Yaşasıınn ne guzel bir haber buuu.Azmin elinden kimse kacamaz. Sn. rezzan burdan spora gittiginizi kosdugunuzu da duymak isteriimm.Darısı bana ve bizleree.
Braawwwaaa:90:
kızlar merhaba bende bırakmaya karar vermiştim.hastaneye başvurdum.ama ilaç yokmuş.artık kişi kendi alıyormuş.fiyatı 350 civarı.kararımdan vazgececek gibiyim.sizlerde bu yoldasınız.sizce ne yapmalıyımm.
Merhabalar. Ben geldım hastaneye gıttım bana ve bı cok kişiye zyban ilacı veriliyor. Isde dr ıçme dozunu anlattı 15 gun sonra tekrar goruselım dedı.
Bugun hemen ılk dozu aldım ama tabiisi de bisey olmadı henüz.
Benım ablama da farklı gunde randevu verılmısdı ona da zyban ılacı cıkdı. Sanırım campıx artık bıttı.
Onun ılacı almaya gıttıgınde de ınsanlara duyurulmus ilac bitti size gelince haber verılecek dıye ama ben şanslıyım ki yetisdim sanırım.
Sigara bıraktırma ilacları içinde en pahalısı campıx. Welbutrin xl ilacı 33.11 TL zyban ilacı 68,73TL .Bunlar sonucda sigara alım toplamları için cok da degil hanii.
Ben aslında böyle olucagını düsünmemışdim. En azından filim tahlıl fılan olur dıye beklemısdım ama forumlarda da bırazı boyle bırazıda tahlıl yaptırarak ilac verilmiş. Neyse bakalım nasıl olucaz
Bende bu kervana katıldım sn. rezzan. sizde durular nedirr. Nasıl hissediyorsun kendını....
İyi dumansız saglıklı gunler.....
Aaa tüh ya! Acaba bizlere de devam paketi vermeyecekler mi? Kötü olmuş ya.
Canım ben çok yararını gördüm ilacın. Kesin kararlıysan bırakmaya bence kullan ama dr. kontrolü ile kullan. Biliyorsun yan etkileri olan bir ilaç ama ben hiç görmedim yan etkisini. Kullanırsan kesin bırakırsın sigarayı ben bıraktım bugün 4. günüm ve gerçekten çok rahatım ki asla 4. gün bırakamamıştım önceden. Bir düşün bence. Maddi imkanın varsa önce başlangıç paketini al ve bıraktıktan sonra da diğerini alabilirsen al alamazsan da ilaçsız denersin cnm. Başlangıç paketini kullanıp bırakan devam paketini almayan bir sürü kişi var ve onlarda başarılı merak etme. Merak ettiğin birşey olursa sorabilirsin cnm. Yardımcı olmaya çalışırım.
Champix kullanıyorum cnm
champix hakkında olumsuz çok sey var diye duydum.sen yaşadınmı hiç daha yeni bırakanlardansın ama.inşallah yan etkilerini yaşamazsın
Merhabalar ben zyban tablete baslıyalı bugun 3.gun. Bu gun tam doz sabah aksam alıcam. Ama bana hala bı etkı etmıs degıl gıbı
Azcık agız tadım degısdı sıgara bıraz daha acımsı gıbı ve de bıraz sersemlık yapıyooo. Umarım baska etkılerde yapar
merhaba rezzan.benimde bugün sigarasız 6. günüm.hiç bir ilaç,destek vs.almıyorum.:93:
inanırmısın dün bende çok zorlandım.nerdeyse elime geçse yakacak duruma geldim.ama yakmadım.
inanki seninle aynı duyguları yaşıyorum.1 aydır hemen hemen hergün bırakmayı denedim,dayanamadım içtim hep.
sakın bırakma canım,1 tane içtim diye devam etme.bu illetin sonu yok.hep son sigaram dedim, ama hiçte son olmuyor malesef. insan gerçekten içmeyince rahatlıyor.allah hepimize güç ,kuvvet ,irade versin.sağlıklı günler.
Sigarayı bırakmanın yolu karar vermekten geçer diye duyardım,okurdum hep bende karar verdiğimi zannederek bırakmaya çalışırdım meğer gerçekten bu işi sadece '' Karar vererek '' çözebildim.Öncelikle karar vermek ne demek bu bilince sahip oldum yani , başım ağrıyo bi tane yakayım rahatlayayım demiyorum. karar verdim ve artık içmeyeceğim başımın ağrısı ya sigaradan değilse diye geçiştiriyorum ve gerçekten içmiyorum 9 senedir içen ve 1 gün bile bırakamamaış olan ben bunu başardıysam siz hayli hayli yaparsınız....