Sigara Bırakma Kliniğinde tedaviye başlayanlar,birbirimize destek verelim.

Ülkem ne yaptın cnm? Merak ettim bırakabildin mi? Haberlerini bekliyoruz.

merhaba sanırım bıraktım 15 gün ilaçla içtim son 2 gündür hiç içmedim biraz karmaşığım psikolojik olarak ama geçer inşallah diye umuyorum sen ne yaptın ?

merhaba sanırım bıraktım 15 gün ilaçla içtim son 2 gündür hiç içmedim biraz karmaşığım psikolojik olarak ama geçer inşallah diye umuyorum sen ne yaptın ?

Sevindim senin adına cnm. Karmaşık derken? başlarda zorlanabilirsin biraz. Dayanmaya çalış cnm. Ben hala bir şey yapamadım. hala istiyorum bırakmayı ama ne şekilde yapacağıma karar veremedim. Dr. gitsem bana en yakın yer yine ilk gittiğim yer. Orası da pek ilgili değil. Bana tahlil falan hiç bir şey yapmamışlardı. Şimdi yine gitsem bir şey farketmeyecek. Pek istekli değilim o yüzden oraya gitmeye. Bakalım bir şeyler yapacağım.

koca bir boşlukta hissediyorum kendimi canım istemiyo ama refleks olmuş sanki hemen kalkıp yakmalıyım gibi hissediyorum ne bilim geçer inş bu günlerde insanoğlu herşeye alışır sen bence bi devlet hastanesinin göğüs hastalıkları böl git ordan yardım al sakın kafana göre ilaç alma olur mu sevgiler

Evet o boşluk hissi bir süre gitmiyor. Zamanla yerine başka şeyler koyuyorsun. Başaracaksın cnm. Ama unutma sakın tek bir nefes dahi çekme. Bitti de. Ve geriye dönme. İnsan ikileme düştümü acabalara başladımı bitiyor herşey. Teşekkür ederim cnm aklıma gelmemişti benim. Bakayım da Salı gününe alayım randevu. Bakıyorlarmı onlar sigara bırakma meselesine. Bilmiyordum. Hep diyorlar ya sigara merkezine gidin falan diye ondan herhalde. Bende sevgiler.

ben göğüs hastalıklarına gittim orda ki doktor benden bi sürü şey film vs istedi öyle karar verdi ilaca evde içen yok evde sigarada yok etrafımda da içen yok benim çıldırıp bakkala koşmam lazım ki ulaşayım ona bakkalın ordada köpekler var sıkar beni yani ekmek bile almaya çıkmıyorum evden ben kar kış zaten yani ona dönüş olmayacak Allahın izniyle

Ulkem mrb. İnşallah sende bırakırsın biran önce tamamen. Tedaviyi yarıda bırakmamın sebeblerinden biri son günlerde ilacı almayı unutuyor olmamdı. İlk başta unuttuğumda korkmuştum canım yeniden sigara isteyecek diye. Aynı yerde iki arkadaş bırakmaya başlamıştık. Önceleri unuttuğum zaman ondan takviye alıyordum. Sonraları bi baktım ilaç olmadan da hiç bişey farketmiyor canım sigara istemiyor. Doktora gittim tekrar anlattım böyle böyle ben artık ilaç kullanmak istemiyorum diye. Oda bırakmamı söyledi. Hatta ikinci ilaç paketinin yarısı hala evde duruyor. Normalde tedavi üç ay. Ben tam 04 Nisan 2011 de bıraktım. Bir yıl olmasına az kaldı ve şuan hayatımda hiç sigara içmemiş gibiyim. Biraz daha sabredersen eminim sende bırakırsın. Sigaranın yerine başka bişeyler koymaya çalış. Çok işe yarıyor. Ben en çok gofret çikolata vb şeyler yedim. Yani ağzım hiç boş durmadı. Kilo alırım sanıyordum ama sadece 4 kilo aldım. Onuda şuan veriyorum zaten. Oooo boşluk hissini mutlaka başka bişeyle doldur. Zamanla geçiyor. Sakın bırakma kendini. 1 tane dahi olsun ağzına sürme.

Merak etme canım yukarda da söylediğim gibi o kocaman boşluk geçiyor. Dayan biraz daha. Eminim ilerde çok mutlu olacaksın sigarayı bıraktığın için. Ben kendimle gurur duyuyorum. Çünkü etrafımdaki hiç kimse benim sigarayı bırakabileceğime inanmıyordu. Ama ben başardım.

sigaranin yerine neden birsey koyuyuorsunuz ki? Unutmayin bu sigarayi daha degerli kilar . Sadece icmedigniz akliniza geldigi zamanlar icmediginiz icin kendinizi takdir ediceksiniz hepsi bu:)Bu Emre ustuncar di sanirim onun videolarini muhakak izleyin Allen Carr videosunu sonuna kadar anlayarak muhakak izleyin goruceksiniz cok kolay olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…