dedı tabı cocukla gıdebılırmıyım bılmıyorum
Sigarasız dumansız stressız sinirsiz gunler herkese
Kızlar hiç sesiniz çıkmıyor. Neler yaptınız? Ne durumdasınız? Benim bugün 23. günüm sigarasız. Hayat gerçekten güzelleşti. Alıştım iyice. Sorularınız varsa cevaplayabilirim kızlar.
mrb rezzan. ben ilaç kullanmaya başlayalı 10 gün oldu bugün. bugün sadece 1 tane sigara içtim. 8. ve 9. günde içtiklerim de zaten içmiş olmak içindi. tadı eskisi gibi değil yani. midemi bulandırıyo içince. ya ama eski zevki alamadığım halde yine de içme isteği var içimde. işyerindeyim. aklımda tek bişi var. sigara ! pufff :44:
mrb rezzan. ben ilaç kullanmaya başlayalı 10 gün oldu bugün. bugün sadece 1 tane sigara içtim. 8. ve 9. günde içtiklerim de zaten içmiş olmak içindi. tadı eskisi gibi değil yani. midemi bulandırıyo içince. ya ama eski zevki alamadığım halde yine de içme isteği var içimde. işyerindeyim. aklımda tek bişi var. sigara ! pufff :44:
merhaba arkadaşım galiba aynı günlerde ilaca başlamışız..bende bazen aynı durumdaydım ama içmeyecem bıraktım yenilmiyecem dedikçe istek gidiyordu
Nasıl gidiyo cnm. Görüşemiyoruz ne durumdasın? Bırakmışın tebrik ederim. Daim olur inşallah. Benim bugün 33 oldu sanırım. Hayat sigarasızda güzelmiş diyorum. İnşallah bir daha düşmeyiz bu hataya.
İYİ CNM SÜPERRRR....şimdilik sen nasılsın? yaaaaaaaaaa burada formlarda çok kopukluk varrr sigarayı gerçekten bırakmak isteyenler çok katılmıyorr aslında ne kadar çok birbirimize ihtiyacımız var demi...donanım formda champixle bırakanların yazdıklarını okuyorum çoğu zaman öyle etkili tavsiye ederim bırakacak olanlara veya bırakma mücadelesi veren bizlere...hemde burada faydalı olalım herkese
Merhabalar. bu klınık ısıne baslıyanlar arasında yenı katılımcılar hııc olmamıs.Yada oldu ama buraya yazma gereksınımı duymuyolar.
Bu ise zyban tablet le baslayan ben sıgarayı azaltmama ragmen gunde1 adet ıcıyordum. Dun pakettekı son 1 sıgarayı ıcdım bıttı bugun icin sıgaram yok.
Bakalım nasıl devam edıcem.Umarım bu tarıhden ıtıbaren de agzıma surmem su zıkkımı
Saglıklı stressız sıgarasız gunlerr...
sigarayı bırakan yada bırakamayan varmı? son durum hakkında bilgi verin nikotin bantı işe yarıyormu? bende burada okuduklarımı aktarıyorum ama sizde haberleşmeyi kestiniz bi ses verin arkadaşlar ...sigarayı bırakmak isteyen birine aktarıyorum burdaki bilgileri... sagılar hepinize