Ülkem ne yaptın cnm? Merak ettim bırakabildin mi? Haberlerini bekliyoruz.
merhaba sanırım bıraktım 15 gün ilaçla içtim son 2 gündür hiç içmedim biraz karmaşığım psikolojik olarak ama geçer inşallah diye umuyorum sen ne yaptın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ülkem ne yaptın cnm? Merak ettim bırakabildin mi? Haberlerini bekliyoruz.
merhaba sanırım bıraktım 15 gün ilaçla içtim son 2 gündür hiç içmedim biraz karmaşığım psikolojik olarak ama geçer inşallah diye umuyorum sen ne yaptın ?
Sevindim senin adına cnm. Karmaşık derken? başlarda zorlanabilirsin biraz. Dayanmaya çalış cnm. Ben hala bir şey yapamadım. hala istiyorum bırakmayı ama ne şekilde yapacağıma karar veremedim. Dr. gitsem bana en yakın yer yine ilk gittiğim yer. Orası da pek ilgili değil. Bana tahlil falan hiç bir şey yapmamışlardı. Şimdi yine gitsem bir şey farketmeyecek. Pek istekli değilim o yüzden oraya gitmeye. Bakalım bir şeyler yapacağım.
koca bir boşlukta hissediyorum kendimi canım istemiyo ama refleks olmuş sanki hemen kalkıp yakmalıyım gibi hissediyorum ne bilim geçer inş bu günlerde insanoğlu herşeye alışır sen bence bi devlet hastanesinin göğüs hastalıkları böl git ordan yardım al sakın kafana göre ilaç alma olur mu sevgiler
Evet o boşluk hissi bir süre gitmiyor. Zamanla yerine başka şeyler koyuyorsun. Başaracaksın cnm. Ama unutma sakın tek bir nefes dahi çekme. Bitti de. Ve geriye dönme. İnsan ikileme düştümü acabalara başladımı bitiyor herşey. Teşekkür ederim cnm aklıma gelmemişti benim. Bakayım da Salı gününe alayım randevu. Bakıyorlarmı onlar sigara bırakma meselesine. Bilmiyordum. Hep diyorlar ya sigara merkezine gidin falan diye ondan herhalde. Bende sevgiler.
sizi tebrik ederim darısı başıma diyeyim aynı bağımlılık bende de var çünkü özellikle de sabahki ilk sigaradan nasıl vazgeçerim diye düşünüyorum çünkü ayılamıyorum ilk sigarayı içmeden sağlıkçıyım demişsiniz daha bilinçlisinizdir neden tedaviyi yarıda bıraktınız ya da dr mu dedi bırak diye onu anlayamadım ben
koca bir boşlukta hissediyorum kendimi canım istemiyo ama refleks olmuş sanki hemen kalkıp yakmalıyım gibi hissediyorum ne bilim geçer inş bu günlerde insanoğlu herşeye alışır sen bence bi devlet hastanesinin göğüs hastalıkları böl git ordan yardım al sakın kafana göre ilaç alma olur mu sevgiler