canım sana da bu savaşta başarılar diliyorum. Dediğin çok doğru önce karar vermek gerek. Bende kararlıydım ama başta iyiydim de nedense yoksunluk çoğalınca insan hemen vazgeçmek istiyor. Evdede sıkıntılı durumlarım var. Aslında şöyle hani derler ya işte yoksunluk başlayınca yürüyüşe çık, temiz hava al, yada bunun gibi şeyler. 2 tane çocuğum var. Biri 3 yaşında. Ne dışarı çıkılıyo ne de uyunuyo yoksunluk gelince. Birde ikisinin bağırışı kavgası inan ki çok zorlanıyorum. Kitap alıp okuyayım desen o da olmuyor. Huzurlu bir ortam yok ki. İşte idare etmeye çalışıyorum bakalım. Sigara sıkıntımı alıyordu sanki. Ne alakaysa işte kendimizce anlamlar yüklemişiz sigaraya. Ama istemiyor 2 gündür canım. Sanırım belli günleri var şu meretin. Bu arada 1 tane içmiştim o da yine geriye atar beni. Baştan başlamış gibi mi olacak acaba? Sigarasız bugün 9. günüm olacaktı eğer 7. günde 1 tane içmeseydi
m.
arkadaşım sıkıntı heryerde var bende kayınvalideyle yaşıyorum kafama takacağım çok şey oluyor da sigarayı arkadaş belirlemişiz sanki derdi kederi alıverio halbuki sadece kendimizi kandırıyoruz zaten biliyorsun bunları birkere denemiştim iğrenç bişeydi ilerde denemek istersen diye yazıyorum sigarayı içtiğimizde yarım olarak söndürüyoruz ve bu izmariti 1-2 dk çiğneyip tükürüyoruz birdaha gerçekten istemeyeceksin sigara iğrenç geliyor...