Ben 2-3 gündür 3 tane falan içmeye başladım. Moralim çok bozuk bu duruma. Ne içmek istiyorum nede içmemek. İlacı bırakınca iş bozuldu. Şimdi ne yapsam bilmiyorum. Şu doğru tek nefes bile çekmemek lazım sonra büyü bozuluyor kızlar.
Sn.rezzan bana yanlış okudunuz içmiyorum deyin lutfeen. ben kı sızden daha ıradesız zayıfken durabılıyorumçsen nasıl bozdun perhızıç tamam kabul bırı bıraz durtuklese bende baslarım belkı ıcmeye ama sana cook sasırdım acıkcası
cok teessuf ederım. devamında ıcmeyın ıcersenızde burda yazmayın ınsanların şevki kırılmasın
.
gecen cuma doktorum pr.da sıgara 6 saatde sıgara bıraktıran bırı vardı meshuur. onu bul ve ızle bence.ben1 ayda bırakdım toplamda bu ay ıcınde 4 adet kacamak oldu.bayagıdırda yapmadım kacamak nabeerr
.sıgarasız yaşanmıyo mu yaşanıyorr.
zor evet ama basarıcazzz
[/QUOTE]
Mrb Gülperi, cnm benim iradem emin ol senden kuvvetli değil herkes diyor sen bıraktıysan ilaç işe yarıyo demek diye. İradeli olsam hamileliklerimde bırakırdım ki yapamadım daha fazla söze gerek yok yani...
Şunu da söylemek isterim. Burada yazma demişin ama insanlar bizim yaşadıklarımızı, çektiğimiz zorlukları da öğrenmek istiyor. Şimdi ben içtim, yalan mı söyleyeyim herkese. Söylüyorum ki bu ilaçla herşeyin bittiğini düşünmesinler. Böyle bir yanılgı olmasın. Ben ilaç mümessili değilim ki. Hatalardan da ders alır insanlar. Şu gerçekmiş onu öğrendim. SİGARAYI BIRAKAN KİŞİ KESİNLİKLE TEK BİR NEFES BİLE ÇEKMEMELİ. BİTİRDİYSE BİTMİŞİR. BEN O HATAYI YAPTIMMM.
İlaç iyi hatta süper ama kişinin azmi ve kararlılığı olmazsa sıfır yani. Bunu da söylemek bu konuyu açtıysak bizim sorumluluğumuz. Bak sende kaçamak yapmışın aslında olması gereken 0 sigara. 1-3 tane içtimi bırakmak. Yanlış anlama sakın ama gerçekleri saklamamak lazım. Bir dünya para verilecek bu ilaçlara. Burdan okuyacak ve bak bu da varmış deyip herşeyi düşünecek. İnsanların şevki niçin kırılsın ki ben ilacı kullanmaya başladığımda süper ilaçmış tamam kurtuldum diyordum. Aslında ilaçta değil olay insanın verdiği kararın arkasında durmasında. Kesinlikle kararı sorgulamamak lazım. Ben niye bıraktım , ne gerek vardı v.b. gibi şeyleri silip atıcan kafandan. Ben mesela çok ilginç geliyo konu açmış bıraktım demiş sonra kaybolmuş ortadan. Nerede napıyo gerçekten bitti mi? ? ? Ben onun için yazdım takdir edersin ki burada bıraktım hihoyyyt yuppi
çok kolay diyip ondan sonra içtim demek o kadar kolay değil. Ama inanın ki 2 ayı biraz geçmişti sanırım kaçamak bile yapmadım. 0 sigara ve süperdi. Bunlar benim düşüncelerim rahatsız olanlar olursa yazmam. Söyleyin yeter. Şöylede diyebiliriz o zaman başlamadım ben, 1-2 kaçamak yaptım.
Ben sigaraya savaş açtım bir kere tekrar dr. gidicem kafamı toplayacağım ve bu illeti yok edicem hayatımdan.